En dat is 9….

Hallo Aardewerken bruiloft! (en ja dat heb ik zeker Gegoogeld.) Vandaag zijn we alweer 9 jaar getrouwd! 9… De tijd vliegt echt want waar zijn die 9 jaar gebleven? Ik kijk naar de foto’s en denk dan ‘wat een jonkies waren we daar’. Volgend jaar, 10 jaar getrouwd (waarvan 15 jaar samen) dus dat wordt een tof feestje! In onze nieuwe tuin. Met nieuwe kozijnen en badkamer… Maar voor nu ga ik even genieten van deze mijlpaal. We zijn beide gewoon thuis; niets speciaals aangezien M. nog bezig is met de badkamer.

En dat is 9….

Het leek me leuk, aangezien ik al 9 keer een blog artikel heb gemaakt (en de inspiratie daardoor wel een beetje opraakt haha) om jullie eens 5 dingen te laten raden. Hieronder stel ik een aantal vragen en ik zal het leuk vinden als je de antwoorden probeert te raden.

1. Hoe hebben wij elkaar ontmoet?

2. Hoe ben ik ten huwelijk gevraagd?

3. Welk weer was het op onze bruiloft?

4. Wat voor speciaals deden wij met onze gasten na de huwelijksvoltrekking?

5. Waarheen gingen wij op huwelijksreis?

Uiteraard zijn (bijna) alle antwoorden te vinden op mijn blog als je goed zoekt, maar ik zou het tof vinden als je het zonder deze hulplijn zou willen proberen 😉 Uiteraard komt er een artikel online met de antwoorden…

About the Author

10 Comments

zwartraafje

Oei en ik heb zo’n slecht geheugen. Is zien wat ik me nog wel herinner. Jullie leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriendengroep. Was het huwelijksaanzoek niet met kerst? Gewoon bij jullie thuis maar met een originele verrassing onder de kerstboom? Hadden jullie niet een grijze huwelijksdag qua weer maar wel geluk met de timing van de foto’s? De andere twee vragen weet ik echt niet. Of was jullie huwelijksreis ook jullie eerste Londen-trip samen?

Reply
Geke

Ook van hieruit nog gefeliciteerd met jullie jubileum!
Mooie jurk had je zeg, en ook het boeket is prachtig. (het pak van je man ook natuurlijk, maar daar ken ik niet zoveel vanaf).
Nog heel veel mooie en gelukkige jaren samen gewenst!

Reply
Romy

Gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat een mooie mijlpaal!
Oeh, best lastig de vragen. Eentje weet ik bijna zeker: jullie kennen elkaar volgens mij via de vriendenclub en hebben daarna volgens mij veel gemsn’t of gechat voorafgaand aan de eerste date.
Het ten huwelijk vragen was vast in Londen 🙂 Of niet? Op de foto’s ziet het eruit als stralend weer.
Punt 4 weet ik helaas niet.
Punt 5… een gokje: naar Oostenrijk?

Reply
Zo simpel is dan geluk

Gefeliciteerd! Op naar nog heel veel meer jaren gelukkig zijn samen!
Oef, mijn geheugen laat mij duidelijk behoorlijk in de steek. Wel is me bijgebleven dat jullie met de gasten hebben ontbeten! Weer eens wat anders, dus dat onthouden die hersenen van mij nog net wel.

Reply
Nicky

Gefeliciteerd! En die vragen… Pffff.
1. Zaten jullie niet in hetzelfde vriendenclubje?
2. Geen idee (meer)
3. Ik dacht dat het regende. Maar als zo de foto zie…
4. Jullie gingen ontbijten, toch?
5. Centerparcs? Nee. Het was vast Londen!

Reply
Robin Schrijvers

Proficiat met het jubileum!!! En oeioei, vragen 😛 Als ik zo op de foto’s kijk volg ik Tamara idd, stralend weer! En huwelijksreis, dat zal niet België geweest zijn alleszins 😛

Reply
Simone

Nogmaals gefeliciteerd! Wat een mijlpaal zeg. Wij zijn bijna 3 jaar getrouwd alweer, de tijd vliegt gewoon voorbij. Zo mooi om te zien hoe jullie in die 9 jaar een mooi gezinnetje zijn geworden <3

Reply
Johanne

Zonder hulplijn vrees ik geen antwoord te hebben op je vragen 😮 . Maar ik dacht dat het iig mooi weer was?! Van harte gefeliciteerd met jullie Aardewerken jubileum (ik kan me leukere jubilea dan aardewerk voorstellen, haha)! X

Reply
Tamara

Gefeliciteerd met jullie jubeleum!
Oei ik vind je vragen erg moeilijk, haha! Ik gok dat het stralend weer was op je huwelijk en dat je een verre reis hebt gemaakt als huwelijksreis.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *