Ravi Giftboxes | Een cadeautje voor mezelf na een heftige periode #momentjevoormezelf

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door RAVI Giftboxes

Ik nam wat tijd voor mezelf. Tijd om even op te laden en was nog meer offline dit XXL-weekend. Het was heerlijk even te genieten van mijn gezinnetje zelfs na 2 weken in verplichte lockdown door COVID. Juist dat deed mijn mood een beetje de das om. Ik was moe van het binnen blijven, moe van het zorgen en zorgen maken. Toen ik weer mocht winkelen nam ik uiteraard heel wat dingen mee voor onze grote kleine vriend. Ik koop eigenlijk amper meer spullen voor mezelf. Tijd voor een doos vol selfcare, echt even een pakketje voor MOI. Ik was dan ook wat blij dat ik een persoonlijk pakketje kon samenstellen bij RAVI. Ik vertel jullie graag wat ik koos en hoe mij dit hielp met opladen.

Niets leuker dan een glimlach te toveren op het gezicht van iemand die je graag ziet. Wij verzamelden de leukste producten en bieden een collectie van unieke giftboxes aan. Of het nu gaat om een jarige, een zwangerschap, een hart onder de riem of gewoon.. omdat!‘ – RAVI

Je hebt al samengestelde Ready-to-send boxen maar ook kan je zelf een eigen box maken. Zo kan je echt iets persoonlijks sturen voor verschillende bedragen. Heel fijn, vooral in deze tijden dat je door corona veel minder vaak mensen ziet. RAVI is niet voor niets een woord uit het Frans dat blij, gelukkig, verheugd betekend. Ik werd zelf ontzettend blij van het pakketje wat ik kreeg/samenstelde en ga zeker en vriendin hier ook eens mee verrassen. ‘Let’s put a smile on that face‘ – Joker / Batman

Mijn gekozen box

Ik heb er voor gekozen om zelf een box samen te stellen, ondanks dat ze ontzettend leuke ready to send dozen hadden. Ik zou anders toch weer uitkomen op een box waar dan spullen in zouden zitten voor Noa of anderen. Ik besloot te scrollen en alles aan te klikken waar IK blij van word. Het bestellen was heel makkelijk; klikken toevoegen & klaar. Waarop ik heb geklikt?

London Skyline mok & Earl Grey thee
Hallo deze kon natuurlijk NIET ontbreken als echte Londen liefhebber. Zoals jullie weten heb ik een hele sectie met Londen mokken & souvenirs in mijn mokkenkast staan. Deze past daar prima bij! Vooral nu we voorlopig nog niet naar Londen gaan (i.v.m. reizen maar ook de leeftijd van Noa) Een mooie manier dus om even te genieten van een mok Earl Grey thee van English TeaShop. Zo waan ik me helemaal in Londen en de fijne sfeer ervan #memories

Snoep zomermengeling
Ik hou altijd van dit soort snoepjes he. Zoveel, dat op de onderstaande foto al een deel uit was gesnoept 😉 Heerlijk om af en toe eventjes tussendoor een nieuwe zomerse smaak te proberen.

Geurstokjes White Musk 
Ik zocht al tijden een fijne geur voor in huis en ik heb hem gevonden: White Musk geurstokjes. Ze ruiken heerlijk in de woonkamer en geven een ‘zen’ sfeertje. Als ik lekker mijn boek of series aan het lezen/kijken ben brengt het me zeker tot rust. Dekentje erbij. Poes meestal over me heen & genieten maar! Ik ben erg aan het genieten van het nieuwe boek van Roue: Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben en het (her)kijken van de series Castle & Bones. Ook komen eind deze maand de laatste afleveringen online van Lucifer, YAY.

Barú marshmallow chocolademelk
Chocolademelk maar dan al met marshmallows. Mjammm. Toen ik dit zag moest ik deze gewoon proberen en ik ben zeker niet teleurgesteld. Warme melk, paar scheppen poeder en mallows erin en roeren maar! Heel makkelijk en vooral een volle chocolade smaak die ik zeker als liefhebber wel kan waarderen. Deze gaat ook zeker mee naar werk als ik zin heb om ‘even snel’ een warm chocomelletje te drinken.

Gewoon een fijne box van RAVI met alles erin voor een momentje voor mezelf. Om deze heftige periode voor stress, verlies, zorgen en slecht slapen af te sluiten. Juist omdat ik weinig voor mezelf tijd neem of aanschaf waardeerde ik deze box deste meer!

Wat doen jullie voor jezelf? #selfcare

6 reacties op “Ravi Giftboxes | Een cadeautje voor mezelf na een heftige periode #momentjevoormezelf

  1. Die box ziet er echt heerlijk uit. Hij lijkt comfort en knusheid uit te stralen en dat kon je zeker gebruiken om jezelf weer wat op te laden na die quarantaine. Denk dat ik er zelf ook eens ga rondkijken vermits je ook zelf een pakket kan samenstellen en dan zeker bent dat jij of een vriendin alles wat er in zit leuk zal vinden.

  2. Wat leuk! Ik koop eigenlijk nooit iets voor mezelf. Hooguit knutselspullen. Maar ik kan wel heel goed fijne momentjes maken, hoor. Favoriet: op een vrije dag met een kop koffie op bed op het moment dat ik normaal gesproken op sta om naar mijn werk te gaan. En dan daarna nog een uurtje gaan liggen…

  3. Wat een leuk pakketje! Die mok past natuurlijk helemaal perfect bij jou. Ik sta elke dag rustig op, dat doe ik voor mezelf. Want als ik me moet haasten, dan gaat het fout later op de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *