Currently #5

Even weer eens een artikel met de dingen waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Zoals jullie hieronder zien is onze straat feestelijk versierd voor de voetballiefhebbers 😉 Verder genoot ik fijn van het mooie weertje, keek en las ik van alles en was achter de schermen bezig met van alles. Lezen jullie mee?

Ik geniet van… Noa zijn ontwikkeling. Het is zo ontzettend mooi te zien hoe hij elke dag weer nieuwe dingen zegt, leert of opneemt. Het is af en toe net een spons en ik ben toch echt wel een hele trots mama hoor. Hij kan en zegt al zoveel voor een ‘maar bijna 2 jarige’ Elke dag als ik met hem ben geniet ik van elk moment en probeer er ook echt bewust bij stil te staan.

Ik maak… me soms echt té druk om dingen. Merkbaar door mijn prikkelbare darm maar ook in het algemeen mijn lontje. Die is op sommige dagen echt wat korter dan normaal. Ik probeer wat meer dingen los te laten maar van sommige dingen kan ik gewoon stress krijgen. Iets met relativeren en over je heen laten komen. Niet mijn sterkte punten.

Ik kijk… uiteraard Lucifer! Ik moet nog 2 afleveringen en dan is S5 alweer klaar. Kan niet wachten tot seizoen 6 (en tevens laatste) uit is. Ondanks dat het tijden geleden is dat ik Lucifer keek zat ik er na 1 aflevering weer compleet in.

Ik deed… veel opruimen, iets met ‘elke dag/week een laatje of kastje’ Ik wil wat meer orde in huis en rommel weggeven/wegdoen. Ik probeer het structureel te doen waardoor er langzaam aan zicht komt op alle spulletjes in huis. Lijkt me heerlijk, ook straks als de kozijnen en de nieuwe badkamer te zijn door het gehele huis wat rust te hebben. Elk dingetje gewoon een plekje en veel weg-weg-weg.
Ook deed ik veel achter de schermen van mijn blog. Ik typte heel wat artikelen, waaronder deze maar ook zeker wat samenwerkingen die eraan zitten te komen en ik ben bezig met de RECAP-week na Noa zijn verjaardag.

Ik kijk uit naar… onze vakantie naar Centerparcs! Langzaam aan bezig de koffer in te pakken & voor te bereiden op de vakantie. Het wordt redelijk mooi weer en ben zo benieuwd hoe het met onze bijna 2 jarige daar gaat zijn. Uiteraard kijk ik ook uit naar Noa zijn 2de verjaardag op 4 Juli… Maar ook het bewust trakteren op het kinderdagverblijf en hoe hij op alles gaat reageren.

♥ Ik lees nu… Erfenis van Nora ga ik in beginnen. Zomer voor altijd heb ik uit inmiddels… Ook heb ik weer wat aangeschaft via Marktplaats en dergelijke (dank nog voor alle tips Liesbet! <3 ) Waar erfenis over gaat?

Adrian Rizzo was zeven toen ze haar vader voor het eerst zag. Dat was ook de dag waarop hij haar bijna vermoordde – voordat haar moeder, Lina, tussenbeide kwam. Daarna vlucht Lina met haar dochter naar haar ouders in Maryland, waar Adrian een heerlijk leven heeft, met vriendinnen, een beste vriend, en haar grootouders. Lina maakt een zeer succesvol bedrijf van haar eigen fitnessmerk.

Op de middelbare school begint Adrian met haar eigen yoga- en trainingsvideo’s, waarna ze in de succesvolle voetsporen van haar moeder treedt. Als ze naar New York verhuist krijgt ze haar eerste dreigbrief. Lina vertelt haar dat ze ook zelf van dergelijke brieven heeft gekregen en dat Adrian zich geen zorgen hoeft te maken. Maar de brieven komen regelmatig binnen, waar Adrian zich ook bevindt. En na haar terugkeer in Maryland om voor haar grootvader te zorgen worden de brieven steeds dreigender van toon. Hier, omringd door vrienden en hun families, heeft Adrian het gevoel dat ze veel meer te verliezen heeft dan slechts haar eigen leven…

Ik verbaas me over… hoeveel werk sommige dingen innemen. Niet alleen voor mezelf, maar ook de tuin renovatie waar we mee bezig zijn kost ontzettend veel (vrije) tijd.. Ik ben dan ook maar wát blij als het geheel klaar is (inclusief de kozijnen en nieuwe badkamer) Ik probeer steeds meer balans te vinden in dingen die ‘moeten’ en vrije tijd als echt vrije tijd besteden. De ene dag gaat dit gemakkelijker af dan andere.

♥ Ik werd extra blij van… het fijne weer en het feit dat ik een paar extra dagen vrij had. Heerlijk genieten buiten maar ook in onze tuin. Noa heeft zich zo erg vermaakt met zijn waterbaan, badje en in zijn nieuwe zwembroek. Een hele vent al maar het was zo fijn om eventjes samen te genieten.

Ik luister… mijn nieuwe lijflied All I Know So Far van P!NK een triljoen keer per dag. Heerlijk!

Welk boek en/of welke serie ben jij op dit moment mee bezig?

16 reacties op “Currently #5

 1. Slim om stukje bij beetje op te ruimen en elke dag een kastje of iets te doen, houdt het overzichtelijk en niet te veel in een keer. Ik heb nog nooit een Nora Roberts gelezen, maar ben het zeker nog wel eens van plan. Die ene omslag ziet er in ieder geval heerlijk zomers uit.

 2. Ik kijk niet veel tv maar met die warme dagen kijk ik via een website wel wat dingen. Ik lees de edele kunst van not giving a fuck. Jouw boeken zijn mijn genre niet maar zie ik overal voorbij komen. Alvast een fijne vakantie.

 3. Ik heb net The Girls in the Garden van Lisa Jewell uit. Die vond ik super fijn! Ik heb denk ik nog nooit een boek van Nora gelezen. Ik kijk nog altijd Rizzoli & Isles gewoon op tv en op Netflix kijken mijn vriend en ik nu naar The Sinner.

 4. De straat kleurt flink oranje bij jullie inderdaad. Zelf doe ik er eigenlijk helemaal niets mee.

  Lucifer heb ik met mijn man gekeken, maar het laatste seizoen zijn we tijdens de eerste aflevering afgehaakt moet ik bekennen.

 5. Zo blij dat ik je een beetje kon helpen met het inkorten van je Nora Roberts wenslijstje. Als je me de titels die je nog mist bezorgt hou ik die mee in het oog. Het lijstje dat ik op mijn gsm heb staan is ondertussen niet meer up-to-date vermits je er de voorbije maanden al enkele van gevonden hebt. Ik hoop echt dat jullie een heerlijke Centerparcs – vakantie gaan beleven. Mijn broers en schoonzussen zijn dit weekend met mijn neefjes en nichtje naar daar gegaan. Naar die ene waar we elkaar misschien offline hadden ontmoet indien Corona die vakantieplannen niet had verstoord. Dat beetje bij beetje sorteren en ontspullen zorgt voor voldoening hé. Ik probeer het zelf ook regelmatig te doen om te voorkomen dat we te veel bij elkaar krijgen.

 6. Zo leuk dat Noa zich zo snel ontwikkeld <3 Word al een echt ventje! Ik kijk nu The Bold Type. Althans het laatste seizoen via Videoland omdat ik geen geduld heb om te wachten tot ie op Netflix komt haha. En samen met hubby kijk ik ook nog 24.

 7. Lekker he, aftellen naar de vakantie! Ik moet ook hoognodig wat gaan opruimen hier in huis. Ik weet dat ik het heerlijk ga vinden als het gebeurd is, maar ja 😉
  Ik heb toevallig vanmorgen de laatste aflevering van Game of Thrones gekeken. Qua lezen ben ik net begonnen aan Rinkeldekink van Martine Bijl.

 8. Ik lees momenteel Neem nooit afscheid van Doug Magee. Ik moest er even inkomen maar nu gaat het wel. Echt fantastisch vind ik ‘m niet maar wel lekker om even mee te relaxen. Wat dat opruimen betreft; hier alles wel opgeruimd en op een vast plekje. Ik word daar heel blij van.

 9. Ik ben zelf de laatste tijd meer aan het lezen dan aan het Netflixen. Beide zijn dingen die ik graag doe maar ik probeer daarin vooral naar mezelf te luisteren, naar wat ik wil. Maar momenteel ben ik bezig met ‘The Chilling Adventures of Sabrina’. Dat is een fantasy serie, vrij laagdrempelig maar daar kijk ik dan ook het allerliefste naar. Al ben ik wel benieuwd naar Lucifer! Ik denk dat hij op mijn lijst staat. Dat nummer van P!NK is echt zo mooi! Ik ben geen hater voor haar muziek maar ook niet dat ik al haar liedjes constant luister. Maar op deze was ik vrijwel onmiddellijk verliefd. Ik hoop dat je komende tijd nog rust mag vinden en dat relaviteren af en toe toch mag lukken.

 10. Lezen lukt hier al een tijdje niet meer zo goed (kan er de rust niet voor vinden), maar series kijken wel! Ik kijk nu The Flight Attendant, best een leuke serie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *