7x geluksmomentjes van de afgelopen weken

Omdat het altijd fijn is extra stil te staan bij kleine gelukjes. Ik kan er altijd erg blij van worden dit soort lijstjes te delen. Vandaag dus 7 geluksmomentjes van de afgelopen weken. Vooral nu met de nieuwe maatregelen is het fijn hier even extra bij stil te staan. Het wordt een hoop geregel tot 18 Januari en ik ben na de vakantie aangepast aan het werk. Alle zeilen bij, we can do this!

Mijn comfy nieuwe joggingbroek
Via shoptegoed dat ik ontving voor een gemaakt artikel bestelde ik eens een nieuwe joggingbroek. En wauw, wat een fijne! Vooral voor de winter is hij lekker warm en hij zit lekker comfy. Hier ga ik de aankomende vrije dagen in wonen 😉

Betere nachtrust
Noa slaapt eindelijk wat beter, waardoor ik wat meer oplaad. Daarbij gaat het steeds iets beter met mijn hoofdpijn waardoor ik me eindelijk wat meer onder de levende voel. Uiteraard doet daarbij ook ons nieuwe matras wonderen! De ander was +10 jaar oud en doorgezakt. Deze sliep vanaf dag 1 al goddelijk.

Leesflow met de reeks De Zeven & kerstfilms
Ik had de leesflow weer lekker te pakken! Erg fijn en ik las de reeks van Nora die ik nog nooit las: De Zeven. Het zijn erg vermakelijke boeken, hoewel ik dit in eerste instantie niet had verwacht. Normaliteit ben ik niet zo van demonen, heksen en paranormaal maar deze reeks is erg interessant geschreven.

Deze liedjes / Youtube filmpjes
Ik HOU van deze 2 liedjes. Ik kan er instant vrolijk van worden en draai ze werkelijk grijs. *Tududududu. Clipjes zijn trouwens ook tof.

Dawson’s Creek verschijnt in Januari 2021 op Netflix! Hoewel ik uiteraard alle DVD boxen heb staan van deze favoriete serie toen ik tiener was, wil ik ze zeker weer gaan kijken via Netflix. Liefde voor Pacey & Joey. En ik heb dan ook een zwak voor onze Pacey Witter 🥰 Deze momenten kijk ik dan ook vaak terug online. Misschien dat ik er binnenkort een geheel artikel aan wijd, aangezien dit zeker wel een grote rol heeft gespeeld in mijn jeugd en mijn blognaam hiervandaan komt 😉

Bijna vakantie hebben
Nog 1 dagje werken en dan heb ik vakantie! Nog 1… Manman wat ben ik er aan toe eventjes 2 weken(!) niks te hoeven. Het is een gek jaar geweest en ook zo met de nieuwe maatregelen die vandaag ingaan is het erg welkom. Ik vond voornamelijk de laatste maanden vanaf Oktober zwaar. Veel hoofdpijnen, lichamelijke klachten en gewoon moe van het afgelopen jaar. Het kwam er allemaal uit. Maar nu, nog maar 1 middagje werken en dan heerlijk genieten van mijn gezinnetje! Dit ga ik trouwens zoveel mogelijk offline doen, dus artikelen zullen minder te lezen zijn hier. Genieten van deze 2 weken, aangezien de weken erna de schouders eronder moeten.

Het nieuwe speelhoekje van Noa
BLIJ BLIJER… De box is uit de woonkamer *slik, weer zo’n mijlpaal en er is een speelhoekje voor terug. Wij kochten van alles bij de Ikea en hebben nu zowel in de woon als ik zijn slaapkamer een eigen speelhoek voor hem gemaakt. Net op tijd nu alles weer dicht gaat. Het is nog niet geheel af, maar voor nu al erg blij! En Noa vooral, die vind het erg fijn allemaal! Hij heeft zoals je kan zien papa ook geholpen met in elkaar zetten 😉 Als het geheel af is komt er een uitgebreid artikel over online.

Begonnen aan het DIY project: Keukentje Noa
Na weken van praten was het moment eindelijk daar; de start van het pimpen van zijn keukentje! Hij stond al tijden geschuurd en wel klaar. Maar tijd, zin en motivatie ontbrak. Ik wil hem deze kerstvakantie af krijgen. De knoppen zijn iig al gelukt en ben er super blij mee. Dat wordt lekker freubelen en staat straks tof bij Noa zijn speelhoekje beneden.

Laat je eigen geluksmomentje van afgelopen weken achter in de comments! Ik ben erg benieuwd waar jij de afgelopen tijd van ging stralen vooral nu met de nieuwe maatregelen in Nederland.

14 reacties op “7x geluksmomentjes van de afgelopen weken

 1. Zo leuk om hier weer geluksmomentjes te kunnen lezen én te ontdekken dat je de trilogie van Nora Roberts met plezier gelezen hebt. Ik was immers heel benieuwd naar wat je er van zou vinden. Door mijn blogfeed-achterstand is je vakantie nu waarschijnlijk al bijna achter de rug maar ik hoop echt dat je er volop van genoten hebt én je de kans hebt gehad om wat tot rust te komen.

 2. Geniet van je vakantie! En comfy leggings zijn echt zo’n must-haves! Ik draag zelf niet anders. Wij kieperden ook vorig jaar onze oude matras buiten en na een maand te wennen aan de nieuwe ben ik nu ook wel fan. 😀

 3. Wat leuk, dat eigen speelhoekje voor Noa! Ik kan me voorstellen dat het alleen al héél fijn was om de box uit de kamer te hebben. En wat heerlijk, die joggingbroek!
  Geniet lekker van je vakantie en van het even rustig aan doen na deze hectische periode!
  Waar ik deze week blij van werd? De twee kerstpakketten die ik (totaal onverwacht) van twee opdrachtgevers kreeg. Zo leuk en ook helemaal passend bij waar ik blij van word (een pakket van Rituals en een doosje chocola).

  1. Oh wat een leuke verrassing 2x een kerstpakket van opdrachtgevers. Dat is wel heel fijn! En chocolade is altijd goed 😉
   Het was zeker fijn hoewel het wel gek is om de box uit de woonkamer te hebben na al die tijd. Toch zo’n bijna 2 jaar gestaan uiteindelijk, maar werd meer opslag dan dat we Noa erin deden.
   meneer en wij ook, zijn erg blij met het speelhoekje(s). Hij maakt er dagelijks lekker veel gebruik van.

 4. Wat fijn dit lijstje. En nachtrust is heeel belangrijk haha. Geniet van je vakantie! Hopelijk lekker veel wandelingen en alle dingen doen die je rust en energie geven 🙂

 5. Super leuk dat Noa een speelhoekje heeft. Lijkt me fijn als de box (wij noemen dat een park) weg mag uit de woonkamer, ik kijk er stiekem ook al naar uit, ’t is zo’n lomp iets hé! 😛 En ook keileuk dat je zijn keukentje gaat pimpen!

 6. Lekker dat Noa wat beter slaapt en jij je wat beter voelt. Kun je lekker bijtanken in je vakantie. Hier ook veel leuke knutselprojectjes. Vriendje-lief gaat na een dipje weer beter. En ik heb mijn kind gezien! Juich! Gebeurt veel te weinig in deze rare tijden (maar ja, zij werkt tussen de risicogroep en ik heb er een thuis zitten). Fijne vakantie!

 7. Echt stralen heb ik eigenlijk niet gedaan, wel genoten van heel veel momentjes waar ik dankbaar voor ben. Het stralen, misschien mijn verjaardagsdag toch, ik vierde het niet, toch heb ik twee heerlijke pakketten gekregen van vrienden. Met allerlei lekkers, kortom genieten terwijl we netflixen.

  En de borrel met 1 van deze vriendenparen die in onze bubbel zitten, ze kwamen kijken naar de nieuwe woonkamer, was super maar dan ook super gezellig!

  Mijn ouders even zien en gesproken te hebben, 1 dec. wanneer ik ze nu weer ga zien? Geen idee!
  Mijn kleinkind even zien, en oppassen voor een paar uurtjes, super leuk ook al was hij moe en dus baldadig, dat bedoel ik nou, hahaha Kreeg bijna de hele toet toet? baan naar mijn hoofd geslingerd, hij had lol… ik wat minder 😛

  Tsjah… en iets wat nog eraan komt… you know 😉 Dat was een absoluut straalmomentje! 4 dec. 2020… geheugen, gegrift 😀

  Nou goed, er waren meer straalmomentjes eigenlijk dan ik dacht, hahaha zo zie je maar weer, het even opschrijven doet altijd goed, kun je weer dankbaar zijn tot in het diepst van je ziel!

  X

 8. Hele fijne geluksmomentjes en een mooi vooruitzicht dat je straks lekker vrij bent. Het is een moeilijk jaar en bij mij komt het er ook wel uit momenteel. Ik geniet van mijn wandelingen, een goed boek of fijne serie of het schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *