Terugblik | Sinterklaas 2020

5 December was het weer zover; onze Sinterklaasviering van 2020! De eerste keer met Noa was al genieten maar deze keer was nog leuker. Vorige keer was hij pas 5(!) maanden en hij vond het scheuren van papier leuker dan de cadeaus. Graag neem ik jullie mee in een foto verslag van deze gezellig dag samen met mijn ouders/ opa&oma. Wat gaven we? Wat kregen we? En wat vond Noa ervan?

Terugblik | Sinterklaas 2020

Wat we hebben gegeven & hebben gekregen

Aan mijn ouders: Canvasdoek gemaakt door Noa, Wasgij puzzel, Sanex douchegels, boeken, mallen voor kaarten te maken, T-shirt, Mok met foto, bril/handschoentjes, foto met opa & oma.

Wij hebben gekregen: Babbelsboek & Eerste verjaardagskaartjes bundel van SilliBeads , Eucerin crème/nivea pakket met een aantal handdoeken, mega pak vaatwastabletten, toblorone (die alweer bijna op is mjammm), bol.com bonnen, mokken, pyjama voor Noa, insteekhoezen voor een DIy projectje en led kaarsen.

Wat Noa heeft gekregen (van ons & m’n ouders)

Verschillende boekjes, Dierenblokken, Broodrooster & mixer voor zijn keukentje, boodschappenmandje & keukenetenswaren (van mijn vriendinnetje, dank nog voor het opsturen!) glas van Nijntje, 2 spelletjes van Nijntje, Boekje: SinterWoezel en Pietje Pip, New Classic Toys Mini Voertuigen Set, geluidenboekjes, setje duplo dieren, badeendjes en een voetbaldoel-spel.

Diy’s gemaakt met Noa…

Ik vind het altijd leuk om iets zelf te maken samen met Noa als cadeautje. Dit keer een leuke canvas met giraffe erop. Hij heeft heel erg veel plezier gehad met het maken ervan.

Hoe vond Noa zijn 2de Sinterklaas?

Heel anders uiteraard dan toen hij net 5 maanden was. Het uitpakken vond hij erg leuk en vooral de boekjes vielen erg in de smaak. Leuk om alles uit de grote zak te pakken en aan iedereen te geven of zelf uit te pakken. Op een gegeven moment was hij er wel een beetje klaar mee en was het ook bedtijd voor meneer.

I.v.m. bewust bloggen is Noa niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Hebben jullie dit jaar Sinterklaas gevierd?

» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

15 Comments

zwartraafje

Wat zijn jullie – en dan vooral Noa – in de watten gelegd door de Sint. Hij zal wel super blij zijn geweest toen hij al die nieuwe boekjes ontdekte.

Reply
Morgaine

Dit jaar heb ik niet samen met mijn kleinzoon Sint gevierd, die eer was aan mijn ouders met dochter en achterkleinzoon en schoonzoon. Ik vind dat prima, er komen er nog menig meer naar ik aanneem. het is even niet anders. maar ik heb gehoord dat het super was met zijn viertjes plus Luca, dus helemaal goed. Volgend jaar beter, tenminste, als de mensen nu eens alles serieus gaan nemen.

Wat een boel cadeautjes heeft Noa gekregen, hahaha dat was met Luca ook zo, nu iets minder, ik heb zeker ook geleverd, maar ja… door het klussen hier etc… wat minder dan de vorige keren. (maar goed, dat kan ik de komende tijd wel inhalen op anderen manieren 😛 )

X

Reply
Els

Wow, wat een gezelligheid. Wat is Noa verwend 🙂 . Normaal vieren wij met familie Sinterklaas maar door Corona dit jaar overgeslagen.

Reply
Nicky

Wat grappig! Ik zie een macramee-boek! Moest ik laatst nog aan denken, aan macrameeën 😄
Het was echt een heerlijk avondje zo te zien. Wat zijn jullie verwend, zeg! Ik had alleen gedichten gemaakt voor dochter + vriend en mijn moeder. Met een kleinigheidje erbij.

Reply
SAS

Ja die heeft mijn moeder gekregen en wil daarmee aan de slag gaan. Dat gedichtje vond ik trouwens echt super om te lezen op je blog.

Reply
Johanne

Wauw, wat is Noa verwend zeg. Wat een feest! En dat brabbelboek lijkt me zo leuk voor straks 😀 . Wij hebben geen Sinterklaas gevierd, eigenlijk omdat de jongens er toch niet zo veel van gesnapt zouden hebben, Maar we vieren eind deze maand nog wel Sinterkerst en dan komen wij & mijn ouders vast nog wel met wat leuks voor ze!!

Reply
Zo simpel is dan geluk

Jullie zijn enorm verwend allemaal. Noa in het speciaal!
Wij hebben het dit jaar overgeslagen. Normaal vieren we het altijd met de hele familie (zo’n 18 mensen), maar dat was nu geen optie natuurlijk.

Reply
SAS

Och dat is inderdaad lastig. Wij hebben ook nog getwijfeld maar aangezien we het alleen altijd met m’n ouders vieren en afstand gehouden kan worden hebben we het toch gedaan. Ook vooral voor die kleine 😉

Reply
Romy

Wat lief, dat canvasdoek! Voor Noa natuurlijk ook heerlijk om lekker met zijn vingers in de verf te zitten 🙂 Mooie cadeaus heb je gehad! De boekjes voor de verjaardagskaarten en leuke prietpraat zijn ook echt een leuk idee.

Reply
Audrey

Jullie zijn goed verwend allemaal! Ik heb ook leuke cadeautjes gekregen. Bijna allemaal bakspullen van mijn wishlist 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *