Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Dit product is ter beschikking gesteld door AbelBakt

Mijn laatste ‘geluksmomentjes artikel’ was uit December 2020. Inmiddels alweer een aantal maandjes verder in 2021 en ik deel graag met jullie de leukste en fijnste geluksmomentjes van de afgelopen weken. Dit juist omdat een dierbare van mij afgelopen maand is overleden en het belangrijk is nu juist even te denken aan alle mooie dingen in het leven.

Het super fijne weertje!
Heerlijk he, gewoon een zomerjas aan en wat ‘luchtigere’ kleding. Heerlijk in het zonnetje met Noa wandelen of een aantal speeltuinen bezoeken. Ik heb echt genoten van het mooie weer. De lente en zomer komen eraan en ik kan niet wachten veel buiten te zijn! Het was zó wisselvallig met zelfs weer sneeuw(!) dat ik niet kan wachten alleen mijn slippers aan te trekken.

Het leuke contact dat ik heb met bloggers 💖
Naast mijn lieve vriendinnen heb ik ook zeker hier in blogland een aantal mensen die ik zeker ontzettend waardeer. Ik heb zulk leuk contact met mensen, zowel via hier, Instagram, zelfs Whatsapp of op andere manieren. Een speciale shout out dus voor Robin, Tamara, Liesbet, Simone & Annouska. En Nicky & Suus voor hun uitgebreide en leuke reacties altijd hier! Maar uiteraard ben ik blij met al mijn live lezers die de moeite nemen mijn stukjes te lezen & te reageren. Dank jullie wel!

Brievenbusboterkoek van AbelBakt 🍴
Ik werd hier echt instant blij van he. Op mijn verjaardag vorige maand kreeg ik heel wat toffe brievenbus cadeautjes opgestuurd. Super leuk en toen ik zag dat je ook boeterkoek via de brievenbus kon bestellen was ik zeker enthousiast.

Het word verzonden in een brievenbusdoosje met mooi zwart papier en een aluminium bakje. Op de bovenkant staan de ingrediënten & staat er een gebruiksaanwijzing op met datum. De boterkoek is met alle liefde huisgemaakt en dat proef je. Ik was enorm enthousiast en je proef echt daadwerkelijk het verschil met een huismerk boterkoek die ik normaal heb.

Via Abelbakt kan jij zelf ook zo’n lekkere brievenbus boterkoek bestellen! Ze kosten €9,95. Er is een gewone (die ik heb geprobeerd), een vegan & glutenvrije variant ook nog beschikbaar. Je kunt zelfs een abonnement afsluiten. Het enige nadeel van deze boterkoek? Dat hij zo snel opgaat…. Ik ga het dus zeker nog eens bestellen en ook een keertje cadeau doen aan een vriendin.

Werken aan mijn blog 💻
Ik ben achter de schermen bezig geweest met mijn blog. Zo ben ik bezig geweest met een aantal persoonlijke artikelen, leuke samenwerkingen (zoals deze bijvoorbeeld) maar ook het lettertype hier is veranderd. Ik wil mijn pagina’s allemaal nog updaten en ben verder lekker bezig met toffe inspiratie artikelen.

Het minder online zijn 🧭
Minder online is het 2021 voor mij. Ik geniet meer dan daarvoor en het geeft me een stukje rust. Ik ben minder aan het posten op Instagram, ben minder online hier en heb dagen dat ik gewoon even ontkoppel. Ik had nooit gedacht dat ik hierdoor zoveel meer rust zou ervaren maar het is toch echt zo. Zeker een blijvertje dus voor de aankomende periode.

Het kijken van BONES 🦴
Al eerder schreef ik erover en ik ben nog steeds ZO happy. Inmiddels begin seizoen 6 en ik kijk met heel veel plezier. Eindelijk wat nieuwe afleveringen van een ‘crime’ serie. De meeste heb ik namelijk al 180 keer gezien (denk aan mijn favoriet Criminal Minds, CSI, Rizolli & Isles, Castle…) en nieuwe verfrissende afleveringen zijn fijn. Ik kijk dus lekker in mijn vrije uurtje door richting seizoen 12.

Noa die wat meer doorslaapt 😴
Het is af en aan zo wisselend de nachten met meneer. Hij krijgt tandjes/kiezen. Heeft dan weer een hoestje (pseudokroep) of gewoon geen zin om te slapen ofzo? Het was dus super fijn toen we weer wat meer nachten konden doorslapen dan voorheen. Nachtrust is KEY kan ik je vertellen als ouder zijnde. Ik vraag me nog steeds af hoe ik me moe kon voelen vóór kinderen? Ik kon nu soms amper functioneren en dan nog eens een werkdag voor de boeg.

♥ Dit fijne nummer van The Kid LARIO & deze van Jason Derulo. Maar ook Afterglow van Ed Sheeran. 🎶

Genieten in de natuur 🌸
Foto’s zeggen meer dan woorden. Toch?

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

19 reacties op “Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 1. Wat lief dat je mij vermeldt! Ik heb ook echt veel aan onze gesprekken, voelt als echte vriendinnen ook al hebben we elkaar nog nooit gezien! <3
  Leuke momentjes. Misschien moet ik Bones ook maar eens op mijn to-watch lijst zetten, ik heb nog nooit een volle aflevering gezien.
  Ik had de afgelopen week eens wat tijd voor mezelf en dat maakte mij echt wel blij! 🙂

 2. Van jouw leuke vermelding. Dankjewel lieve Sas! Waar ik nog gelukkig van werd: tijdens het wandelen/fietsen die eerste bloesems te zien opduiken en het bos plots weer veel groener zien worden, lieve post (zo kreeg ik eerder deze week een kaartje van een vriendin en ze had er een pond bijgestoken zodat ik alvast kon beginnen sparen tegen dat ik eindelijk wél naar Londen kan gaan met mijn nicht), het vooruitzicht om in 1 maand tijd drie blogvriendinnen nog eens in het echt te ontmoeten (ze komen met de auto of trein naar hier en dan gaan we samen wandelen en bijpraten op een Corona-veilige manier), knutselprojecten die lukken zoals ik ze in gedachten had, mijn blogfeed een keer helemaal kunnen bijlezen, ’s avonds de lichtjes aansteken zodat het wat gezelliger is in huis, een nieuwe Harry Potter Lego pakket in elkaar kunnen steken, …

 3. Hé! Die boterkoek is leuk! Die ga ik onthouden! Hier staat Afterglow ook vaak op (of aan). En wat fijn dat Noa wat beter slaapt. Die korte nachten zijn waardeloos. Hier niet bijzonder veel blijmakers. Ik vind het nog steeds veel te koud en kan niet wachten tot het écht lente wordt. Maar ik ben wel blij dat jij mijn lappen tekst graag leest! 😊

 4. Heerlijk om te lezen al die blije momenten. Helemaal leuk ook dat je zulk goed contact hebt met andere bloggers. Met mij gaat het even niet zo goed, maar ik word eigenlijk altijd wel blij als de zon schijnt. ☀️

 5. Ik vind het ook leuk om met andere bloggers contact te hebben naast het bloggen zelf 🙂 Oh en toevallig kreeg ik vandaag een berichtje van iemand waarmee ik nog op de lagere school heb gezeten. Wat hebben we online gezellig bijgekletst, hihi.

 6. Dat zijn een hoop leuke dingen! Die boterkoek ziet er echt heerlijk uit zeg. Herinnert me aan mijn oma, die vroeger ook altijd boterkoeken bakte als we kwamen. Ik zou ook wel weer meer willen bakken, want heb voor mijn verjaardag nog een heerlijk bakboek gehad en nog niets mee gedaan…

 7. hahahaha dat moe zijn voor je kinderen had…. Ja, dat dus, nou het kan altijd natuurlijk! Het is maar net wat je mee maakt, wat je leeg zuigt natuurlijk ook en ook jij bent gevoelig.

  fijn dat Noa weer wat door slaapt, en de lente, de warmere dagen, pfffffff ik zit er ook op te wachten. Ik ben het zo zat dat wisselvallige, warm, koud, wel niet op de fiets, tussen de hagelbuien door boodschappen proberen te doen. Nu schijnt de zon, maar straks…

  het bakken van lekkere dingen is hier voorlopig even verleden tijd, gezien de diabetes, maar dat gaat ook goed, liefste is eergisteren gebeld dat hij zijn insuline de helft lager mag zetten! Wie weet is hij er zelfs binnenkort vanaf, dan nemen alleen de tabletjes het nog over, maar wie weet kunnen we die ooit ook nog schrappen!

  X

 8. Jaa dat liedje van Jason Derulo staat hier ook constant op. Word er ook instant vrolijk van 😀 En ik snap dat van die slaap. Onze baby slaapt nu de laatste paar dagen echt mega goed en skipt zijn voeding ’s nachts en das zo’n verschil. Al kunnen we eigenlijk ook totaal niet klagen maar toch. Fijn dat er nu wat vooruitgang in zit 🙂
  Bones wil ik ook nog wel ’n keer kijken maar hier hebben ze dat al heel lang niet meer op tv getoond. Ik kijk nu terug Rizzoli & Isles en Criminal Minds terug vanaf seizoen 1. Kan daar dan ook echt zo’n momentje van maken en me er echt voor zetten met iets lekkers en dan een paar afleveringen na elkaar kijken.
  Boterkoek ken ik helemaal niet maar het ziet er lekker uit!

  1. Heerlijk! Geniet van Rizzoli en vooral van Criminal Minds <3 Fijn dat je heerlijk eventjes kan genieten van deze momentjes.
   Bones is zeker wel een aanrader hoor, ik vind het tof. Inmiddels eind s6 beland en kijk nog meer veel plezier.

   JULLIE KENNEN IN BELGIË BOTERKOEK NIET? Zottss 😉 Is lekker hoor!

 9. Woohoo! De waardering is volledig wederzijds he, je bent een toppertje! Blogwerk is altijd leuk inderdaad, ik heb mijn vakantie opgeofferd om van blogger naar wordpress te stappen met een nieuwe URL, niks zo fijn als prullen eraan 🙂

  En ja, I’m a simple man. Ik word altijd blij van onze podcast & de voetbal 😛 alleen als ze verliezen, dan is’t kot te klein 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *