Binnenkijken | Het resultaat van een nieuw vloerkleed in onze woonkamer & de nieuwe peuterkamer van Noa

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Volero

Zoals jullie weten ben ik altijd wel van de aanpassingen in huis, zowel groot als klein. Zo hebben we een keer een steenstripmuur (en met wij bedoel ik natuurlijk mijn man) gemaakt, een gehele badkamer verbouwing en aanpassingen in de tuin. Maar ook de kleine dingen in huis zoals bijvoorbeeld nieuwe aanpassingen in onze slaapkamer en Noa zijn speelhoekje in de woonkamer. Zoiets kleins als een nieuw vloerkleed kan al het verschil maken. Zo hebben we onze woonkamer een andere touche gegeven en heeft Noa nu een heuse peuterkamer gekregen. Ik had er zoveel zin in om dit te doen en het resultaat is zeker mooi geworden. Kijken jullie mee?

Verandering aan onze woonkamer

Het werd weer eens tijd voor iets anders in onze woonkamer. Het kleed dat we hadden was niet praktisch (iets met een lichte kleur en een kind die daar verft/kleurt/kleit) en best wel groot in onze woonkamer. Ik zag een aantal prachtige viscose vloerkleden waaruit we zeker een keuze konden maken. Dit keer niet vierkant, aangezien dit de standaard is wat we altijd namen. We gingen voor rond! Uiteindelijk is het een prachtig vloerkleed geworden uit de vloerkleden collectie Clean. Het was even kijken (de keuze is reuze!) naar welke kleur het beste paste bij ons interieur maar ik ben er echt super blij ermee.

Dat was dus een middagje kleed weghalen, tafels sjouwen, gelijk maar even stofzuigen en dweilen 😉 en alles weer terug op zijn plek. Het geeft een stukje rust in onze woonkamer en ik ben er erg blij mee. Zie het resultaat hieronder met een before & after foto.

Before & After foto

I.v.m. bewust bloggen zijn Noa, M. en ik op de foto’s niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Ook zijn inmiddels de fotolijstjes die op de linker foto hingen vervangen. Ook iets waar ik super blij mee ben aangezien er nu nieuwe foto’s aan de muur shinen. Vooral foto’s van onze heerlijke vakantie in Terschelling afgelopen zomer.

Veranderingen aan Noa zijn slaapkamer

Maar ook Noa zijn kamer was toe aan verandering. Eigenlijk was het nog een beetje een ‘kinderkamer’ en wilde we meer naar een peuterkamer toe werken. Dit zodat hij er ook echt in kan spelen. Ik had al verschillende ideeën opgeslagen via Pinterest en daar sprong er toch wel eentje uit, eentje waar we al wat spullen voor hadden. We hadden 2 IKEA speelgoedkasten van de TROFAST serie. Deze konden we omtoveren tot speeltafel en daarbij een eigen idee van mijn man toevoegen: een heuse glijbaan!

Het idee van Pinterest:

Before

After

Inmiddels hebben we de creatie anders neergezet (zie de foto hieronder) in zijn slaapkamer en is er een autoweg op de plank gemaakt. Ook lig er nu een prachtig nieuw vloerkleed in de kinderkamer. Noa heeft deze zelf uitgekozen met dierentuin dieren. Hij is van ontzettend fijn materiaal en erg zacht. Ideaal dus voor een kinderkamer en om op te spelen.

Uiteindelijk resultaat

Ik kan je vertellen, Noa is er super blij mee. Helemaal ‘WAUW wat mooi heeft papa dat gemaakt’ (ik bedoel alle lof voor onze handige papa) met als gevolg, je raad het al… Die wil alleen maar boven spelen. En op de glijbaan lopen, klimmen, springen. We zijn hem dus ook aan het leren om normaal om te gaan met zijn nieuwe glijbaan. Hij zit graag op de tafel te spelen op de tafel met zijn autootjes, en er samen mee afglijden. Het is heerlijk te zien hoe hij lekker (zelfstandig) kan spelen op zijn eigen kamer. Eerst was het een kamer waar hij heel af en toe was en sliep, nu is het een heuse speelkamer geworden! Met een geheime ingang (doordat er een bak is weggehaald) en kan hij ook eronder spelen/verstoppen.

Opzoek naar goedkope vloerkleden maar wel van goede en duurzame kwaliteit? Ik kan het zeker aanraden om eens te kijken bij Volero. Ze hebben een prima service en de materialen zijn echt wat goede kwaliteit. Ik ben in ieder geval erg blij met deze nieuwe aanwinsten.

Wat hebben jullie voor vloerkleed/vloerkleden?

6 reacties op “Binnenkijken | Het resultaat van een nieuw vloerkleed in onze woonkamer & de nieuwe peuterkamer van Noa

  1. Uhhhh… mijn vloerkleed? Geen idee meer. Een grijze, rechthoekig. Ik vermoed van Ikea. Die kamer van Noah is geweldig, zeg! Zo’n glijbaan is natuurlijk fantastisch!

  2. Een prachtig vloerkleed, staat heel mooi! En leuk dat het rond is en de kleur staat heel mooi bij de rest van het interieur.

  3. Zo’n origineel idee om die kasten van Ikea om te toveren tot een tafel! En dat nieuwe kleed vind ik wel beter in jullie woonkamer. Het matcht zo mooi met de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *