Currently #11

Weer even tijd voor een klets artikeltje tussendoor, in de vorm van een Currently. ✨ De laatste tijd zijn het hectische weken geweest met een nieuw ritme & nieuwe baan.

Ik geniet van… heerlijke chocolade repen ★ geniet momentjes met lezen ★ mijn favoriete series kijken ★ nieuwe muziekjes ontdekken ★ genieten van het fijnere weer ★ theetjes drinken die ik kocht in de uitverkoop ★ fijne cadeaubonnen hebben om nog te kunnen besteden ★ uitgebreid de tijd te nemen om weer eens te bloggen ★ leuke samenwerkingen in mijn inbox vinden ★ genieten samen met Noa van onze mama-dag ★ een nieuw lettertype op mijn blog #frissewind

♥ Ik werd extra blij van… het fijnere weer. Ik kijk zeker ontzettend uit naar de zomer, heerlijk genieten in onze tuin. Het is fijn om het zonnetje wat vaker op je gezicht te hebben en wat vaker lekker buiten te kunnen genieten zonder dikke sjaal en handschoenen.

Ik kijk… Zowel Criminal Minds & Elementary heb ik nu geheel afgekeken. Echt SUPER van genoten en hoop zeker op een nieuw seizoen van het eerst genoemde. Ik wil nog heel erg veel series kijken dus het is even kiezen welke het wordt. Verder met date-night kijken we samen The Last Of Us, gebaseerd op een game die M. vaak speelde.

Ik kijk uit naar… straks door mijn nieuwe werk mijn aller eerste weekje vakantie (vakanties vrij, ik bedoel WHAT?! Daar zal ik vast wel aan kunnen wennen 😉 ) en ik & M. zijn beide jarig. Ik heb dus zeker zin om dit te vieren, ook in Maart vier ik het eer aantal keren apart door met vriendinnen te gaan lunchen. #zinin

Ik deed… veel extra tijd inplannen voor mezelf. Hoewel ik hier wel wat meer online was dan voorheen, was ik vooral bezig met mijn fijne hobby’s en uiteraard het moederschap. Het is zeker iets wat dit jaar centraal gaat staan; rust en ontspanning zoeken voor mezelf waar dit mogelijk is. De ene vrije dag in de week gaat hier zeker bij helpen.

Ik verbaas me over… hoe snel dingen kunnen wennen. Het lijkt alsof ik 180 jaar geleden ben gestopt op mijn oude werk en al tijden dit rooster werk. Hoewel ik nog even moet acclimatiseren van een ander ritme voelt het wel gelijk als iets wat goed is. Ik verbaast me ook over het feit hoe snel ik dingen achter me heb gelaten, ondanks dat ik best wat dingen heb meegemaakt op mijn ex werk. Let it go and move on is zeker sneller gebeurd dan ik had verwacht. Heel fijn want het is toch altijd een gokje.

Ik maakte… mijn eerste skaterit van dit jaar. Het was een fijne vrije Woensdag en na het kijken van mijn series en de eerste film van 2023 besloot ik de skates uit het stof te halen. Ik maakte een heerlijke rit van 5.5 km. Koud, dat wel maar het was fijn daarna een heerlijke douche te nemen. Voornemen om elke Woensdag (als het weer het toelaat – en dan bedoel ik dat het niet moet regenen/hebben geregend, kou kan je je op kleden) een rit te maken. Even mijn hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur 🌿🍃

♥ Ik lees nu… wederom boeken van Nora. Hierna wil ik eindelijk in de Draken trilogie gaan beginnen. Ik heb de lees flow in ieder geval weer te pakken en lees nu dagelijks in mijn pauze en voor het slapen gaan. Ik merk dat de boekjes van Nora me toch altijd weer in de leesflow weten te krijgen.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… wennen op mijn nieuwe werk & aan het nieuwe ritme, zoals ik in het begin van het artikel al aangaf. Het is voor zowel Noa als mijzelf erg wennen aan het wegbrengen ’s ochtends vroeg en zelf andere werktijden hebben. Alles is nog zo nieuw en wennen maar fijn voelt het wel. Ik voel me op mijn werk zeker op mijn plek en geniet ook extra van mijn eigen vrije dag.

Maar ook ben ik veel bezig met opruimen in huis. Elke week doe ik wel een kastje, kamer of iets in die richting. Ook ben ik bezig alles op Vinted te zetten en na een tijdje weg te doen als het niet verkoopt. Tot nu toe verkoop ik toch elke keer weer wat, waarvoor ik weer leuke ‘nieuwe’ dingen kan kopen zoals een nieuwe zomerjas voor Noa bijvoorbeeld.

Ik luister… heel veel nieuwe muziekjes van P!NK sinds haar nieuwe album is verschenen op 17 Februari

Waar werd jij ontzettend blij van de afgelopen dagen?

5 reacties op “Currently #11

  1. Super positief dat je wat je meemaakte met je ex werkgever zo makkelijk achter je kan laten. Dat betekent denk ik alleen maar dat je huidige werk een fijne keuze was. Logisch dat je nog wat moet wennen maar zo te lezen komt het helemaal goed. 🙂
    Ik geniet er eigenlijk ook erg van dat ik op mijn werk mijn plekje aan het vinden ben en alles een beetje op zijn pootjes terecht komt. Ik wist al wel dat ik er goed zat maar ik vind het niet fijn om ergens “de nieuwe” te zijn.

  2. Wat heerlijk dat je je eerste skaterit al gemaakt hebt! En fijn dat je nieuwe baan je zo goed bevalt. Ik kijk films sinds kort! Ik heb eindelijk de rust om anderhalf uur te blijven zitten! Best lekker, op de bank, met een dekentje.

  3. Oh ja, dat heerlijke weer! Zo fijn, het leek wel lente. Jammer dat het intussen weer grauw, grijs en een stuk kouder is, maar de echte lente komt vast snel. Mooi dat je het zo naar je zin hebt op je werk.

  4. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt op je nieuwe werk! Blij dat te lezen 🙂 Ik word blij dat ik weer wat meer gedichtjes durf te delen op insta en dat mijn werk leuk is. Doordat het lichamelijk even niet zo lekker ging, kon ik er niet echt van genieten en was het meer overleven. Maar nu is het weer fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *