RECAP week | De hoogtepunten van onze vakantie naar Centerparcs vorige week

Deze week een hele week RECAP terugblik artikelen van Noa zijn verjaardag. Niet elke dag komt er een artikel online, maar wel regelmatig om zijn 2de verjaardag wel speciaal te maken. Zo trap ik af met onze vakantie in Centerparcs, die een week voor zijn verjaardag begon. Omgeboekt naar een Nederlands park i.v.m. de nog geldende corona maatregelen maar we hebben zeker genoten.

PS: Onze vakantie begon met een valse start. I.v.m. privacy redenen meld ik het hier alleen even kort en er is een beveiligd artikel verder over online gekomen. Het is niet dat ik de mindere momenten niet wil delen, aangezien dit ook gewoon bij het leven hoort. Maar het voelt niet goed alles maar ‘zomaar’ online te gooien. Gelukkig hebben we de rest van de vakantie heerlijk genoten en deel ik dus graag de hoogtepunten in foto’s met jullie.

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden hou ik het bij een fotoverslagje van de hoogtepunten onze fijne midweek. I.v.m. bewust bloggen is Noa niet zichtbaar op de foto’s (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Naar de dierentuin

Zijn jullie dit jaar op vakantie geweest (of gaan jullie nog op vakantie?)

11 reacties op “RECAP week | De hoogtepunten van onze vakantie naar Centerparcs vorige week

  1. Wat een heerlijk foto-blogpost. Zelf zijn we sinds maart vorig jaar niet meer weg geweest. We waren toen net enkele dagen aan de zee toen de start van de quarantaine werd aangekondigd. We hadden toen echt niet verwacht dat het allemaal zo lang zou duren maar nu we allebei onze tweede prik hebben gehad gaan we in het najaar waarschijnlijk ein-de-lijk weer een keertje naar Centerparcs toe. Dat heb ik gemist. Daarnaast ben ik uiteraard ook enorm aan het aftellen naar Londen maar dat duurt natuurlijk nog wat langer (mei volgend jaar).

  2. Oh, wat heerlijk! Brings back memories! Ik ging toen MIch klein was ook vaak naar Centerparc met haar (en mijn zus en haar gezin). Eigenlijk deden we niks anders dan naar de kinderboerderij, de plaza (heet dat nog zo?) en het zwembad gaan. Maar de kinderen vonden het altijd helemaal geweldig!
    Wij gaan sowieso nooit op vakantie dus dit jaar ook niet. Hoewel ik me ineens bedenk dat we, nu onze Spike er niet meer is, natuurlijk wel gewoon weg kunnen. Hm.

  3. Wat een leuke recap en leuke foto’s zeg. Volgens mij hebben jullie ondanks een valse start een heerlijke vakantie gehad. Wij gaan later dit jaar naar Rhodos, zin innnn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *