Wat vroeg ik dit jaar voor kerst…

Volgend weekend is het gewoon al kerstmis! 🎄🎅🏻 Aan de ene kant ‘Wow, is het al kerst?!’ aan de andere kant lijkt het of het jaar nog maar net is gestart. Wat fijn om elk jaar met elkaar kerst te vieren. Zowel nu als gezinnetje als met mijn schoonfamilie. Door alle maatregelen wat kleiner dan normaal, maar dat mag de pret niet drukken. We zijn allen in goede gezondheid en vieren het sámen. Uiteraard trokken we lootjes met mijn schoonfamilie zoals elk jaar, en liggen er ook pakjes thuis onder onze boom. Ik laat jullie graag zien wat ik heb gevraagd dit jaar.

Wat vroeg ik dit jaar voor kerst…

Texelse wollen sloffenZilveren veer boekenleggerBewaarbundelTastea Tasting Box – GiftboxTony’s Chocolonely RainbowpackArmband: met volle angst vooruitNora Roberts – Drakenhart 2 – OntluikenRITUALS The Ritual of Sakura Giftset

Wat ik nog meer vroeg? O.a. Naïf Dag & Nacht verzorging, Boek: De jongen, de mol, de vos en het paard, Mijn schoolfotoboek mint & Blond Amsterdam Even Bijkletsen Set Diepe Borden. Ik ben uiteindelijk erg benieuwd wat er voor mij bij gaat liggen onder de boom thuis en bij mijn schoonfamilie. Het is toch altijd erg gezellig, cadeautjes aan elkaar geven en krijgen. Hoewel het belangrijkste natuurlijk is dat we het fijn samen kunnen vieren.

Ook vroegen we uiteraard wat leuke dingen voor Noa. O.a. veel van Paw Patrol, Little Dutch Houten Speelgoed Garage & regenboog en van Playmobil een Ark van Noach. Noa zijn 3de kerst alweer⭐ en ben van plan er na dit heftige jaar extra van de genieten.

De CD van Westlife: Wild Dreams was eigenlijk ook voor kerst maar kreeg ik eerder ♡ en ben ik al ontzettend van aan het genieten.

Ik wens iedereen alvast een hele fijne kerstdagen🎅🏻🎄

Had jij dit jaar een wensenlijstje? Wat stond er bovenaan deze lijst en hoop je echt te krijgen?
(Ja lekker materialistisch ondanks dat dit niet het belangrijkste is uiteraard)

» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

14 Comments

SAS

Zijn nog steeds na al die jaren samen 😉 *na een korte break tussendoor weer bij elkaar gekomen. Luf it!

Reply
Geke

Wat een leuk lijstje. Hopelijk krijg je er een en ander van 🙂

Hier geen cadeautjes, vieren het onder ons twee en we hebben al genoeg dingen gekocht dit jaar.

Reply
Nicky

Oeh! Die sloffen zien er lekker uit. Wij doen geen cadeautjes (al heb ik stiekem natuurlijk wel iets voor dochter en schoonzoon gekocht). Maar het wordt vast wel gezellig. Ik houd wel van die kleine corona-groepjes 😉

Reply
Ilona Wielinga

Wat een leuk lijstje! Ik hoop dit jaar op een stel fijne aquerelkwasten en het boek ‘you will get through this night’. Ben verder nooit zo heel ingewikkeld eigenlijk, haha. Heb veel hobbies dus hoop altijd dat dat het wat makkelijker maakt voor anderen.

Reply
Simone

Leuk lijstje heb je! Ik had best een aardig lijstje met o.a. leuke theeblikjes, wol (voor punchen), punchstof en sushi borden. Volgende week zondag gaan we cadeautjes doen bij mijn schoonouders, dus ben benieuwd wat de kerstman voor mij heeft geshopt 🙂

Reply
Wanda

Wij doen normaal altijd cadeautjes met kerst, maar hebben afgelopen zomer besloten om het niet te doen en het geld bij ons potje voor gezamenlijke uitjes te doen. Maar… ik heb voor iedereen wel een kleinigheidje gekocht, nog net op de valreep.

Reply
SAS

Ik dacht ook geen cadeau wensen te hebben, maar toen ik een lijstje ging maken kwamen er toch ineens wat leuke dingetjes (zoals je ziet) omhoog poppen 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *