Making a house a home | Dit waren mijn badkamer wensen (inclusief sneak peak)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Sfeer

Zoals jullie weten hebben wij een mega verbouwing in huis gehad met onze kozijnen en badkamer. Eind Augustus was de badkamer (zo goed als) klaar en konden we weer genieten. En genieten doe ik zeker elke dag! Want wat een rust geeft deze badkamer ik was er bijna letterlijk mijn zorgen weg. Echt even een momentje voor mezelf en helemaal ‘ons’ qua inrichting/sfeer. Ik deel graag alvast een sneak peak met jullie van onze badkamer en vertel de wensen die ik had voor de badkamer.

[ Samenwerking Sfeer.nl ] Making a house a home | Sneakpeak van onze badkamer

Badkamerwensen

Regendouche
Dit was toch wel 1 van de belangrijkste. I.p.v. onder een klein miezer straaltje staan wilde ik graag weer een regendouche. Dat is helemaal gelukt want wat een grote kop hebben wij.

(Industriële) sfeer in de badkamer
Wij waren al snel uit de look die we wilden voor de badkamer en verder heb ik M. de vrije hand gegeven. Ik weet wat hij kan maken, door de verbouwing in ons oude flatje dus vertrouwen had ik er sowieso in. Ik ben meegegaan om alles uit te zoeken, bedenken wat we mooie vonden en het was eigenlijk zo gepiept. Wij zijn altijd wel snel qua dingen uitkiezen en hebben zeker wel de zelfde smaak qua inrichting/interieur.

Ronde wasbak
Dit is altijd zo gaaf he en vond ik toch wel 1 van de dingen die ik graag zag in onze badkamer. We kozen voor een industriële die precies past bij onze stijl. M. wilde er eigenlijk 2 naast elkaar, maar aangezien we er weinig samen staan was dit wat ruimte besparend. Ik ben erg blij met deze wasbak.

Opbergruimte
Mijn oude badkamer zag er stijlvol uit, maar hij was zo niet praktisch. De lades waren erg laag waardoor er bijna geen handdoeken in paste. Ook was de wasbak met een mooie sierwave versierd, maar de bak zelf was helemaal niet handig. En zo kan ik eigenlijk wel doorgaan. Ik wilde dus echt wel extra opberg ruimte: deze hebben we nu met een hangende kast uit 2 delen, een diepe lade in ons badkamer meubel en ook de kom is praktisch en ziet er mooi uit. Het kan allemaal wel mooi ogen maar moet naar mijn idee ook zeker functioneel zijn.

En dan nu de…..

….sneak peak

Uiteraard was het na die 3 weken een feestje om de badkamer weer te decoreren. Zo staat er nu een nieuwe Varen kunstplant (ben ik de enige die moet denken aan de ‘love vern’ How to lose a guy in 10 days?!) te shinen in onze badkamer maar ben ik ook erg blij met m’n nieuwe EHBO doos. Stuk beter dan zo’n smaakloze doorzichtige bak met aller erin gegooid. Nu heeft alles, aangezien hij vakken heeft een plekje en hij staat nog eens prachtig in de badkamer. Ik wilde wat meer sfeer en low maintenance, ik zeg gelukt 😉 Ook staat er diverse decoratie wit/zwart om het geheel af te maken. Uiteraard is het nog niet hélemaal af-af (dat komt nog in een andere artikel met before & after foto’s) maar we kunnen in ieder geval weer douchen en alles staat weer op zijn plek. Het voelt als ons en ik ben elke dag weer super blij met onze vernieuwde badkamer. Het is de verbouwing meer dan waard geweest!

Wat is voor jou een must have in je badkamer?

About the Author

11 Comments

zwartraafje

Wat is het mooi geworden. Fijn wanneer je als koppel snel weet wat jullie allebei mooi vinden hé. Dat maakt het verbouwen een pak vlotter. Die EHBO-koffer ziet er heel leuk uit. Ik vrees alleen dat ik er zelf niet mee toe zou komen. 🙂

Reply
Romy

Wauw, wat mooi zeg! Die ronde wasbakken zijn prachtig en ik vind de hexagon-tegels ook geweldig. En die ronde spiegel ook – zo gaaf. Snap dat jullie er superblij mee zijn!

Reply
Irene

Het ziet er al mooi uit zo op het eerste zicht! Ben benieuwd naar het voor- en na-artikel ^^ Zo’n EHBO koffer zou ik ook nog wel willen, onze medicijnkast is echt een doorn in mijn oog 😛

Reply
Annelies

Ik heb mijn badkamer nu bijna een jaar en ben er nog steeds heel blij mee. De handdoekdroger en lampjes moeten we nog hangen en dan is het helemaal klaar. Of misschien wil ik ook nog wel een mooie afbeelding voor tegen de muur.

Reply
Nicky

Mooi geworden, zeg! Ik kan me helemaal voorstellen hoe blij je daarmee bent. Ik zou graag een bad willen. Maar ik huur dus ik ga niet verbouwen. Gelukkig heb ik wel een hele fijne douche!
En een raam in de badkamer was ook fijn geweest. En ja, nu mijn dochter en ik plantjes uitwisselen komt de love fern nog regelmatig ter sprake. Ik ben dan ook superzuinig op haar stekjes 🙂

Reply
SAS

Ik ben helemaal blij met mijn ‘extra raam’ in de badkamer (die ze bij de oude hadden weggewerkt door er een muurtje voor te zetten :’) – wie verzint zoiets?!) Maar ben inderdaad erg blij met onze badkamer. M. zou eigenlijk ook graag een bad willen maar dan zou het een nog grotere verbouwing zijn geworden (aangezien er dan een stuk van Noa zijn kamer opgeofferd zou moeten worden)

Reply
Audrey

Heel tof! Ik ben dol op hexagon-tegels en de ronde wasbak is ook erg mooi. Stuk makkelijker schoonmaken dan een rechthoekige met die naden ook.

Reply
SAS

Ik ben er echt helemaal weg van in onze badkamer. Nét even een andere insteek dan alleen maar rechte tegels.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *