Nieuw: XL Placemat & Vloermat | ‘Knoeien is helemaal mijn ding’

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door NOUI NOUI

Mama. Noa geknoeid!’ is een zin die hier meerdere malen per dag de revue passeert. ‘Geeft niet, kan gebeuren’ is iets wat Noa zelf ook altijd herhaalt aangezien we dat vaak erbij zeggen. Hij is 2 en alles aan het ontdekken. Ook zijn eten met zijn handen en zijn drinken die hij omgooit. Zelf heb ik het deel van de tuitbeker overgeslagen en hem gelijk een gewone beker laten proberen. Hij drinkt dus nu al heel wat tijd uit een gewone beker (of de anti-lek beker van Munchkin) maar knoeien doet hij zeker wel. Eten doet hij ook al zelfstandig zowel zijn ontbijt, lunch als avondeten. Vooral dat laatste zit meneer altijd helemaal onder; vooral als het spinazie of een ’tomatensoeppie’ is.

NOUI NOUI is een Deens kinderdesign merk die ik toevalliger wijs via internet tegen kwam. Op zoek naar een geschikte placemat en vloermat voor onder onze hoge kinderstoel. Ik ben erg blij dat ik deze site hebt ontdekt qua designs en duurzaamheid. Ik kwam verder vele sites tegen met lelijke vloermatten of zonder kleur erin. Ik laat jullie graag zien welke 2 items nu staan te shinen in ons huis voor onze Noa.

De XL Placemat

[ Samenwerking Noui Noui ] Placemat XL & Floormat
I.v.m. bewust bloggen is Noa op de foto’s niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Wat is dus fijn vind aan deze XL placemat is dat hij lekker groot is (55×45) en antislip heeft. Hij is makkelijk af te nemen na knutselen, spelen of eten erop. Ik gebruik hem zowel op de kleine tafel als tijdens het avondeten aan de grote tafel. Makkelijk te verplaatsen en weer te herbruiken. Knoeien is helemaal Noa zijn ding 😉 dus deze komen erg goed van pas.

Hij heeft er nu al zoveel plezier van (en mama ook!) Onbezorgd kleuren, verven, spelen met Kinetic zand of kleien erop. Even iets anders dan een oud stukje rolgordijn wat ik er eerst voor gebruikte. Doekje eroverheen en hij is weer als nieuw.

Ook het tellen is erg leuk op de mat en ik merk dat Noa er erg veel plezier aan beleefd. Ook zou je er een spelletje mee kunnen doen qua rekenen, maar dat doe ik pas als hij wat ouder is. Voor nu noemt hij de getallen en dingen die eronder staan gewoon op.

Ook gingen wij thuis voor de eerste keer koekjes bakken! Super leuk om te doen en de placemat was echt een uitkomst. Tip: gebruik er geen klein mesje op, ik heb er helaas al wat kleine beschadigingen op gemaakt omdat ik daar niet over nadacht.

De vloermat

Ik wilde zeggen Ik koos… Maar eigenlijk heb ik Noa beide producten zelf laten kiezen. Hij koos voor de Mint Green Powder Floormat en ook de XL placemat koos hij zelf. Ik had eigenlijk al verwacht dat meneer de Leaning Numbers zou kiezen aangezien hij voorliefde heeft voor cijfers & letters.

Beide zijn echt super makkelijk schoon te vegen, van fijne materialen (Ftalaatvrij, Formaldehyde vrij & recyclebaar) en heeft een antislip onderkant. Ook is de vloermat buiten te gebruiken aangezien hij waterproof is.

Before

Wat is er dus eerst onder had liggen: een tafelzeil opgevouwen van de Action. Ik geloof dat hij rond de €2 was. Ontzettend lelijk maar ook zeker wel functioneel. Het schoonmaken was wel een klus aangezien je er niet met de stofzuiger overheen kon en het zeil aan elkaar bleef plakken. Maar het maakte dat de vloer eronder goed bleef en ik niet telkens op mijn knieën aan het boenen was met etensresten en vlekken.

After

Wat een verschil hé? Ik ben er zo blij mee en het geeft een luxere uitstraling in onze woonkamer. Nu even een doekje eroverheen of een stofzuiger en klaar is Sas. Tevens past de kleur (goed gekozen Noa!) bij onze kleur in de huiskamer. Zoek je dus nog toffe (XL) placemats of een vloermat voor en hoge kinderstoel? Bij NOUI NOUI hebben ze een groot aanbod en zelfs verschillende sets te koop.

About the Author

7 Comments

Marianne

Oh wauw, die vloermat moet ik echt onthouden! In ons nieuwe huis krijgen we een houten vloer, dat is natuurlijk vragen om problemen! Fijn dat de producten je zo goed bevallen 🙂

Reply
Romy

Wat een slim idee zeg, vooral die vloermat! Het ziet er heel stijlvol uit en is ook nog eens superpraktisch zo te lezen. Heel handig dat Noa zo kan knoeien zonder dat je bang hoeft te zijn voor vlekken op tafel of op de grond 🙂 En hoe leuk dat je Noa zelf zijn placemat en vloermat hebt laten uitkiezen!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *