Making a house a home | 5 jaar samenwonen Onze nieuwe badkamer! (inclusief before & after foto’s)

Vandaag is de dag dat we precies 5 jaar hier wonen.🎉 Nog steeds zo ontzettend blij met deze keuze voor onze droomwoning. Een mooie gelegenheid om onze vernieuwde badkamer te laten zien dacht ik zo 😉 Uiteraard liet ik al een sneak preview zien, maar nu neem ik jullie mee in een foto verslag van de verbouwing en uiteraard de before & after foto’s. Jullie waren er al nieuwsgierig naar… dus bij deze 😉

Uitkiezen van onze badkamer

Het uitkiezen van onze badkamer ging redelijk makkelijk. M. en ik hebben dezelfde smaak en waren dus zo uit onze keuze qua kleuren, materialen en keuze voor douche attributen. Toen was het wachten op de leverdatum en de start van de renovatie. Altijd erg spannend, hoewel ik weet dat het mooi gaat worden is het wel even slikken als de ruimte geheel leeg is.

Uiteindelijk heeft de badkamer verbouwing precies 3 weken geduurd. Er zaten iets van dingetjes tegen qua leidingwerk en dergelijke. M. heeft bijna alles zelf gedaan (trotse vrouw hier hoor 💪🏻) en verder hebben kennissen van hem geholpen hiermee. Ik kan een heel lang verhaal houden, maar laat jullie graag de foto’s zien van de verbouwing en daarna uiteraard before & after foto’s.

Verbouwingsfoto’s

Before foto’s

Foto’s hoe we het huis kochten in 2016 – foto’s van FUNDA gemaakt door een professionele fotograaf

Foto’s hoe het was voor de verbouwing

After foto’s

Zoals je kan begrijpen ben ik super blij met het resultaat. Het is helemaal ons en ik geniet echt elke dag van onze vernieuwde badkamer. Het is alle bloed, zweet en tranen waard geweest.

Hebben jullie al je droombadkamer? En zo niet wat is dan echt en must have?

15 reacties op “Making a house a home | 5 jaar samenwonen Onze nieuwe badkamer! (inclusief before & after foto’s)

 1. Ik wist al dankzij de verbouwingen in jullie appartement dat je met een handige Harry getrouwd was maar dit keer heeft hij zichzelf echt overtroffen hoor. Jullie badkamer ziet er prachtig uit. Ze lijkt me op deze manier veel rustgeverder dan voordien.

 2. Ik vind het prachtig geworden! Fijn dat je zo’n handige man hebt! En die Noa op die eerst foto! Hahaha hij is een prima inspecteur, zo te zien.
  Mijn badkamer is voornamelijk wit. En ik heb alleen een douche. Ik zou graag een bad willen. Maar ik huur dus ik laat het lekker zo.

 3. Het is prachtig geworden, Sas!!!
  En zoveel zelf gedaan, dan mag je echt wel dubbel trots zijn 🙂
  En nu lekker genieten, dat de verbouwrust teruggekeerd is, en vooral van het mooie resultaat.

  1. Ja dat klopt! Ons flatje verkocht maar niet, waardoor we een jaar later pas konden kopen > verkopen. Daarbij was de koop en verkoop in 2 maanden dus ineens stressen met inpakken haha. Gelukkig nu alweer 5 jaar helemaal blij hier <3

 4. Mooi geworden sas! Echt!
  Onze badkamer is al bijna een jaar klaar. Ook wij hebben gekozen voor zwarte tegels en hout. Geeft zo’n mooie sfeer. Nu lekker badderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *