RECAP | Vaderdag 2021 cadeautjes

Dit product is ter beschikking gesteld door DRKS online

Uiteraard vierde we ook dit jaar weer Vaderdag. Voor ons de 2de keer en ik neem jullie dan ook graag mee in hoe wij de dag hebben gevierd, wat we hebben gegeven en de voorbereidingen van deze dag. Ik vind het toch altijd speciaal om deze dag te vieren en te zien hoe M. met Noa omgaat en hoe gek Noa op papa is.

RECAP | Vaderdag 2021 cadeautjes

Ik ben altijd al weken van te voren bezig met inspiratie op doen wat te maken, regelen of wat voor een cadeautjes leuk zijn om te geven. Ik ben geen ‘last-minute’ persoon dus alles was ruim op tijd gereed. Kijken jullie mee wat we hebben gegeven?

Wat wij gaven voor Vaderdag

Zelfgemaakte knutsels & voorleesboekje
Ik kocht een houten appel spiegel en liet Noa erop verven. In het kader van: een spiegeltje van je oogAPPELTJE. #woordspelingallert Het leek me een leuk toepasselijk cadeau om neer te zetten of op te hangen. Elk jaar wil ik zelf iets maken met hem, ondanks dat hij ook altijd iets mee krijgt van het kinderdagverblijf. Dit jaar waren het getekende sokken, met ‘Papa jij bent mijn held (op sokken)’ maar ook maakte hij nog een Mijn vader & ik tekening (Bron: JufMaike) met mij en kocht ik het boek: Ik vind je lief Papa om voor te lezen.

Sleutelhanger van DRKS online
Ik liet een sleutelhanger met graveerbare munt maken. Zoals jullie weten heeft M. een nieuwe fiets gekocht inclusief zitje voor Noa. We gaan nu regelmatig lekker met hem fietsen en ook wordt hij op deze manier bij de oppas opgehaald. Ik hoorde M. al een aantal keren zeggen dat hij ‘nu nog een bijpassende sleutelhanger’ moest hebben voor zijn nieuwe sleutel. Cadeau geboren 😉 Ik heb gekozen op de ene kant Noa zijn naam, 2de naam en hartje te zetten en de andere kant zijn geboortedatum.

Headset voor de PS5 & standaard
Dat hij blij was met zijn PS5 was wel duidelijk na lang wachten… Een hoop gadgets had hij er al voor maar een headset ontbrak. Deze hebben we dus gegeven als Vaderdag cadeau en ik bestelde er ook nog een standaard bij. Zo hoeft hij hem niet meer op het tafeltje te leggen (ziet er op zo’n standaard toffer uit) en blijft hij netjes.

Het was een geslaagde en vooral gezellige Vaderdag! Een dagje samen als gezin, lekker genieten en Noa die trots alle cadeautjes met papa uitpakt. Tevens op Vaderdag hard gewerkt door papa aan de renovatie van onze muur in de tuin.

Hebben jullie Vaderdag gevierd of doen jullie er zelf weinig aan? Mocht je er wel aan hebben gedaan: hoe was deze dag?

About the Author

7 Comments

Nicky

Nou, Papa is goed verwend! Leuke cadeau’s ook! Die sokken vind ik superleuk! Ik was bij mijn moeder (<3). Mijn dochter kwam daar heen dus heb ik haar daar haar cadeautje gegeven. Een pen van hetzelfde merk als onze achternaam. Ze was er blij mee.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Heel erg leuk!
Maar ik blijf het toch ergens bizar vinden hoe dat gaat tegenwoordig. Wij gaven dat we jong waren alleen een knutselwerkje aan onze vader (of moeder) en niet nog allerlei cadeaus die er door de andere ouder werden bijgekocht.

Reply
SAS

Kan ik me voorstellen. Echter, ziet dit er als ‘veel uit’ maar een hoop is low budget (via kringloop, zelf door Noa gemaakt en een samenwerking via mijn blog). De koptelefoon en standaard alleen niet uiteraard 😉

Reply
Zo simpel is dan geluk

Begrijp ik hoor en het is ook vanzelfsprekend dat je meegaat in de tijd, dus ook absoluut niet veroordelend naar jou! Maar vind het in het algemeen zo jammer dat het zo commercieel is geworden en een leuk knutselwerkje tegenwoordig niet meer genoeg is.

SAS

Het is zeker allemaal wat commerciëler geworden helaas. Gelukkig vieren wij het gewoon op onze eigen manier. Dit jaar wat meer cadeaus, een ander jaar weer wat minder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *