Married | 10 years and still couting…

We gaan alweer richting 12.5 jaar getrouwd. Vandaag tikken we de 10 aan. Dit jaar zijn we 15 jaar samen waarvan 10 jaar getrouwd. 💍👰🏻 Het voelt echt als een eeuwigheid geleden dat we nog piep jong begonnen aan ons leven samen. Er is in deze 10 jaar zovéél veranderd. Ik neem jullie graag mee in deze korte trip down memory lane.

Married | 10 years and still couting…

10 jaar is…

Een tinnen huwelijk
Vandaag zijn we 120 maanden getrouwd
& 3 652,42199 dagen. Wow. Dat klink als héél veel 😉

In die 10 jaar…

Hebben we Noa gekregen, op onze trouwdag had ik nog géén kinderwens.
Het is bizar om te denken dat ik op deze dag, 10 jaar geleden nog helemaal niet dacht aan kinderen.

Ben ik zelf nog 2 keer van baan gewisseld, M. 1x
Toch bijzonder om te weten dat ik toen net in mijn pieperschoenen stond van mijn loopbaan. Ik had mijn 2de werkgever toen der tijd en zou nog 2 keer wisselen. 1 keer was een half jaar in de (kraam)zorg en daarna belande ik bij mijn huidige werkgever. Uiteraard veel intern gewisseld met banen in de loop der jaren maar wel intern gebleven. M. is na een loopbaan carrière van zijn hele leven bij 1 werkgever toch overgeschakeld naar een andere. Zelfde sector alleen wel een ander soort werk. Nog steeds blij met deze keuze, wij beide dus dat zit wel goed.

Hebben we ons 2de koophuis gekocht, na ons flatje
Vanuit ons flatje zijn we getrouwd. Om 4 jaar later dit prachtige huis te kopen waar we nu in wonen. We waren er uitgegroeid maar hebben echt prima gewoond waar we eerst zaten. Nog steeds na al die jaren super blij met het dorp, de omgeving en het huis zelf waar we voor hebben gekozen. Het is super fijn hier te wonen en op te groeien voor Noa.

Hebben we nog maar 1 kat, van de 2 die we hebben gehad
Net een paar maanden zwanger toen onze lieve Yara overleed. Bijna 10 geworden maar net niet gehaald helaas. Voor haar hield ze het al lang uit met alle kwaaltjes die ze had. Uiteindelijk hebben we nu dus alleen nog Ayla. Ze wordt steeds meer vriendjes met Noa maar is echt een kat die veel op haarzelf is.

Zijn we begonnen aan onze 3de auto samen
M. had al een auto toen ik hem leerde kennen (en die reken ik niet mee) en daarna hebben we samen nog een aantal keren een auto aangeschaft. 2x een Opel en uiteraard onze huidige auto onze Capture (die ik uiteraard Casper heb gedoopt) Nog steeds super blij met deze fijne gezinsauto waar ik mee naar werk ga en graag in rijd. Binnenkort natuurlijk ook mee op vakantie.

Hebben we al 380 keer verbouwingen in onze woningen gedaan
Ik ga het er niet eens meer over hebben maar god, wat hebben wij veel verbouwd. Zowel in ons eigen flatje als in ons huidige huis. Badkamers, tuinen, hele kamers… Steenstripwanden, wc’s.. Noem het op en we hebben het gedaan. En we zijn nog lang niet klaar 😉

Gaan we nu na 10 jaar weer terug…
…naar onze huwelijksbestemming Terschelling. Ik heb zo genoten van deze reis toen en vind het bijzonder om 10 jaar na dato naar hetzelfde hotel te gaan maar nu als gezin. Ik kijk er dan ook echt ontzettend naar uit!

10 jaar alweer verder. A life time ago. A life time TO go. ❤️ En als het kon zou ik weer jou kiezen en alles nog eens over doen! Happy Anniversary honey. En een extra feestje: onze vakantie is sinds vandaag officieel begonnen 🥳

Artikel idee

2

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

9 Comments

Deborah

Van harte gefeliciteerd.
Mooi om er bij stil te staan 🙂 Wat kan er toch een hoop gebeuren in zo’n korte tijd he?!
Een fijne vakantie gewenst.

Reply
Ria

Gefeliciteerd met 10 jaar huwelijk!
Wat een leuke manier om terug te blikken op 10 jaar. En wat heb je vaak verbouwd!

Reply
Simone

Wat een mooi jubileum is dit! Ik weet nog dat je ging trouwen, toen hadden we – volgens mij – nog niet zo heel lang contact. Zo leuk dat we elkaar nog steeds spreken <3

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.