Currently #2

Weer eens eventjes tijd voor een klein kletslogje. De laatste dagen was ik weer wat offline, keek heerlijk wat films en series en waren de nachten weer wat korter door een verkouden/hoestende/tandjeskrijgende-Noa. Tel daarbij de hectische werkdagen erbij op en het feestje was compleet.

Life Lately #2
Mok: Koffie-loods – De-stress thee via Geurwolkje.nl, deze week nog een uitgebreid artikel over op mijn blog #staytuned #spon

Ik geniet van… leuke dates met een vriendinnetje die ik al dik 20 jaar ken. Samen met onze mannen heerlijk naar het park & de speeltuin. Tof om sinds 20 jaar toch nog een soort ‘firsts’ te hebben. Daarnaast geniet ik erg van de vrije tijd met Noa waarbij we lekker keuvelen in huis (Netflix, boekjes lezen, spelen met de boerderij, knuffelen…) maar ook fijne (herfst)uitstapjes maken in de buurt.

Ik maak… de laatste tijd me wat minder druk om dingen. Ik probeer de focus vooral te leggen op waar ik blij van kan worden. Dingen die er goed gaan, i.p.v. de dingen die ik wat meer laat liggen. Daarbij ben ik weer wat creatief bezig aan het zijn. Ik heb een leuk cadeautje op een originele manier ingepakt en krijg wekelijks nog pakketjes van Alie om leuk in te pakken voor de Sint.

Ik kijk… de laatste tijd wat meer (kerst)films op Netflix. Beetje noodgedwongen want telkens als ik m’n serie wil kijken hebben we een 1 of anders storing waardoor het niet mogelijk is. Er staan heel wat leuke feel good kerstfilms op Netflix waar ik zeker van geniet (maar waarbij er ook een aantal echt wel tegenvielen) Check hier mijn filmlijstje van 2020, die niet bijster lang is maar die ik lekker aan het aanvullen ben.

Ik deed… veel werk gerelateerde dingen kwamen voorbij. Het moederschap en daarnaast nog een huishouden aan het runnen. Ik was dan maar wat blij met de me-time die ik had en de fijne afspraken met vriendinnetjes.

Ik kijk uit naar… het feit dat ik naar alle waarschijnlijkheid 2 weken kerstvakantie heb! Yippie! Het is nog niet geheel zeker maar wel voor 98% dus ik ben alvast een beetje aan het genieten van dat vooruitzicht. Samen met mijn gezinnetje.

Ik verbaas me over… waar ik laatst een (beveiligd) artikel over schreef. Te persoonlijk om hier te delen. Check hier hoe je het algemene nieuwe wachtwoord kunt ontvangen.

♥ Ik werd extra blij van… fijne herfst wandelingen ♥ leuke pakketje op de deurmat (zowel #spon als #nospon) ♥ nachten die we konden doorslapen ♥ fijne theetjes ♥ genieten van een stuk chocolade ♥ mijn uitwisbaar notitieboekje ♥ het leuke contact met mama’s & niet-mama’s op Instagram ♥ het boek wat ik kreeg geschreven door mijn overleden oma ♥ oude foto’s terug kijken ♥ fijne gesprekken ♥ leuke mailtjes in mijn inbox ♥

Ik luister… steeds meer & meer naar mijn lichaam. Lastig maar ik moet dit echt vaker gaan doen. De laatste weken heb ik steeds meer last van hoofdpijn en vermoeidheid. De drukke werkweken met een niet doorslapende Noa breekt me een beetje op. Offline tijd is dan juist nu erg belangrijk en probeer ik zoveel mogelijk te doen. Ook vind ik het onderstaand nummer een pareltje. Sowieso hou ik van Chris zijn stem!

Wat is de laatste film die jij hebt gezien?

About the Author

16 Comments

zwartraafje

Zo blij voor jou dat er zoveel leuke zaken in deze blogpost vermeld staan. Zowel geluksmomentjes als het feit dat je zo goed als zeker bent van je kerstvakantie. Twee weken thuis gaan ontgetwijfeld zoveel deugd doen. Hier wil het lezen nog steeds niet zo goed lukken maar ik heb de voorbije weken wel heel wat kleine knutselprojecten gemaakt én dat was ook een fijne afleiding.

Reply
Tamara

Leuk overzichtje, wat fijn dat je kan genieten van offline zijn, kan zo’n deugd doen hé. Ik heb eigenlijk ook echt zin om een heel dozijn kerstfilms te kijken, haha. Je brengt me op ideeën!

Reply
Nicky

Lekker weer even bij gelezen! Ik kijk zelden films. De laatste keer was in augustus, tijdens het weekendje weg met dochter. Toen zijn we naar ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ geweest. Ik vond het wel een leuke film. Wat Kerstfilms betreft móet je echt Last Christmas kijken! Mijn favoriete Kerstfilm! Geweldig!

Reply
Sofie

Herfstwandelingen daar geniet ook van en ik probeer ook te luisteren naar mijn lichaam maar niet altijd even makkelijk om er rekening mee te houden. Wat fijn dat je 2 weken kerstvakantie zult hebben.

Reply
Amy

Wat een prachtige theepot heb je op je eerste foto staan, love it! Is die niet heel zwaar door het materiaal? Goed dat je veel offline tijd inplant, dat doe ik ook steeds meer. Ik heb geen filmtip, maar misschien wel een serie voor als je even zin hebt in iets luchtigs: Kärlek & Anarki. Is een Zweedse serie en staat op Netflix.

Reply
SAS

Dank voor de serie tip! 🙂 Ik hou altijd wel van Zweedse series… En het is inderdaad wel een wat zware theepot maar hij is zoooo fijn 🙂 Zit ook een losse filter in voor thee, ook zo top!

Reply
Louise

Wat een heerlijk theesetje op je eerste foto! <3 En je bent al een tijdje bezig met meer offline gaan, hou je goed vol! Blijf ook goed voor jezelf zorgen.

Reply
SAS

Dat ben ik zeker en het bevalt zo goed dat ik het lekker blijf doen. Geeft met een stukje rust, vooral in deze tijden 🙂

Reply
Audrey

Echt goed dat je nog steeds vaak offline tijd inplant! En wat fijn dat je twee weken kerstvakantie hopelijk door kunnen gaan 🙂

Reply
Darina

Een heel fijn vooruitzicht van twee weken vakantie. Leuk om meer creatief bezig te zijn en minder online. Ik probeer dat ook meer te doen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *