De afgelopen maanden: Gekocht & gekregen (voor Noa en mezelf)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door KAYA Sieraden

De afgelopen maanden heb ik veel gekregen en gekocht. Van kleine dingen tot grotere dingen. Dingen voor mezelf en dingen voor onze kleine man. Ik deel graag met jullie de leukste aankoopjes of dingen die ik heb gekregen de laatste tijd.

[ Samenwerking Kaya sieraden ] De afgelopen maanden: Gekocht & gekregen (voor Noa en mezelf)

Sieraden (mét betekenis) 💍
Het dragen van sieraden doe ik niet veel. Maar als ik het doe zijn het van sieraden waar een betekenis achter zit. Zo had ik al een armbandje maar daar was ik totaal niet tevreden over. Hij viel telkens af en was eigenlijk te groot. Hoewel ik hem erg tof vond droeg ik hem dus bijna nooit. Ik koos dus een nieuwe uit, met in het Romeins de geboortedatum van Noa erop.

Ook ben ik altijd wel fan van geboortestenen. Helaas is mijn ring van de week kapot gegaan (waar ik best van baal) en ben ik het steentje kwijt geraakt. Nu heb ik de geboorte stenen van Noa in mijn oren hangen.

Ben je opzoek naar een persoonlijk sieraad? Bekijk dan de categorie armband dames eens of denk aan een ketting met letter. Neem dan zeker even een kijkje bij KAYA sieraden. Daar hebben ze echt de meest diverse en mooie creaties. Vooral nu Valentijnsdag eraan komt❤️‍🔥

Kerst & sint cadeautjes 🎄
Ik deelde ze al in mijn maandoverzichtje van December 2021, onze sint & kerstcadeautjes. Wij vierden Sinterklaas met mijn ouders en kerst zelf & met mijn schoonouders. Iedereen is super verwend, wat ook zeker na deze roerige tijden even extra mocht. Nog steeds geniet ik elke avond van mijn gekregen elektrische deken. Maar ook van mijn Rituals pakketten en de Tony’s chocolade is al bijna op 😉

Ook Noa geniet nog ontzettend van zijn speelgoed. Het zal je niet verbazen als ik zeg dat zijn Paw Patrol toren nog steeds favoriet is. Inmiddels is zijn collectie uitgebreid zodat hij alles compleet heeft. Extra speelplezier.

Vinted aankoopjes voor Noa 🤗
Uiteraard kan hier Vinted aankoopjes niet ontbreken, want dat waren er nog al wat. Ik heb het helemaal ontdekt en heb er super leuke dingen voor een fijne prijs vandaan. Het grootste gedeelte is dit spulletjes van Paw Patrol. De jungle wagen met al zijn figuurtjes erbij is toch wel een dikke hit. Nog steeds ben ik ze aan het bij kopen zodat de gehele collectie compleet wordt. Er komen er dus nog een aantal aan en sommige ben ik nog naar opzoek.

Ik ben tot nu toe erg blij met alles wat ik heb aangeschaft. 2 miskoopjes aangezien ik zelf de maat verkeerd had ingeschat (1 item te groot, de andere kleiner dan verwacht) Verder erg blij met zijn Kurio hoesje voor zijn tablet, zijn mega pups gaan altijd mee in bad en zijn handschoenen en beanie heeft hij dagelijks aan met dit koude weer.

Vinted aankoopjes voor mijzelf 🫖
Ik kon mezelf natuurlijk niet vergeten! Met sommige dingen waagde ik een gokje maar ik dacht ‘Ach, voor dat geld is het het proberen waard’ en dat bleek zo. Ik kocht zelf voor mijn Londen-mokken-collectie een Starbucks mok die ik nog niet had. Ontzettend blij mee en de collectie is nu aardig compleet. Ook kocht ik 2 broeken op de gok. Een goede, want het zijn super fijne broeken. Alleen de kuiten zitten soms wat strak maar dat heb ik al opgelost met oprekken.

Laarzen (inclusief lichtjes) en puzzel 🥾🧩
Lang opzoek geweest naar de ideale laarzen voor Noa en uiteindelijk gevonden. Hij is super blij met zijn gevoerde laarzen inclusief lichtjes. Ze zijn fijn met aantrekken en Noa heeft er echt ontzettend veel plezier van.

Ook kocht ik bij de Kruidvat een puzzel van Paw Patrol. Leek me nog al lastig met zoveel stukjes maar we hebben een echte puzzelaar in huis. (Iets wat mama juist niét zo leuk vind). Met 3 stukjes had hij hulp nodig en voor de rest legde hij de puzzel zo neer(!)

Blond mok
Ik kreeg dit lieve cadeautje van een vriendinnetje, tijdens een fijne high tea. Zo ontzettend lief en vind het echt een hele fijne mok. De theetjes die erin zitten zijn alweer op en het zelfgemaakte ‘wish’ briefje hangt op de koelkast. Ik drink er met veel plezier uit en het is een fijne herinnering om mijn vriendinnen toen weer na lange tijd te zien.

Nieuwe fiets 🚲
EINDELIJK! Ik zal jullie de details besparen maar wat een rompslomp is dit geweest maar ik heb hem. Mijn nieuwe mama-fiets! Ontzettend blij mee en dat worden heel wat fijne fietstochtjes samen als gezin deze zomer. Ik kijk er echt zo naar uit en Noa vind het geweldig op de fiets. 2x per week wordt hij ook opgehaald met de fiets bij opa & oma.

Die overheerlijke chocolademelk 🍫
Ik had een lange week en vooral een lange dag (met alleen werken) voor de boeg. Ik trakteerde me dus dan ook op een fijne mok warme chocolademelk met slagroom. Ik genoot. Stond even stil en begon toen aan een lange werkdag. Het was een fijn momentje om even voor mezelf op deze manier te zorgen.

Heb jij nog een favoriete aankoop of gekregen item van de laatste tijd?

About the Author

7 Comments

2saram

mooie oorbellen, de geboorte stenen van Noa

waar heb je deze gekocht als ik vragen mag ?
zeer handig dat ze sluiten op deze manier

Reply
Iris

Wat een leuke dingen! Ik heb laatst al mijn Starbucks mokken op Vinted verkocht. Ik heb ze ook een tijdje gespaard. Wat een super mooi armbandje trouwens!

Reply
zwartraafje

Wat een leuke aanwinsten. Ik ben momenteel aan het wachten op twee nieuwe aanwinsten nadat ik na er jaren van te dromen eindelijk een boekenjurk heb besteld. Nu Londen nog een jaar langer moet wachten had ik een lijstje gemaakt met zaken die ik aan deze leuke stad én de laatste citytrip met mijn nichtje link die ik misschien ook vanuit België kan doen. Een leuke boekenjurk en/of Harry Potter jurk vinden en kopen stond daar op. Naast de boekenjurk heb ik ook nog een jurk gekocht die niet van HP is maar er wel heel magisch uit ziet. Ik hoop dus echt heel erg dat ze allebei gaan passen vermits één van hen uit Engeland komt en ik deze dus niet zomaar snel even kan omwisselen zonder er veel verlies op te doen.

Reply
Jenn

Leuke aankopen! Ik ben zelf erg blij met de schetsboeken die ik voor mijn verjaardag kreeg, en met de aardappelkweekzakken die ik kocht.

Reply
Geke

Stuk voor stuk heel leuke aankopen! En wat een prachtige fiets!

Mijn laatste aankoop is een heel grote theedoos (met 27 vakjes) zodat ik eindelijk van al die losse doosjes in de kast af ben. Daar ben ik wel blij mee 🙂 vooral ook door de nu mooi overzichtelijk opgeruimde kast.

Reply
Nicky

Die laarzen vind ik zo leuk, he! Met lichtjes! Wauw! En lekker samen fietsen is ook zo leuk. Gezellig met zo’n gezellige kwebbel achterop. Ik heb de laatste tijd allemaal nieuwe meubels gekocht en ik ben eigenlijk met alles heel erg blij. Ik ben net dat meisje van de Leen Bakker-reclame “Álles!” 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *