MOM life | De leukste items die ik in 2021 heb aangeschaft voor Noa

De laatste tijd heb ik nog al wat toffe spulletjes gekocht waar Noa (en ook mama) erg blij van werd. Zowel via Bol.com, babyslofjes-online als via Marktplaats. Graag deel ik hieronder de leukste aankoopjes die ik dit jaar al kocht voor hem. Er zitten zeker een aantal gouden aankoopjes bij waardoor het een fijn koopjes jaar is, nu al!

MOM life | De leukste items die ik in 2021 heb aangeschaft voor Noa

Little People Muzikale Dieren Trein (via Marktplaats)
Ik begin dit artikel met de toffe trein van Little People. Sowieso vind ik Little People echt geweldig spul en Noa heeft er dan ook een aantal items van. Zo heeft hij een boerderij en bij opa & oma een heuse dierentuin. Alles via Marktplaats. Deze trein kwam ik tegen en kon ik voor dat geld niet voorbij laten rijden πŸ˜‰ Als je op de voorste locomotief drukt geeft hij het geluid: een muziekje en een toeter van een trein. Hij vind het super leuk! Ook als hij rijd gaat de diertjes heen en weer of draaien. Hij vermaakt zich er in ieder geval prima mee! Schaf hem hier aan via Bol.com (op dit moment niet leverbaar) maar is zeker ook nog te verkrijgen 2de hands via Marktplaats.

Slaapzak Meyco met afritsbare mouwen (via Babyslofje-online)
Noa had een nieuwe slaapzak nodig en mijn oog viel op deze animal slaapzak van Meyco. Inmiddels heeft meneer maatje 110 en is het een erg fijne slaapzak. Hij vind het ook een feestje om alle dieren te benoemen (en het geluid ervan te maken πŸ˜‰ ) op de slaapzak voor hij hem aankrijgt. Ik vind hem zelf fijn in gebruik, lekker dik en ik hou er altijd van als je de mouwen eraf kan ritsen. Ook zit een een klepeltje voor de rits. Ik merk dat Noa het erg onprettig vind als dat er niet zit en de rits in zijn nek zit. Vele voordelen dus! Bestel deze fijne slaapzak hier en kijk anders zeker op de site naar meerdere keuzes qua slaapzakken en andere babyproducten.

De slaapzak heb ik zelf gekocht maar is wel een onderdeel van een andere samenwerking met babyslofje-online.nl

Kleurboek Woezel & Pip
God dit kleurboek had heel wat voeten in de aarde. Ik bestelde hem 15 Januari en kreeg hem in februari pas binnen, weken erna. Hij was een aantal keren vertraag, uiteindelijk door een storing eruit gehaald, opnieuw besteld en uiteindelijk dan toch binnen gekregen. Noa heeft er al een aantal uit gemaakt die ik heb gekopieerd. Zo blijft hij lol hebben van dit boek. Koop hier het Kleurboek van Woezel & Pip

Pippo boekjes & knuffel (via Marktplaats)
Ik denk toch wel de leukste aanschaf via Marktplaats: de boekjes en knuffeltje Pippo. Het knuffeltje leek me erg leuk bij de boekjes. Nou heb ik zelf een hele stapel oude Pippo’s (van mijzelf) maar deze zitten geen flapjes aan en poppetjes in. In de nieuwe wel! Ik kocht een hele stapel (inclusief leuke poppetjes erbij) en los bij iemand anders de knuffel. Hij kan zich echt goed vermaken met deze boekjes en ze zijn nog eens leerzaam ook. Ik vind het een echte aanrader! De boekjes zijn van 1 tot 3 jaar en je hebt ze met allerlei soorten thema’s. Lees hier meer over Pippo en bestel een abonnement (BE & NL)

Skibroek voor de sneeuwdagen (via Marktplaats)
Er was natuurlijk sneeuw voorspeld. Maar ik was een beetje sceptisch, waardoor ik geen kleding had aangeschaft. Ze voorspellen namelijk wel wat iets dat niet klopt. Maar de sneeuw viel met bakken uit de hemel. De eerste 2 dagen had hij 2 broeken en 2 paar sokken aan. Maar meneer houdt er nog al van om in de sneeuw te liggen en werd dus snel doorweekt. Toevallig kwam ik deze advertentie tegen en kon voor weinig geld deze broek ophalen. (heel toevallig ook nog bij iemand die ik ken vanuit werk) Ik ben er echt heel erg blij mee en hij is zelfs nog iets te groot. Hopelijk als we volgend jaar sneeuw hebben kan hij hem weer aan. Hij geniet er in iedergeval erg van. Goede aankoop dus! Hij lijkt heel erg op deze outdoor-broek van de H&M maar uiteraard heb ik deze voor een goedkoper prijsje πŸ˜‰

Nieuwe sneeuwschoenen (via Oerlemans, kinderschoenen Leiden)
Uiteraard had hij met dit weer ook sneeuwschoenen nodig. Meneer is er maar wat trots op en blij mee. Stap stap stap. Met dank aan opa & oma! Het zijn erg fijne schoenen, zien er stoer uit en zijn fijn aan te krijgen. Hij heeft er in ieder geval erg veel plezier van in de sneeuw β›„ Bestel hier de snowboots

Heb jij laatst nog fijne items gescoord ondanks dat de winkels (nog) niet open zijn?

Β» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

8 Comments

Nicky

Dat zijn inderdaad hele leuke aankoopjes. De skipakje en sneeuwschoenen staan hem echt heel leuk. Daarin heeft hij zeker heel fijn in de sneeuw kunnen spelen. De pippo boekjes lijken mij ook enorm leuk, zal eens op zoek gaan voor mijn baby girl πŸ™‚

Reply
Nicky

Ohhhhh! Noa heeft het BOOMHUIS!!!! Zo gaaf! Die had ik als kind! Met een auto erbij. En een hondje. En er zat een lift in! Wat leuk dat dat er nog is! De rest is ook leuk, hoor. Maar dat boomhuis… zucht.

Reply
Morgaine

Vooral nieuw ondergoed en shirts voor in het ziekenhuis… en een trui voor mijzelf… Bosje tulpen… rest is allemaal normale boodschappen, denk ik. πŸ˜‰

X

Reply
Irene

Zoveel leuks! Mooi slaapzakje inderdaad πŸ™‚ Ik kijk regelmatig op Vinted voor babyspullen. Vind daar toch altijd mijn goesting πŸ™‚ Heb laatst ook een paar mooie pakjes gevonden in zijn volgende maat en ik kocht bij H&M ook een paar dingetjes voor hem in de solden.

Reply
Tamara

Wat leuk allemaal, Noa zal blij zijn! Ik kijk af en toe op Vinted voor mooie pakjes voor onze babygirl. Voor Remus heb ik vorige week nog enkele soldekes kunnen scoren in de Hema, dus dat is wel fijn!

Reply
zwartraafje

Oh, die speelgoedboom. Daar was ik als kind enorm door gefascineerd. Een klasgenootje had die gekregen van de Sint en ik vond hem er zo leuk uitzien.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *