Currently #4

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met T-Mobile

De laatste Currently (en vernieuwde versie) was alweer in februari. Tijd dus voor een nieuw rondje met een kort vragenlijstje. Niet omdat ik geen inspiratie heb, maar meer omdat ik even in deze chaotische weken (drukte op werk, meivakantie op werk met ander werkrooster en we zijn als gezin helaas in quarantaine deze week) wat tijd neem voor mezelf en mijn gezinnetje. Wat houdt me op dit moment bezig?

Ik geniet van… Mijn nieuwe Samsung telefoon! Hierdoor kan ik contact houden met al mijn vriendinnen, vooral in deze tijden. Iets wat ik super belangrijk vind. Ook heb ik nu EINDELIJK meer opslag/geheugen waardoor ik alle leuke foto’s & filmpjes van Noa gewoon kan bewaren. Mijn camera erop is ook een pareltje en ik maak er graag mooie foto mee van de wandelingen die ik maak door de natuur. Dit was eerst wel anders met mijn oude telefoon. Ik ben dan ook heel erg blij met deze aanwinst en heb er een mooi Londen hoesje voor aangeschaft.

Nu we in quarantaine zitten is het helemaal fijn een telefoon tot mijn beschikking te hebben. Zo kan ik nog iets van contact hebben buiten alleen thuis zijn met mijn gezin. Video bellen is wat dat betreft een uitkomst en ook alle lieve appjes van vrienden/familie die aan ons denken doet me goed!

Ik maak…de laatste tijd lekker veel tijd voor mezelf naast het moederschap en werk wat doorgaat. Ik merk dat het de laatste zijn tol begin te eisen wat maakt dat ik meer en meer ruimte neem voor mezelf en lichamelijke gezondheid. Tevens kunnen we erg weinig door de quarantaine en zitten we dus thuis. Erg blij met de tuin voor ons buiten meneertje, waar we nu ook een speelhuisje hebben opgezet & een klein zandbakje.

Ik kijk… nog steeds naar Bones. Ik ben nu eindelijk begin Seizoen 7 en geniet nog elke keer van een aantal afleveringen. De moorden oplossen is heel tof en ik hou van Bones en Booth samen. echt een aanrader om te kijken, check Disney+! Ook ben ik wat afleveringen van Castle aan het her kijken, blijft een super fijne serie!

Ik deed… Veel werken. Veel moederschap. Veel ontladen. Ik merk dat het de laatste maanden toch wat veel is om alle ballen omhoog te houden. Ik probeer er dan dus expres een aantal te laten vallen om mezelf te ontlasten. Rust. Gezelligheid en vooral GENIETEN van het moment zelf. Vooral met Noa probeer ik er bewust voor de kiezen: een uitdaging nu ik eventjes alleen het ouderschap doe.

Ik kijk uit naar… Zoveel dingen. Het ‘normaal winkelen’ Het ‘normaal’ weer kunnen werken zonder gekke restricties. Maar vooral om gewoon weer naar buiten te kunnen gaan/te werken & mijn gezin ‘normaal’ te kunnen zien nu we in lockdown zitten. Ik kijk uit naar de 2de verjaardag van Noa (en alle leuke voorbereidingen ervan) en onze vakantie (*duim duim dat hij door gaan kan) eind Juni. Er zijn zoveel leuke dingen om naar uit te kijken dat ik hier zeker dagelijks bij probeer stil te staan.

♥ Ik lees nu… de Sterren trilogie van Nora Roberts. Heel eerlijk? Hoewel ze fijn weglezen niet helemaal mijn ding aangezien het fantasy is. Inmiddels ben ik bij het laatst deel (bijna uit) en wil daarna beginnen aan een ander boek van Nora (die ik op de kop tikte op Marktplaats, net als 2 delen van de Sterren trilogie)

Ik verbaas me over… De opslag ruimte die ik nu heb op mijn Samsung telefoon! ZO FIJN om alle foto’s bij elkaar te hebben en alles te kunnen bewaren. Ik verbaast me over het feit hoeveel lieve mensen aan ons denken door een kaartje te sturen, bloemen/boodschappen langs te brengen of gewoon even een berichtje te sturen dat ze aan ons denken. Of vragen of we hulp nodig hebben met onze COVID lockdown thuis. Berichtjes via Instagram blijven binnenstromen en dit doet me écht goed in deze tijden.

♥ Ik werd extra blij van… Dingen die ik nu anders doe dan voorheen. Het geeft me meer rust en ik neem nog meer tijd voor de dingen waar mijn batterij van oplaad. Ik geniet in onze tuin, van ons mannetje die heerlijk kan verven en hiervan geniet. Van boeken lezen, series kijken en een opgeruimd huis. Ook kreeg ik een aantal leuke items voor samenwerkingen waar ik mee bezig ben.

Ik luister… heel erg veel muziekjes via YouTube. Heerlijk om aan te hebben! In de auto luister ik vaak radio op weg naar werk of Westlife/P!NK. Mijn favorieten van YouTube zijn vaak genoeg in de maandoverzichtjes te zien/horen geweest maar hier nog even kort op een rijtje.
The Kid LAROI – WITHOUT YOU
Jason Derulo x Nuka – Love Not War
Jonas Brothers – X ft. KAROL G
Ed Sheeran – Afterglow
Miley Cyrus – Angels Like You

Heb jij al in quarantaine gezeten door het corona virus?

8 reacties op “Currently #4

  1. Hopelijk ben je ondertussen al wat kunnen bekomen van dat hele quarantaine gedoe. Tot nu toe ben ik er nog steeds aan kunnen ontsnappen en ik heb ondertussen een oproepbrief gekregen dus ik kan beginnen aftellen. Volgende week krijg ik mijn eerste vaccin. Hopelijk kunnen manlief en ik wanneer we allebei gevaccineerd zijn weer wat meer gaan doen. Nog eens uit eten gaan bijvoorbeeld of ergens naartoe.

  2. Officieel hebben wij nog niet in quarantaine gezeten. Maar voor mijn gevoel zitten wij al vier jaar in quarantaine. Sinds mijn verkering ziek werd. Veel vrienden en familieleden hebben het inmiddels af laten weten en zien we niet meer. Weggaan gaat ook niet zo makkelijk dus dat deden we al zelden. Dus we zijn meestal gewoon met z’n tweetjes thuis. Tja. Ik weet inmiddels niet beter. Maar goed; ik ben ook erg graag op mezelf, gelukkig. Stel je voor, zeg! Dat ik graag onder de mensen zou zijn. Dat zou afzien zijn! Haha!
    Fijn dat je Samsung zo goed bevalt. Ik heb zelf een iPhone en blijf ook bij een iPhone maar Samsung heeft wel veel betere camera’s, vind ik.

  3. Ik ben voor m’n gevoel al ruim een jaar in quarantaine, want ik werk altijd thuis en m’n man doet de boodschappen. Afgelopen weekend – vanwege die versoepelingen – na zeven maanden m’n ouders weer gezien. Ik lees ook heel veel nu! En moet eerlijk gezegd misschien ook wel weer wennen als er mensen op bezoek komen, dat lezen, schrijven en samen keuvelen heeft ook wel wat 🙂

    1. Het heeft zeker wel wat het thuis zijn, maar niet als je man écht ziek is en je zelf geen boodschappen e.d. kan doen. Afhankelijk van allerlei factoren en daarbij nog eens een buitenkind die je binnen moet houden voor een geruime tijd. Ik heb zeker het meer thuis zijn als fijn ervaren, echter deze 2 beschreven weken vond ik echt ontzettend pittig. Fijn dat je na 7 maanden je ouders weer hebt gezien!

  4. Wat fijn dat je nieuwe telefoon zo goed bevalt! Ik stapte vorig jaar maart, net voor corona, over op een andere telefoon en vond dat ook zo’n verademing. Hopelijk mogen jullie binnenkort weer naar buiten. Houd vol en sterkte, lieve Sas! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *