Mag ik ff klagen?!

Even eens een keertje een lijstje om te ventileren. Met dingen die me mateloos irriteren. En hoewel ik altijd Miss positief ben hier mag dit eens in de zoveel tijd ook wel even toch? Ideetje gekregen van Irene

+ The never ending story van: De vaatwasser. Elke dag in en uitruimen dat ding. Elke.dag.weer een aantal keren per dag. Maar toch doen want anders staat alles op het aanrecht vies en aanwezig te zijn. Gelukkig heb ik zoals je kan zien en super fijne hulp waardoor het altijd nog 360x zo lang duurt. Ik vind alle huishoudelijke klusjes prima. Behalve deze.

+ Van die mensen die zich gaan bemoeien met van alles! En deze ga ik even uitleggen. Ik ging met Noa een pakketje ophalen (ja van Vinted 😉 ) en hij wilde bij hoog en laag in de auto blijven zitten. Normaal neem ik hem altijd mee maar hij was er stellig in. Ik parkeerde voor de deur, haalde het pakketje, deed mijn portier open en een huilende Noa. Hij had zich toch bedacht en wilde mee. Hij wilde ook met geen mogelijkheid gewoon weer terug naar huis dus ik ben samen met dat pakketje naar binnen gelopen. Staat daar een meneer die zegt: ‘Ja je had hem gewoon het pakketje moeten laten halen he’ Over m’n schouder gegooid en maar niets gezegd want ik was ervoor in staat. Nu de afspraak gemaakt dat meneer altijd mee mag als we iets gaan halen.

Maar ook via FB Marketplace verkocht ik wat. Open ik het: hele discussie eronder. Dat ik het ook zonder bon kan terug brengen. Dat ik er geld uit wil slaan (en stond zelfs bieden bij 😅) Dat het pas in de aanbieding was. Nou Gerda ik kocht het 2 jaar geleden en toen was het niet in de aanbieding. Mensen die daar weer op reageren om me te verdedigen. Lief hoor, maar WTF?! Wat hebben die mensen allemaal voor tijd? Scrollen langs een verkoop advertentie. Nou daar vind ik wat van even typen. Oh die maakt iemand zwart daar ga ik weer op reageren. Ik heb zonder pardon de advertentie verwijderd en verkoop lekker alles via Vinted.

+ Dat m’n kind zoveel op mij lijkt. God wat heb ik soms irritante trekjes 😅 Alles heeft een vaste plek. Alles moet netjes opgeruimd. Heel fijn hoor maar soms is het echt op het debiele af hoeveel hij op mij lijkt. Ik snap hem daarin tegen wel ontzettend goed.

+ Soms die nachten he. En ik weet we hebben een kind. En ik weet dat ik niet mag klagen want we hebben een voorbeeldig slapend kind. Maar als meneer weer eens een nacht aan het hoesten is en spoken denk ik. MAN. Juist dat onregelmatige van zo een week lekker doorslapen naar 3 brakke nachten maakt dat ik altijd super veel hoofdpijn heb. Ik vond die baby tijd toch makkelijker met eruit gaan. Iets met alvast je erop hebben ingesteld.

+ Bakken ansich. Ik doe m’n best en zou graag wekelijks wat met Noa maken maar…. Het is echt een DRAMA. Het mislukt, tijdens het bakken raak ik gefrustreerd. Soms moet het overnieuw. Dan heb ik een ingrediënt niet meer. Naar de winkel. Ik laat het soms aanbranden… Het is 1 groot drama dus ik doe het maar niet meer. Ik waag me 1 keer per jaar aan een verjaardagstaart voor meneer (dit jaar voor het eerst 2 lagen, HOU M’N HART VAST. Heb de dag ervoor om te bakken zelfs vrij gevraagd haha)

+ Dat er niet meer aflever en ophaal punten zitten in mijn dorp. Ja een dorp he. Ik heb er 1. Van PostNL. En laat ik nou vaak juist op Vinted via Mondial Relay en DHL verzenden en ook aankopen. Heel irritant als je tot laat werk en ik dus net op tijd, of dagen erna pas een pakketje kan ophalen of afgeven. Tevens geen printer hier, dus moet altijd even wachten tot ik het kan uitdraaien op werk of bij m’n familie. Misschien toch eens aanschaffen…

Zo. En nu doen we weer leuk en positief want het zonnetje schijnt🌞 #klaagmodusuit

Waar zou jij even lekker over willen klagen? Schroom niet in de comments ik ben benieuwd!

14 reacties op “Mag ik ff klagen?!

 1. Mensen die in de wachtzaal bij de arts of in het ziekenhuis de hele tijd zitten te zagen over de wachttijd maar vervolgens wel vinden dat diezelfde arts veel tijd aan hen moet spenderen. Agressieve chauffeurs, mensen die steeds iets negatief hebben op te merken, huishoudelijke klusjes die precies nooit gedaan geraken (ik bedoel maar, waar blijft dat stof dan vandaan komen), mijn lichaam dat niet wil meewerken, …

 2. Af en toe moet je het er eens uit gooien hé 🙂 Ons Mondial punt zit ook niet super dicht in de buurt. Had laatst iemand die me een drie sterren review gaf omdat ik pas na 4 dagen het pakje had kunnen verzenden. HALLO IK WERK ZO GOED ALS ELKE DAG… Argh dat vond ik echt irritant.
  En dat gedoe op Facebook. Zucht. Als je het te duur vindt, koop het dan niet hé. Niemand verplicht mensen toch om iets te kopen maar dan zitten ze wel te zeuren.
  Wat ik ook irritant vind zijn mensen die van die onzinbiedingen doen. Ik verkoop een stoel via 2dehands voor 100 euro (nieuw bijna 300 euro) en dan bieden mensen 25 euro. Dat is toch te belachelijk. Maar goed, diep in – en uitademen en doorgaan, haha :p

 3. Soms moeten we even klagen, haha. Wat dat betreft begin ik me momenteel echt te irriteren aan het feit dat ik de muziek van mijn buurman boven mijn eigen muziek uit hoor. Niet iedereen hoeft mee te genieten hoor.

 4. Af en toe is het gewoon lekker om even je hart te luchten en een portie te gaan zitten klagen. En ja, daarna gewoon weer met een positieve insteek verder. Ik snap mensen nooit die zeggen dat je niet mag klagen, dat je het te goed hebt om te mogen klagen. Klagen is soms gewoon even nodig om bepaalde frustraties overboord te gooien, zolang je er maar niet in blijft hangen, toch?

 5. Zo herkenbaar haha mensen die zich overal mee bemoeien echt verschrikkelijk (ik heb zon schoonmoeder/schoonzus pff) en ja het huishouden dat is echt een never ending story

 6. Zo heerlijk om af en toe even lekker te klagen. Dat hoort erbij, het lucht zo lekker op! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu, op dit moment, helemaal niks te klagen heb. Maar morgen zit ik weer drie uur in de auto. Vraag me het dan nog maar eens….

 7. Af en toe is het even heel erg nodig!
  Snap heel goed dat je niet tegen die mensen kan die zich zomaar ergens mee bemoeien. Zeker op social media verbaas ik me er ook altijd enorm over wat voor bijzondere reacties er voorbij komen.

 8. Oh soms is het zo heerlijk om even te klagen he. Lekker alles van je afgooien. Maar dat mensen inderdaad onder je verkopen van alles roepen dat het ergens in de aanbieding is ofzo… Zo zinloos… Ik zie het ook vaak bij andere gebeuren. Dat is iets wat ik ook echt niet kan begrijpen. Leef en laat leven…

 9. Haha, heerlijk dit! Waar mensen zich toch mee bemoeien… Hier hebben we ook alleen een PostNL punt, maar die van DHL ligt exact op mijn route naar het werk, dus dat scheelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *