Currently #7

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Bijtketting

Weer eens even tijd voor een klein kletslogje om het even weer wat persoonlijker te maken. Waar ben ik de laatste tijd mee bezig geweest? Wel liedje ben ik echt verliefd op geworden? Wat kijk, lees en kreeg ik de afgelopen tijd?

β™₯ Ik geniet van… onderstaande momentjes op de foto. Heerlijk cupcakes bakken met de kleine, genieten van artikelen maken op mijn blog inclusief thee & kat… Noa die helemaal blij wordt van de regen met zijn laarzen & paraplu.

Ook genoot ik van afgelopen weekend. Na een heftige week sloten wij de week super fijn af met onze kleine man.
We gingen heerlijk naar het bos πŸπŸ‚, aten heerlijk bij het pannenkoekenhuis πŸ₯ž (inclusief lekker toetje) en genoten van een super fijne wandeling, speeltuinen en mooie paddenstoelen. πŸ„

β™₯ Ik maak… dus leuke (en lekkere) Paw Patrol cupcakes met Noa. Super leuk om te doen en te zien hoe blij hij wordt van het maken, helpen en opeten. Verder maak ik veel samen met Noa qua knutselen, ABC activiteiten en kopieerde en lamineerde werkbladen voor hem. Leuk om hem op deze manier wat meer uit te dagen.

β™₯ Ik werd extra blij van… de toffe bijtkettingen die ik kreeg voor Noa. Ik was al een tijdje opzoek en kwam toen bijtketting.nl tegen. Het is een super fijne en overzichtelijke site met alle informatie die je zoekt. Ook is er voor ieder wat wils, aangezien ze echt een heel scala aan verschillende bijtkettingen hebben. Zowel qua de functie ervan als verschillende figuurtjes of voor leeftijden.

Deze bijtring is voor milde tot matige kauwbehoefte. Je hebt mild, gemiddeld, stevig en een intensieve kauwbehoefte waar weer verschillende bijtringen voor verkrijgbaar zijn. De achterkant van de Dino is voorzien van een een structuur van noppen wat Noa erg fijn vind. Zelf gebruikt Noa hem in de auto (anders gaat hij op zijn jas zitten kauwen) en tijdens een boekje lezen als hij z’n handen in z’n mond wil stoppen. Hij is er helemaal fan van en ik ben echt ontzettend blij met deze bijtkettingen.

Ook op mijn werk bij oudere kinderen zie ik dat het erg veel baat heeft bij de verwerking van prikkels of om de concentratie te vergrootte. Ik denk dat dit zeker ook voor Noa gaat helpen in de toekomst, aangezien hij zeker wel prikkelgevoelig is. Tevens ben ik blij dat ze veilig zijn en vrij zijn van schadelijke stoffen. Ook kan ik de bijtkettingen makkelijk sterieler houden door het meegeleverde doosje of ze te wassen in de vaatwasser, ideaal!

β™₯ Ik kijk… Love on the Spectrum Seizoen 2. Echt een fantastische serie, ik kan het iedereen aanraden. Ik zit echt te genieten van deze mensen en de liefde. Verder keek ik heerlijk weer my all time favorite film While you were sleeping in mijn vrije week. Deze film kijk ik echt minstens 1 keer per jaar. Genieten. Huilen. Alles. Echt even een momentje voor mezelf.

β™₯ Ik deed… de afgelopen periode wat meer reflectie voor mezelf. Ik probeerde de balans te creΓ«ren die ik zo graag heb. Lastig met een kleine man die zijn eigen agenda heeft maar het lukte wat meer. Ik liet wat meer los. De zindelijkheidstraining. De vastere tijden. De ‘moeten doen’. Ik ben er nog niet maar merk zeker dat ik de goede kant op ga. Ik heb ook wat gratis e-books gedownload die me meer inzicht gaan geven.

β™₯ Ik kijk uit naar… de nieuwe foto van Noa die ze op het kinderdagverblijf gaan maken. Deze is al geweest en ben zo benieuwd naar het resultaat. De foto die we nu hebben hangen is echt van de begin periode en door corona is er 1 foto overgeslagen. Zal echt een ontzettend verschil zijn dus. Hij wist dat hij op de foto ging en hij deed dan ook een camera na en zo’n gigantische nep lach.πŸ˜‚πŸ˜… Hij scheen een clown te zijn bij de groepsfoto’s dus ik kan echt niet wachten op het resultaat.

β™₯ Ik lees nu… van die flut romannetjes. Wil weer starten met boeken van Nora, aangezien er echt wel een aanzienlijk verschil zit tussen die boekjes. Man, wat zijn sommige slecht geschreven. Maar wel fijn om even in bed m’n verstand op 0 te zetten en gewoon eventjes in zo’n boekje weg te kruipen. Vooral als je een aantal slechte nachten achter je kiezen hebt.

β™₯ Ik verbaas me over… op hoe weinig slaap je eigenlijk kan functioneren. Noa had weer erg slechte nachten, waarbij we op ons tandvlees liepen en door gingen met werk. Het is echt allemaal op de automatische piloot inclusief hoofdpijnen en liefde voor slaap. Ik weet in ieder geval dat ik aan kinderen ben begonnen πŸ˜‰

β™₯ Ik ben de laatste tijd veel bezig met… tijd nemen voor mezelf. Opladen. Ontprikkelen. Ik neem meer de tijd voor mezelf en luister meer naar mijn lichaam. Niet altijd makkelijk maar wel iets wat even noodzakelijk is. Ook ben ik weer veel bezig met leuke DIY’s zowel voor anderen als met Noa. Lekker creatief bezig zijn. Ook ben ik de laatste tijd bezig met de laatste artikel overzichtjes van 2021… Mijn 2021 komt uiteraard weer online, beste film’s & boeken, 21 fijnste foto’s van 2021 en wat 2021 mij heeft geleerd en wat ik meeneem. Elk jaar weer terugkomende posten met veel tekst. Alvast dus mee begonnen en geeft me echt wel energie.

β™₯ Ik luister… Nieuwe muziek van Westlife. My hero β™‘ Ik kan echt NIET.WACHTEN op de cd die ik heb gevraagd voor kerst πŸ˜‰ PS: Hij komt morgen uit.

Waar kijk jij de laatste weken van 2021 naar uit?

5 reacties op “Currently #7

  1. Die bijtkettingen zijn leuk, zeg! Dochterlief sabbelde altijd op de touwtjes van haar capuchon. Ik ben ook volop aan het knutselen. Voor mijn gevoel hoort dat ook een beetje bij herfst en winter omdat je dan gewoon meer binnen bent. En waar ik naar uit kijk? Mwah. Een beetje rust in de tent. πŸ˜‰

  2. Ik kijk weer een beetje uit naar mijn verjaardag dit jaar. Ondanks dat ik het nu voor het eerst zonder mijn ene beste vriendin moet vieren… Toch heb ik er wel een beetje zin in. Ik denk zelfs dat ik iets zelf ga bakken!
    Verder kijk ik gewoon uit naar een beter jaar, die mag van mij betreft meteen beginnen trouwens. Maar ik ben bang dat we nog wel een paar jaar in deze ellende blijven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *