De leukste cadeaus voor aankomende Vaderdag

Dit product is ter beschikking gesteld door DRKS online

Zoals jullie weten komt Vaderdag er alweer bijna aan. 20 Juni is het alweer zover. Dit keer vieren wij het thuis voor de 2 de officiële keer nu we Noa hebben. Daarvoor vierde we wel eens Vaderdag bij m’n schoonfamilie en ouders met een hapje, drankje en een klein cadeautje. Bij mijn ouders deden we dit vaak wat minder aangezien ze in dezelfde periode jarig zijn en we dan extra uitpakken zo gezegd 😉 Ik deel graag met jullie wat leuke inspiratie om te kunnen geven voor Vaderdag zoals bijvoorbeeld een heren armband. Ik werd erg blij van de diverse gepersonaliseerde items die ze hadden bij DRKS online. Uiteraard heb ik hier ook wat voor Vaderdag besteld, maar ik laat pas alles in de recap van Vaderdag zien op mijn blog.

Cadeau set borrel Best Dad Ever
Dit vond ik toch wel een erg origineel en tof cadeau. Een cadeau set van een snijplank met Best Dad Ever inclusief naam en nog eens 6 bijpassende onderzetters. Leuk voor borrelhapjes of als je een drankje wilt doen.

Pocket Watch met tekst
Geïnspireerd op het zakhorloge van vroeger kan je ook een Pocket Watch mét eigen tekst cadeau geven. Dit vind ik nog eens een origineel cadeautje… Je kan zowel de voorkant als achterkant laten graveren met een eigen tekst. Ook zeker een leuk cadeautje voor een trouwerij of andere gelegenheden.

Gepersonaliseerde armbanden
Zelf koos ik voor 1 van de gepersonaliseerde armbanden. Het kwam erg snel binnen en was prachtig verpakt, echt een cadeautje om uit te pakken! De armband is van gevlochten leer en ik heb er een persoonlijke gravering op laten zetten. Ik koos voor de optie de armband van alleen de buitenkant te laten graveren, maar je kan er aan 2 kanten een persoonlijke tekst opzetten. Hij is makkelijk met 1 hand om te doen en zit fijn om de pols. Ook heel tof dat je een extra tekst in het cadeau doosje kan laten zetten dat is nét even nog persoonlijker.

Voor de oplettende lezer: er staan op de foto inderdaad 2 ingepakte cadeautjes en ik laat er hier maar 1 zien 😉 De andere blijft tot Vaderdag netjes ingepakt.

Sleutelhanger met gepersonaliseerde bieropener 
Een toffe sleutelhanger met een bieropener eraan, altijd handig om bij je te hebben. Vooral als je even snel een drankje open wilt maken. Deze bieropener kan je wederom graveren met een tekst naar keuze en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en roze.

Sleutelhanger met tekst
Een sleutelhanger is altijd leuk om te geven vind ik zelf en helemaal met een persoonlijke tekst erop. Je kan kiezen voor verschillende maten en teksten om erop te zetten en hij is van stainless steel. Leuk om te geven maar ook zeker om te krijgen. Verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud.

Houten telefoonhouder
Je kan ook kiezen voor een houten telefoonhouder. Inclusief de tekst ‘Best dad ever‘ en de naam er eventueel bij. Handig als je hem neer wilt zetten of goed wil opbergen. Ik denk zelf dat het ook erg handig is als onze Noa een filmpje wilt kijken. Dan hoef je hem niet tegen een doos of iets dergelijks aan te zetten. Juist de hout-look geeft het iets extra’s.

Hoe vieren jullie dit jaar Vaderdag?

8 reacties op “De leukste cadeaus voor aankomende Vaderdag

  1. Heel leuk, al zou mijn man dat ook niet willen dragen. Hij heeft van mij een fietskit cleaner gekregen (hij hintte ernaar en ik had de hint begrepen 😛 )

  2. Wat een leuke inspiratie! Ik vind het altijd erg lastig om een sieraad uit te kiezen, maar deze ziet er wel echt heel tof uit!

  3. Oooh, DRKS heeft zulke mooie dingen! Helaas weigert manlief om sieraden te dragen (en bij mijn vader probeer ik het niet eens, haha). Ik hou het meestal maar gewoon bij nuttige cadeautjes…

  4. Die armband vind ik echt heel leuk! Zoals je misschien wel weet, vieren wij nooit Vaderdag omdat ik alleen woonde met mijn dochter. Zij heeft toen ze klein was, bedacht dat we van Vaderdag wel Kindjesdag konden maken (want ik had Moederdag en mijn verjaardag en zij alleen haar verjaardag. Vaderdag hadden we ‘over’. Slim kind!). We houden de traditie nog steeds in ere maar ik moet nog wel even een cadeautje voor haar bedenken….

    1. Ik vind dat nog steeds zo vindingrijk he, zo’n kindjes dag… Ik ben erg benieuwd wat het uiteindelijke cadeautje is geworden voor haar.

  5. Wat een mooie armband! Mijn vader heeft zijn cadeautjes al gehad omdat ie er zelf niet is op Vaderdag. We gaan wel naar mijn schoonvader. Maar maak er nooit een groot feest van ofzo, blijft toch wel een beetje commercieel natuurlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *