Monthly recap | April Highlights

Zoals aangegeven in 2021 ga ik zeker met deze reeks door in dit nieuwe jaar. Een terugblik van afgelopen maand d.m.v. foto’s, stukjes tekst en gifjes. Dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkier maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Dit keer in een nét iets ander jasje gegoten dan je gewend ben. Let’s start this month!

April doet wat hij wil. We begonnen met sneeuw en hadden juist verder heel wat prachtige dagen erbij. Deze maand stond in het teken van het afsluiten van mijn werk, de start van mijn nieuwe werk, eventjes een weekje vrij, het vieren van Pasen & Koninsgdag, leuke dates en weer nieuwe fases en mijlpalen met Noa.

+ Was er sneeuw! ❄️☃️
De maand begon met sneeuw! Helaas niet heel erg veel en was het daarna weer weg. Niet sleeën, wel sneeuwballen gooien. Noa heeft erg genoten van het tafereel en we hebben heerlijk buiten kunnen spelen.

+ Gingen wij heerlijk uit eten 🍽️🥂
Hoelang het geleden was? De laatste keer kan ik me niet eens heugen. We gingen heerlijk even samen uit eten en shoppen. Samen even quality time, iets wat we eigenlijk vaker zouden moeten doen. We hadden een super fijn restaurant met heerlijk eten en hebben echt even samen genoten.

+ Tea time (en meer kringloopgelukjes) 🍵
Altijd fijn om even momentjes voor mezelf te hebben met een lekkere mok thee. Deze komt bij de kringloop vandaan, waar ik nog meer meenam. Zowel voor mezelf maar ook wat leuke spulletjes voor Noa. Altijd leuk te neuzen en pareltjes te vinden.

+ Liefde voor mijn nieuwe waterkoker 🫖
De oude was stuk gegaan dus tijd voor een nieuwe. Ik zag dit exemplaar en op aandringen van M. toch voor deze gekozen. Wat een super fijn ding en hij staat ontzettend stylish in de keuken. Ik gebruik hem dagelijks meerdere malen met veel plezier.

+ Was het de maand van door bikkelen op werk🪴 (verhuizing met mijn nieuwe werk + opening)
Wat een chaos was het deze maand. Oud werk, nieuw werk.. Alles liep door elkaar heen. Zo had ik de verhuisdag van mijn nieuwe werk en de officiële opening. Alles op mijn oude werk afronden. Het was het meer dan waard en nog steeds super spannend maar ben echt ontzettend blij. Blij ook dat deze maand voorbij is en ik me nu echt kan focussen op m’n nieuwe werk.

+ Hallo leuke dates 🥂
Er stonden weer heel wat leuke dates op de planning waar ik ontzettend van heb genoten. Zo vierde we Pasen samen met een ontbijt met mijn ouders, zochten paaseitjes in de natuurspeeltuin (en speelde daar ook even met water & zand). Ik had een meeting in Zoetermeer met een Bagel date en heerlijk shoppen. Was fijn al mijn vriendinnen bij elkaar te zien 🥰 Super lang geleden dat we zo bij elkaar waren. Ook had ik een heerlijke drankjes & eet-date met mijn 2 (nu)ex-collegaatjes.

+ Het afscheid op mijn werk na 8.5 jaar 😯
Goodbye. Het was nu dus echt de maand van afscheid nemen. Ik had mijn laatste dagen op mijn werk *slik Toch echt ontzettend dubbel aangezien ik het met m’n collega’s en de kids super naar mijn zin heb gehad. We gingen met een klein clubje ijsjes eten en daarna had ik mijn afscheid met mijn collega’s en op de groep. Heerlijk geluncht met collega’s, Blond Mok met een High-tea bon gekregen en een lieve kaart. Zelf gaf ik voor de locatie een gepersonaliseerde theedoos en voor elke collega een persoonlijk kaartje met tekst, met daarbij een glazen potje met hartjes snoepjes erin. HART stikke bedankt! stond er op de achterkant. Ook gaf ik mijn vaste collega’s wat extra’s in de vorm van een zak snoep of een mok met hun initiaal erop.

+ Ontzettend verwend door collega’s & kinderen ❤️‍🔥
Ik ben dus echt super verwend! Er zijn ook zeker veel ouders en kinderen die aan me hebben gedacht. Kinderen hebben zelf iets geknutseld voor me en ook kreeg ik een leuk vriendenboekje waar alle kinderen iets in hebben geschreven + foto. Op mijn groep gaf ik nog 2 groepscadeaus en hebben we er verder een hele fijne afsluiting van gemaakt. Ook met een aantal ouders fijne gesprekken gehad. Het is goed zo. Op naar een nieuw avontuur aankomende maand!

+ Genoot ik van het in de natuur zijn 🌳
Veel naar buiten. Met die fijne zonnestralen kon ik het zeker niet laten even naar buiten te gaan. HEERLIJK! Lekker in de tuin in de zon, naar de speeltuin of gewoon even lekker buiten wandelen.

+ Genoot ik in onze voor & achtertuin 🏡
Ik deel al wat hersenspinsels toen ik in onze voortuin zat en waardeerde de voor en achtertuin steeds meer en meer. Ook krijgen we deze maand de offerte voor onze verbouwing in de achtertuin. Alweer zal je denken? Dit keer alleen wat kleine aanpassingen en wat grote plantenbakken. Plus een grasveldje voor Noa waar hij heerlijk op kan spelen. Nu al zin in de zomer! We genoten nu al met zijn fijne picknicktafel en lekker spelen met water in de tuin. Inclusief mama met een theetje 😉

🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Luisterde ik veel naar… 🎙️

MOMents van April

Noa 2 jaar & 9 maanden👦🏻
Een kleine clown dat ben je eigenlijk. Je maakt continu grapjes en ligt dan ook om jezelf in een deuk. Opvoeden, opvoeden… Je hebt een ontzettend sterke eigen wil (wat ik alleen maar aanmoedig maar soms ontzettend vermoeiend kan zijn) en je weet ook goed wat je wel en vooral NIET wilt doen. Je maakt altijd een praatje met iedereen die langs loopt, bent open en nieuwsgierig en hebt een levendige fantasie die steeds meer zichtbaar is. Je geniet van alles wat je wordt aangeboden of wat je ziet. Ook ben je nog steeds een echte knuffelkont en doen we dit dagelijks heel wat keren.

Quotes van deze maand

‘Ik heb de stickerkaart omgeparkeerd’ ( in plaats van omgekeerd)

Papa zei nee. ‘Ik ga het nog een keertje vragen totdat papa ja zegt’ 🤣

Als er niks op zit dan is hij helemaal leeg‘ (Noa over zijn boterham beleg)

Zeg het maar in het Engels’ (misschien heeft hij ook al voorliefde voor Londen?! Geen idee waar hij dit vandaan heeft)

‘Ik heb je gemist mama’❤️

Het laatste boekje dat we gaan lezen Noa, dan gaat mama thee zetten. ‘Dat is goed, daar word ik blij van’

Flapjesboekje: Dat is een ringstaart maki. ‘Dat is een moeilijk woord!’

‘Wat een goed verhaal papa’ (en het kwam er ook lekker sarcastisch uit)

NOTE: Er is dus een aanpassing van de MOMents van de maand. Omdat ik toch best veel deel over Noa en dit met mate wil gaan doen is er een korter overzichtje elke maand van deze momenten. Nóg bewuster bloggen. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Gingen we naar Ballorig 🤸🏻 versierde we paastakken 🥚🐰 had Noa zijn eerste playdate bij een vriendje van de opvang 🧸🪀 gingen we eieren zoeken in een natuurspeeltuin 🌳🥚 was Noa ZINDELIJK #mijplaatje🚽💩 kwamen er weer wat toffe aankoopjes binnen van Vinted 👕 speelde we lekker veel in de tuin (met water) 🪣🌞 vierde Noa voor het eerst bewust Koningsdag 👑

Hoe was jouw April? Hebben jullie nog fijne plannen voor de maand Mei?

5 reacties op “Monthly recap | April Highlights

  1. Wat een heerlijke maand! Je had genoeg te doen ook. En afscheid op je werk is toch altijd een beetje dubbel. Die uitspraken van Noa vind ik echt geweldig! Ik ga een weekendje weg in mei. Maar eerst nog even eten aan het strand met mijn dochter.

  2. Wat een leuke maand heb je gehad. Ondanks de drukte van je werk, heb je een hele hoop leuke dingen gedaan. En wat goed van Noa dat ie helemaal zindelijk is!

  3. Heerlijk die “Ik ga het nog een keertje vragen tot papa ja zegt” Hij kan het maar proberen uiteraard.
    Zo fijn ook dat je zo in de watten werd gelegd bij je afscheid op het werk. Echt mooi om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *