Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Geluksmomentjes groot en klein. Laten er elke dag fijne momentjes zijn! Omdat ik het fijn vind eens in de zoveel tijd geluksmomentjes op een rijtje te zetten. Om stil te staan bij de mooie grote en kleine dingen. Omdat het leven ook gewoon mooi ís. De laatste geluksmomentjes was alweer in Juli, tijd voor een nieuwe dus!

Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Extra genieten in onze nieuwe badkamer🚿
Ik geniet er nog zo van he, onze nieuwe badkamer. Elke.dag.weer. Hij komt ook steeds meer af en de laatste puntjes op de i worden gezet. Zo fijn en ben erg blij dat alles er bijna opzit. Big thank you voor M. die alles maar zelf heeft gemaakt.

Een nieuwe CD van Westlife 🎼
Ik deed een happy dance! Er komt in November dus weer een nieuwe CD van Westlife aan. Ik weet al wat er op mijn wishlist voor kerst gaat 😉 Er was een release alvast van 1 van de nieuwe nummers: Star Light ✨ Ik vind hem alvast tof en kijk erg uit naar de nieuwe nummers…

Leuke dates met vriendinnen ☕💖
Quality time met vriendinnen is zeker iets wat ik heb gemist. Er stonden dus wat fijne dates op de planning en er komen er nog een aantal aan. Ik had wat fijne thee-dates (met en zonder Noa) en genoot van het bijkletsen met vriendinnen. Wel zoek ik nog steeds balans om mijn weekenden niet té vol te plannen (iets met de voordelen van corona waarbij ik dit heb geleerd) Vandaag heb ik ook zo’n fijne date met een vriendinnetje.

Herfstige wandelingen 🍁🍂🌰
Mijn voornemen en ik deed het vaker. Ondanks wat slechter weer soms gewoon even lekker eruit. Genieten van de natuur, een frisse neus halen en gewoon even ‘zijn’. Ik genoot van fijne wandelingen met Noa (inclusief van alles zoeken) en gewoon eventjes weg zijn.

Leuke samenwerkingen voor mijn blog 💻
Ze stromen soms binnen en zo hoor je maanden niks. Dit is weer een periode dat ik wat meer aanvragen heb gekregen, allemaal leuk! Er komen de aankomende tijd dus wat meer samenwerkingen online, waarmee ik achter de schermen druk bezig ben.

Begonnen met een nieuwe serie 📺
Huilen. Geen geluksmomentje. Lucifer was KLAAR. Tijd voor een nieuwe serie en ik koos Love on the Spectrum. Ik ben een aantal afleveringen verder en vind het nou al echt super tof. Kan er echt van genieten dus een goede keuze geweest. Nu bij seizoen 1 en ze hebben pas het 2de seizoen erop gezet. Ik kan dus in ieder geval nog eventjes vooruit 😉

Voorbereidingen Sint & Kerst 🎅🏻🎄
Ja het duurt nog even maar ik ben alvast bezig met de voorbereidingen. Cadeautjes inslaan voor Noa en mijn familie.. Leuk om te doen en uit te zoeken wat we aan onze kleine (toch alweer grote meneer) willen geven. Sinterklaas vieren we zoals gewoonlijk met mijn ouders (inclusief eten en cadeautjes) en kerst met mijn schoonfamilie (en thuis cadeautjes onder onze boom). Kijk er nu al naar uit. En op mijn wensenlijstje uiteraard de nieuwe CD van Westlife tududu.

Beter voor mezelf zorgen 🌷
Ik gaf het al aan: Een goed begin is stoppen met het halve werk. En ik moet zeggen, ik ben al goed op weg naar versie 2.0 van mezelf. Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor jullie super lieve reacties op deze blogpost 💖 Deed me echt ontzettend goed en kreeg ook privé een aantal berichtjes wat me echt goed deed. Thnx, jullie zijn awesome (maar dat wisten jullie al)

Genieten van fijne offline tijd 📵
Ik geniet er echt wel van, het offline leven. Meer & meer laat ik dingen los en ben ik mijn batterij aan het opladen. Het is fijn lekker mijn telefoon uit te laten en écht in het moment te zijn. Dit is zeker iets wat ik vaker ga doen.

Weer lekker creatief bezig zijn 🎨👩🏻‍🎨
Ik ben weer wat meer creatief bezig geweest. Tevens wil ik over een tijdje mijn knutsel kast eens opruimen om te inventariseren wat ik nou precies heb, gebruik en wat weg kan. Voor mijn vriendinnen

Vrije dagen 🥳
Er zijn een aantal vrije dagen en een vakantie weekje gepland. Ik kijk er ZO NAAR UIT. En ben er ZO AAN TOE. Extra genieten van mijn vrije tijd zowel met als zonder Noa.

Noa die goed slaapt 😴
Dat helpt echt zóveel. Een goede nachtrust waarbij je niet 10.000x wakker wordt. Halleluja voor dat! Ik merk dat ik wat meer oplaad en met vernieuwde energie aan de dag begin. Ook super fijn dat Noa zijn rust pakt, dat merk je ook zeker wel aan zijn humeur 😉 #heeftievanzijnmoeder

Had jij nog een speciaal geluksmomentje de afgelopen tijd? Deel hem in de comments, ik ben benieuwd!

About the Author

14 Comments

zwartraafje

Dat zijn inderdaad stuk voor stuk geluksmomenten. Herfstwandelingen kunnen echt deugd doen. Ik probeer er zelf ook zo vaak mogelijk van te genieten. Zelfs al is het maar voor een klein stukje, die frisse lucht brengt sowieso rust met zich mee. Al helemaal wanneer je er in een bos van kan genieten. Zo fijn dat je nu weer wat meer met vriendinnen kan afspreken. Ik vond dat eerder al iets om enorm van te genieten maar nu we het zolang hebben moeten missen nog meer. Het vaker offline zijn lukt nog steeds niet zo goed als ik zou willen. Grotendeels doordat ik steeds het idee heb dat ik nog vanalles moet doen terwijl even niets doen minstens even belangrijk is. Mijn knutselkasten sorteren doe ik zelf ook af en toe om alles ordelijk te houden. De laatste tijd heb ik steeds heel veel inspiratie (echt een waslijst vol met allerlei ideetjes) maar niet de fut om ze ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Momenteel ben ik alvast aan de kerstkaarten bezig zodat ik die hopelijk wel tijdig klaar krijg.

Reply
SAS

Geniet van het maken van je kerstkaarten. En ik hoop dat je het ‘moeten’ online even kan loslaten en de fut krijgt om lekker te knutselen. <3

Reply
Heidi

Wat fijne momentjes weer. Super leuk om te lezen.
Hier ben ik ook al druk bezig om al cadeautjes aan te kopen. Want ik heb al ondervonden als je in de kerstperiode koopt, dat alles duurder is dan nu. Voor mijn zoon heb ik al ondertussen iets en dan voor de mensen die ik iets moest kopen heb ik ook al stukken voor. Maar ja heb nog niet alles. Komt er een blog over in December 😊

Reply
Jenn

Fijne geluksmomentjes! De mijne bestonden de laatste tijd vooral uit spontane uitjes en bezoekjes aan vrienden 🙂

Reply
Tamara

Zoveel geluksmomentjes, zaaaalig! En ook een traantje hier dat Lucifer gedaan is. Ik begin me ook al te wentelen aan sint en kerst. Leuk leuk leuk!

Reply
Nicky

Dat zijn fijne dingen! Ik ben veel aan het lezen en veel aan het tekenen. Veel leuke uitstapjes in het verschiet en ik ben weer op stap geweest met mijn oude moedertje. We zijn gaan winkelen samen. Het was een topdag dus die mag zéker in de categorie geluksmomentjes! <3

Reply
Darina

Hele fijne momentjes. Ik kan me voorstellen dat je lekker geniet van je nieuwe badkamer. En fijn dat Noa weer beter slaapt. Een van mijn geluksmomentjes was dat ik mijn boek afgerond heb en opgestuurd heb om te laten redigeren. Een heel spannend proces.

Reply
Johanne

Wat fijn dat Noa weer beter slaapt! Dat is toch zoveel waard he, goede nachtrust. Is voor mij ook een wereld van verschil. Ik kwam er via jou achter dat Westlife nog steeds bestond, haha. Wel leuk om te weten. Niet dat ik mega fan was, maar vond hun muziek altijd wel leuk. Mijn geluksmomentjes waren toch wel de leuke dingen die A & J deden. Nieuwe dansmoves, gekke geluidjes, woordjes oefenen en ook hun goede slapen vind ik zo fijn!

Reply
SAS

Ja die nachtrusten zijn echt GOUD waard haha 😉 Ha, blij dat je weet dat ze nog leven, hun laatste CD was echt wel weer tof hoor. En ja van die geluksmomentjes met je kids kan ik me voorstellen. Ik heb ze nog elke dag met Noa <3

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *