10 geluksmomentjes van de afgelopen weken

Ja, mijn schijfsels zijn de laatste tijd wat minder. Zoals jullie weten neem ik wat meer (offline) tijd voor mezelf. Dit maakt dat ik alleen in de weekenden blogs bij jullie bij lees & maak (zodra Noa op bed ligt). Verder geniet ik van mijn hobby’s, is het druk op werk (maar wél met een fijn vooruitzicht) en ben ik vooral lekker veel met mijn neus in een boek te vinden. Hierdoor heb ik mijn Hebban Challenge van 2021 alweer gehaald. En stil staan bij de 10 fijnste gelukjes van de afgelopen weken is dan ook wat ik graag doe.

Fijne boeken lezen (en hier de tijd voor nemen) 📚
Een paar vrije minuutjes? Nog wat tijd over in bed voor het slapen gaan? Nog even als Noa op bed ligt voor werk lezen? Op al deze vragen staat dikwijls nu een grote YES. Ik pak steeds vaker een boek. Van Nora. En ja, deze heb ik allemaal al gelezen maar dit is juist nu zó fijn. Daarnaast heb ik het idee om in 2022 sowieso 10 boeken te lezen die ik nog op de plank heb staan. En eerlijk, eigenlijk zijn het er veel meer 😉 Ik hoop meer en meer te lezen ook met mijn vrije dagen. Ook merk ik dat het in de avond uurtjes mijn hoofd wat leger maakt.

Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Nieuwe tradities met sint & kerst 🪄
Zo leuk om nu met Noa als gezinnetje van 3 nieuwe tradities op te bouwen. Vorig jaar was hij nog te jong om alles echt mee te krijgen, hoe anders is dan nu. Hij zet samen met papa de piek op de boom. We hangen het gekregen ornament van mijn overleden opa & oma samen in de boom. ⭐ We plakken altijd raamstickers op van kerst en nu ook Paw Patrol. En we gaan verder met mooie tradities maken.

De liedjes van de nieuwe CD van Westlife 🎶
Ik kan er niet over ophouden he. Zo blij met nieuwe muziek, met sommige nummers die me echt raken. Zo tof om nog steeds, na zoveel jaren fan te zijn en te genieten hiervan. Hij staat hier in ieder geval vaak op repeat. Favoriet? Lifeline, My Hero & Always With Me.

Beter in m’n vel zitten 🙏🏻
Het helpt wat ik doe. Tijd nemen voor mezelf. Meer offline. Meer combineren waardoor ik rust ervaar. Nee, ik ben er nog zeker niet maar het goed begin is zeker gemaakt. Ik geniet meer bewust van dingen, focus me op mijn boek (en heb hierbij geen afleidingen en maakt deze keuze vaker) maar ook merk ik dat ik met mijn lichamelijke klachten de goede richting op ga. Het geeft zoveel rust te weten dat in ieder geval het begin er al is. Nu op naar 2022, waarbij ik zeker wil dat dit centraal gaat staan.

Max de titel zien pakken (en de longen uit m’n lijf schreeuwen) 🏎️
Zoals niet iedereen weet vind ik sinds wat jaartjes F1 ontzettend leuk om te kijken. Ik, als non-sport fan. Ik zit zelfs in zo’n invul poultje waarbij ik het als ‘leek’ nog niet eens slecht doe. Ik geniet van de strijd, de snelheid en alles wat erbij komt kijken. Ik wil niet zeggen dat ik Max naar de finish heb geschreeuwd maar het schilt denk ik bar weinig 😉 Wat een spannende race en wat verdiend dit jaar.

Bron: Facebook Ziggo Sport Racing

Eindelijk een eigen Media Kit gemaakt 🖋️
Ik kreeg al vaker de vraag van bedrijven waar ik mee samen werkte. Een Media Kit. Ik typte alle gegevens altijd terug in een emailtje en klaar. Maar laatst heb ik me er toch eens eventjes in verdiept en een echte gemaakt. Trots. Blij. En nog zoekende wat er allemaal op zou moeten. Maar de layout is mooi geworden en echt helemaal Sas. Helemaal leuk dat ik dit nu naast het voorwaardendocumentje mee kan sturen. Ik voel me ineens een stuk professioneler en dat na bijna 14 jaar bloggen 😉

Noa die heerlijk in zijn eigen fantasiewereld kan zitten 🎭
Ik kan daar dus zo van genieten he. Ons mannetje is er eentje met een grote fantasie die hij dagelijks gebruikt. Met zijn Paw Patrol poppetjes praten, afleveringen na doen of met zijn Duplo helemaal verhalen vertellen. Ik kan er zó van genieten er gewoon naar te kijken. Hij spelend. Pratend. Zingend. Aan het genieten en helemaal alleen in zijn element.

Sint cadeau: mijn elektrische dekbed 🛏️
Ik HOU ervan. Echt een ideaal cadeau voor deze koukleum. Ik vraag me echt af waarom ik dit jaren geleden gewoon niet zelf gevraagd heb. Dit is een eigen idee als cadeautje van hubby en ik ben er wat blij mee. Ik heb het nu gewoon lekker warm in bed en slaap ook een stuk beter door de warmte. En dan lekker in een warm bed mijn boekje lezen. Hemels.

De voorbereidingen voor Kerst 🎄🎅🏻
Alle lichtjes en de kerstboom staat in huis. De pakjes liggen onder de boom. De lootjes voor bij mijn schoonfamilie zijn getrokken. We hebben onze eigen tradities gecreëerd. Ik kijk er ontzettend naar uit en de voorbereidingen ervan zijn al leuk. Het huis voelt feestelijk, fijn en rustgevend. Mijn wensenlijstje voor kerst komt deze week ook nog een artikel van online. Benieuwd wat ik ervan ga krijgen (hoewel dit natuurlijk in het niet valt bij de gezelligheid van kerst met familie – in goede gezondheid)

MIJN KERSTVAKANTIE 🥳
Hij is EINDELIJK goedgekeurd! Ik heb straks 2 weken(!) lekker vakantie. En wat.ben.ik.eraan.toe. De laatste maanden eisten de tol van afgelopen jaar en liep meer op mijn tandvlees dan ooit. Héél welkom dus, lekker 2 weken NIKS. Genieten met mijn gezinnetje, een Spa dagje met hubby (even tijd voor onszelf) en oud & nieuw vieren: een nieuwe start.

Had jij nog een extra fijn geluksmomentje pas geleden?

About the Author

10 Comments

Jorinde

Mooie lijst met geluksmomentje! En zo fijn om twee weken vakantie te hebben met de feestdagen. Geniet ervan! Max stond ook absoluut op mijn lijstje met geluksmomentjes van afgelopen week! (Al kijk ik ook erg uit naar mijn weekje vakantie rond kerst. 😉 )

Reply
Nicky

Wow! Vooral die vakantie! Wat een heerlijk vooruitzicht! Tijdens de Formule 1 was ik met mijn bed aan het slepen. Ik liep toevallig de kamer in tijdens de laatste ronde. Dus ik heb het toevallig gezien. Ik heb niks met Formule 1 maar ik vond het wel mooi, hoor. Zoals je weet hebben we ’t hier een beetje zwaar momenteel. Maar er zijn altijd geluksmomentjes! Mijn slaapkamer die veel leuker is nu. De slappe lach aan de telefoon met mijn moeder. En mijn kind, he! Die vrolijkt me altijd weer op <3

Reply
Iris

Oh wat lekker om een elektrisch dekbed te hebben. Ik denk ook dat dat iets voor mij is. En wat goed dat je kerstvakantie hebt! Dat wordt genieten.

Reply
Darina

Wat fijn om te lezen en goed idee van die mediakit, die moet ik ook eens maken 🙂
En zo fijn dat je kerstvakantie is goedgekeurd, Kan me voorstellen dat je je er enorm op verheugd.

Reply
Simone

Haha, gelukkig ben ik niet de enige die de longen uit haar lijf heeft geschreeuwd bij de overwinning van Max…! Wat een race he? En wat heerlijk dat je kerstvakantie hebt! Ik ook, nog 2 weken en dan hoef ik even helemaal niks. Heerlijk!

Reply
Laurine

Zoveel leuke dingen allemaal! Ik moet toegeven dat ik zelf helemaal niets heb met formule 1, maar gisteren toch ook heel blij was dat Max Verstappen had gewonnen. Zo fijn dat je binnenkort kerstvakantie hebt, geniet ervan!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *