Dit kocht ik de afgelopen weken voor Noa bij de Zeeman

Mocht ik 1 winkel moeten kiezen voor Noa om te winkel zal dit zonder twijfel de Zeeman worden. Ik ben fan van de toffe printjes, basic kleding en de fijne lage prijzen. Maar ze hebben er ook veel speelgoed, knutselmaterialen waar ik blij van kan worden. Ik winkel vooral in een stad naast mijn dorpje waar ze een XXL winkel hebben. Ik loop er eigenlijk nooit zonder lege handen weg & sta ook ingeschreven voor de nieuwsbrief zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwe kleding die ze krijgen. Heel jammer dat ik inmiddels de ‘Baby’ categorie uit ben… Inmiddels zit meneer al een tijdje in maatje 92. Ik deel graag de afgelopen aankoopjes van de Zeeman.

Dit artikel is niet gesponsord ik ben gewoon altijd super tevreden over de Zeeman. Mochten ze een samenwerking zien zitten hou ik me NATUURLIJK aanbevolen 😉 Het jasje en zijn broek komen trouwens ook van de Zeeman bij onderstaande foto.

Verschillende aankoopjes van afgelopen weken

Wat ik er al zo koop? Eigenlijk alles wel. Behalve leuke kleding koop ik er ook vaak knutsel spulletjes voor hem of kleine cadeautjes. Maar ook de siliconen slabben en kledinghangers heb ik van de Zeeman. Ze hebben een ruim aanbod vind ik zelf met de ene keer wat meer leuke kleding dan de andere keer. Ook nam ik de mono blocks mee voor zijn verjaardag. Daar kan hij lekker met bouwen.

De kledinghangers met dino’s erop vond ik erg leuk. Ik heb er een aantal van meegenomen zodat alles 1 geheel is in zijn kast. Eerst ging ik niets op hangertjes maar dit is in zijn kast toch een stukje overzichtelijker. Sokken is ook iets net als de siliconen slab & pyjama’s wat erg fijn is. Het onderstaande shirt met ‘2’ erop is voor als hij gaat trakteren bij het kinderdagverblijf, de Woensdag voordat hij jarig is.

De pyjama is van de Kruidvat de rest wel van de Zeeman. Ik heb er zeker vaak ook hempjes en bijpassende boxers gekocht voor het warmere weer. Ideaal en van wederom fijn materiaal. Maar ook andere accessoires zoals petten, zonnebrillen, zwembroekjes en andere items heb ik vaak hiervandaan.

Ik vind de prijs/kwaliteitsverhouding erg fijn. De kleding is niet al te duur en is na een aantal keren wassen gewoon nog prima. Al zijn shirtjes en broeken gaan niet in de droger en ik was het niet met wasverzachter. het zijn fijne kleding om ook aan te doen naar de oppas of het kinderdagverblijf. Zo kan hij lekker rollen, ravotten en over de grond struinen. De foto hieronder kregen we via de ouderapp door van het kinderdagverblijf.

I.v.m. bewust bloggen is Noa niet zichtbaar in beeld (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Zijn maandfoto’s…

Ook voor zijn maandfoto’s kies ik een setje uit die leuk is voor op de foto. Iets wat bij elkaar past en wat hij de keer ervoor niet heeft aangehad. Zo heb ik telkens hem op de foto met andere kleding. Hieronder een paar voorbeelden. Deze foto’s maak ik elke maand met hem nog steeds, uiteindelijk wil ik er een boek van maken. Zo leuk dat meneer als hij het bord ziet staan zelf om een foto vraagt. Zo is de foto niet telkens op de daadwerkelijke dag genomen maar soms ervoor of erna omdat hij er zin in had. Binnenkort alweer de foto met 2 jaar. 🎈🎁🙏🏻

Andere foto’s met de kleding aan…

I.v.m. bewust bloggen is Noa niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Andere dingen die ik heb aangeschaft….

Klei
Hoewel meneer eerst niet zoveel van klein moest hebben is het nu zijn favoriet bezigheid en vraagt er veel om. Ik heb een tof pakketje klein inclusief cijferstekers gekocht voor nog geen €3. Hiervan heeft hij al uren speelplezier gehad! Dit setje gaat zeker mee op vakantie. Er zitten 4 kleuren klei in en een roller inclusief alle cijfers, de tekens €, -, +, = en nog veel meer.

Zandbak speelgoed
Een hoop leuk buitenspeelgoed hebben ze ook zeker! Zo kocht ik een schepje en een emmertje maar ook een aantal zandvormpjes. Ik zou er zeker eens een kijkje nemen voor andere items dan kleding voor kids!

Stempel set & kleurtjes
Deze stempel set en setje kleurtjes kocht ik er ook. Wederom gekozen voor letters, aangezien meneer er gek van is. 1 keer uitleggen hoe stempelen werkte en hij was fan. Lekker hard drukken en veel cijfers maken. Ook kleurplaten kleuren of gewoon een wit vel. Toch eventjes anders met stiften, aangezien hij vaak verft of kleurt met potloden. Hij maakt de mooiste creaties en gaat er helemaal in op. Hij verteld graag wat hij heeft gemaakt.

Ook voor zijn komende verjaardagtraktatie…
Ik kocht wat afsluitzegels ervoor, stickers en ander knutselmateriaal om het geheel af te maken.

Ik kan mezelf in ieder geval vaste klant noemen bij de Zeeman en kom er regelmatig voor van alles. Deze week zal ik ook vast wel weer een stop maken 😉 Wat ik er dus in het kort allemaal koop? Alles! Zo ben ik ook wel eens in de HOME hoek te vinden of de kleding voor mannen en vrouwen. Maar het liefste shop ik er toch echt voor onze kleine man.

Welke winkel zou jij uitkiezen (voor jezelf of je kind) als je maar 1 winkel mocht kiezen om te shoppen?

8 reacties op “Dit kocht ik de afgelopen weken voor Noa bij de Zeeman

  1. Wat een leuke outfits hebben ze daar hé. Ik heb ooit voor een zwangere vriendin een hele stapel vrolijk gekleurde baby-shirtjes uitgekozen en veel daarvan kwamen van bij Zeeman. Ze was er super blij mee vermits ze vooral heel veel zachte kleuren had gekregen terwijl ze net van die vrolijke prints hield. Zelf heb ik er ook al vrij veel gekocht. Jammer dat ze ondertussen een nieuw soort leggings hebben want die zitten jammer genoeg niet fijn in vergelijking met het vorige model.

  2. Ik kocht vroeger al veel kleding voor mijn dochter bij de Zeeman. Inderdaad prima kwaliteit. Als er weer eens een nieuwe Disneyfilm uitkwam, had de Hema altijd ondergoed met plaatjes uit zo’n film. Dus dan kocht ik daar ondergoed (met Simba of Alladin er op of zo) maar dan viel het me altijd op hoe scheef die hemdjes waren. Dat was bij die van de Zeeman nooit. Ik sta nog steeds wel eens vertederd naar dat babyspul te kijken daar. Zulke leuke dingen hebben ze!

    1. Haha dat herken ik zeker wel ja. Ben erg blij ook met de kwaliteit van de Zeeman. Ik vind het soms jammer dat ze zulke leuke dingen hebben tot maatje 86, waar meneer allang is uitgegroeid.

  3. Ik kocht onlangs ook heel wat shirtjes voor Remus bij Zeeman! Ik hou ook vooral van Zeeman, maar ook Hema is toch een favoriet hier 🙂

  4. Ik vind de Zeeman ook altijd leuk alleen hier hebben ze alleen maar kleine filialen en die hebben dan vaak niet wat ik wil (Lees wat ik zie op bepaalde zeeman insta accounts) Dus ik kom er eigenlijk bijna nooit nu.

    1. Oh dat snap ik. Ik heb wel vaker gehad dat ik bij de kleine filialen zó vaak mis grijp of ze gewoon de maat niet hebben. Ben dan ook erg blij met een XXL 15 minuten van mijn huis. Dan slaag ik eigenlijk altijd voor kleding en knutselspullen/speelgoed. Zo leuk! (maar niet goed voor de portemonnee 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *