De leukste (bijna alleen maar tweedehands) aankoopjes van de afgelopen weken

Het is weer eens tijd om te delen welke leuke aankoopjes ik heb gescoord voor Noa en voor mezelf. Het waren er nog al wat de afgelopen tijd, waarvan een hoop tweedehands bij kringloop winkels of via Vinted. 🛒

De leukste aankoopjes van de afgelopen weken

Offlinemok

Ik zocht deze mok al tijden en kon hem nergens vinden. Of heel duur, of uitverkocht of te koop in 2 sets… Ik had het eigenlijk een beetje opgegeven. Tot ik de kringloop binnenwandelde en hem zag staan. Lucky me! Ik vind dit echt een super fijne drink mok die echt wel centraal staat voor de periode die ik de laatste tijd heb. Offline. Ik ben eigenlijk nog maar 40% van de tijd online. Ik kijk op Vinted. Beantwoord wat Whatsappjes, check m’n mail en maak soms even een blogje hier en daar. Fotootje maken of kijken op Instagram. Ik ben eigenlijk steeds vaker te vinden met deze mok in mijn handen, een fijn boek of serie of lekker buiten te vinden. Ik vond hem hier maar dus niet leverbaar. Zelf op de kop getikt onder de €1 bij de kringloop.

Houten verjaardag slinger

Ik zocht al tijden iets blijvends voor de verjaardag van Noa. Eigenlijk wilde ik een slinger laten maken met zijn naam maar niet te vinden of echt wel duur. Ik heb gezocht naar houten letters en dergelijke, tevergeefs. Tot ik met een kortingsbon die ik kreeg voor m’n verjaardag de Hema in liep. Daar lag precies wat ik zocht en zon kortingsbon is dan altijd extra leuk 😉 Ik heb nu dus voor elke verjaardag een ‘Happy Birthday’ slinger hangen voor het raam die ik jaren kan gebruiken. Je shopt hem hier #nospon

Jumpsuit

Ik wilde graag een nieuw outfit voor de verjaardag van Noa. Hij een feestoutfit, ik een feestoutfit 😉 Mijn idee was: out of the box en dat is zeker gelukt. Ik draag nooit een jumpsuit en al helemaal niet in deze stijl. Maar hij zag er zo mooi uit dat ik hem toch kocht en aantrok. Hij zit echt heerlijk! Hoewel ik er zeker even aan moest wennen. Niet zo Saskia… Ik droeg hem ook bij een bedrijfsuitje van M. en hoop hem zeker nog vaker aan te trekken. Ik kocht deze jumpsuit op Vinted.

Boek Nora Roberts – Nachtwerk #gekregen

Als cadeautje kreeg ik van M. dit nieuwe boek van Nora. heel erg lief, juist omdat ik veel meer aan het ontspannen ben met thee en boeken. Ik ben nog bezig in Onvoltooid verleden (herlezen) en wil daarna aan dit boek beginnen. Ik ben erg benieuwd… Gaat mijn eerste ‘nieuw te lezen boek’ worden van dit jaar.

Waar gaat het boek over? Harry Booth begon met stelen toen hij pas negen was: zijn -moeder werd ziek en de rekeningen stapelden zich op. Toen zijn moeder de strijd tegen kanker verloor, ging hij door met zijn nachtelijke werk.

Harry reist door heel de Verenigde Staten, neemt telkens een nieuwe identiteit aan en is altijd op zijn hoede. Hij moet onopgemerkt blijven – en zich vooral niet binden. Wanneer hij Miranda Emerson ontmoet, stelt hij zich eindelijk open. Maar de krachtige band tussen hen moet verbroken worden want niet alle dieven houden zich aan Harry’s erecode. Sommigen willen behalve schilderijen en juwelen ook mensen bezitten.

Nadat Harry een lucratieve klus aanneemt van Carter Laporte, besluit Laporte dat hij Harry voorgoed aan hem wil binden. Laporte dwingt Harry het Baltimore Museum te beroven, waardoor hij Miranda moet verlaten en zonder uitleg verdwijnt. Hij weigert nog langer voor Laporte te werken – maar welke vermomming hij ook gebruikt, Laporte blijft hem achtervolgen. Om werkelijk vrij te zijn, zal hij Laporte moeten confronteren. Alleen dan zal Harry het geluk kunnen vinden met degene die hem meer waard is dan alles wat hij heeft gestolen.

Kleding voor mezelf en Noa

Vinted blijft toch wel ideaal hoor! Ik verkoop er heel wat en koop daarvoor ook wat terug. De afgelopen aankoopjes waren er heel wat en ik laat hieronder mijn favoriete kledingstukken zien. De vogel blouse is van doorkijk stof en is echt super fijn. Verder kocht ik heel wat korte broekjes voor Noa. Ik kwam er telkens wat te kort en het is toch fijn wat extra korte broekjes te hebben. Vesten en speelgoed voor Noa heb ik er ook weer een aantal van aangeschaft.

Foto’s van de verkopers

Pull & Bear Joggingbroek

Ik zocht een nieuwe joggingbroek. Niet dat ik er niet al 180 heb, maar ik wilde er eentje die ik vaker kon gebruiken. Die ik met warm weer kan omrollen en met wat kouder weer ook gewoon kan dragen. Ik nam een gokje en kocht onderstaande joggingbroek van een heel fijn (en voor mij nieuw) merk Pull & Bear. En sindsdien lééf ik in deze broek. Wat een fijne stof en hij zit echt zo ontzettend lekker. Ik was hem met regelmaat anders loop ik er echt dagen in te stinken. Ik waagde nog een gokje en er komt een soort gelijke nog via de post. Ik ben erg benieuwd. Ik kocht deze joggingbroek via Vinted onder de €5

Foto’s van de verkoper

Super Marshall knuffel

Ook kocht ik deze voor Noa voor extra erbij: Super Marshall. Hij is helemaal weg van de ‘Mega Pups’ waarbij ze superkrachten krijgen. Ik dacht: ‘Leuke knuffel‘ en hij was nog helemaal nieuw. Dat dacht Noa dus ook aangezien deze MEGA grote knuffel nu zijn slaapknuffel is geworden 😅🧸 Zijn konijn en uiltje zijn dus ingeruild en hij slaapt nu elke avond hiermee. Marshall heeft super gehoor en houdt volgens Noa alle boze dromen, wolven en enge lieveheersbeestjes (hij heeft over deze altijd nachtmerries) op afstand. Hij kan hem beschermen en hij voelt zich ‘super’ (leuke woordspeling haha) veilig erdoor. Helemaal prima, alleen was het niet de insteek toen ik hem kocht.

Foto’s van de verkoper

Met welke aankoop van de laatste tijd ben jij extra blij?

About the Author

6 Comments

zwartraafje

Fijn dat je zoveel leuks tweedehands op de kop hebt kunnen tikken. Tweedehands ben ik heel blij met de hardcover van Matilda van Roald Dahl die ik vond. Eerder deze week kocht ik echter ook een heel mooi nieuw notitieboek. Ik wist gewoon dat ik er spijt van zou krijgen mocht ik dat niet kopen en ben dan ook heel blij dat ik het niet aan me voorbij heb laten gaan.

Reply
Geke

Wat een leuke aankopen! En wat staat de jumpsuit je goed! Zeker vaker dragen aangezien hij heerlijk zit.

Ik heb ook iets gekocht uit mijn comfortzone, een jurkje bij Esprit. Ik ben echt geen jurkenmens maar dat ene vond ik wel erg leuk. En aangezien ik niet helemaal happy meer ben met mijn kledingstijl, wordt het tijd om eens wat andere dingen uit te proberen.

Reply
NIcky

Die jumpsuit is inderdaad heel erg mooi, zeg! Die moet je maar vaak dragen. Ik moet even denken… Ik zou niet eens weten wat ik als laatste gekocht heb. Oh ja! Een plant. Offcourse..

Reply
Simone

Tof dat je zoveel gevonden hebt op Vinted! Ik blijf dat toch een beetje spannend vinden. Vooral als iets niet past. Zit je daar mooi mee. Dat houd me eigenlijk wel tegen.

Reply
SAS

Ik moet zeggen dat ik weinig ‘miskopen’ heb gedaan. Heb dan ook weinig kleding besteld waar wat ik hebt besteld paste wel. Had alleen 2 broeken die kleiner vielen dan verwacht. Die zet ik dan weer terug op Vinted 😉 Gewoon eens proberen, ik vind het zeker de moeite waard ondanks dat ik in het begin wat sceptisch was.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *