DIARY Augustus | 10 things that made me smile

Zoals beloofd wederom in 2020 mijn maandoverzichtjes. Altijd maak ik ze met heel erg veel plezier en blik ik terug op een maand met 10 mooie en gelukkige momenten. Losse foto’s, gifjes en elke maand sluit ik af met een youtube filmpje. Daarbij nu een nieuw deel onderaan: MOMents, Mommy momenten met Noa die me dierbaar zijn, mijlpalen en straks als hij ouder is leuke uitspraken. Het was een maand met vele fijne momentjes en hoogtepunten. Mijn Alie bestelling kwam binnen, we waren 8 jaar getrouwd, was meer vrij door de zomervakantie en genoot van leuke uitjes met Noa, ondanks dat hij het einde van de maand flink ziek was.

DIARY Augustus | 10 things that made me smile

…kreeg ik M zijn telefoon & hij een nieuwe
Ik kreeg een nieuwe/oude telefoon. Blij, blijer, blijst. M. nam een nieuwe smartphone vandaar dat ik degene van hem overnam. Een prachtige camera en alles werkt een stuk soepeler. Ook gelijk hoesjes besteld bij Alie (eentje komt er nog aan bij een extra bestelling van LONDEN!) en zo gelukkig ermee. Daarbij heb ik een hoop opslag waardoor ik niet telkens door het maken van foto’s/filmpjes van Noa de melding krijg dat het vol loopt.

Hoesje via Alie laten maken

…bestelde ik heel wat leuke items via AliExpress
Dat was lang geleden, een bestelling via ome Alie. Ik bestelde wat nieuwe hoesjes voor mijn telefoon, een speelgoed zak voor onder de douche voor Noa en een slaapzak. Ik heb alles al binnen. Verbaast was ik dan ook toe ik 1 zak kreeg van Alie met daarin alle items van verschillende verkopers. de slaapzak heb ik nog niet geprobeerd en ben erg benieuwd hoe hij gaat zijn in gebruik. De hoesjes ben ik erg tevreden over & de zak is wel een miskoop aangezien de zuignappen niet goed werken. Inmiddels id de volgende bestelling alweer geplaatst vol met kleding voor Noa🙈, wasbare luiers en een hoesje van Londen. Ik ben erg benieuwd.

feeling hot hot hot
Hallo hitte. En wat kan ik er slecht tegen. Ik moest gelijk denken aan die hitte golf die we hadden een weekje toen ik zwanger was. Toen al niet te doen en nu.. Pfhoe. Ik ben niet gemaakt ervoor. Daarbij moest ik met de bloedhitte ook nog werken waardoor ik helemaal geen puf had om wat te doen. Ik was dan ook blij dat de temperaturen wat lager werden. Gelukkig wel een voordeel op mijn werk; lekker koeler binnen blijven in het gebouw en waterspelletjes doen met de kids.

..kwam er een nieuwe blog layout online! (en deelde ik een enquête)
Sinds tijden nam ik weer een nieuwe layout. Super tevreden mee en verder lekker mee aan het knutselen op de achtergrond. Daarbij deelde ik ook sinds tijden weer een enquête, waardoor ik beter inzicht kreeg in mijn blog. Lees hier alle resultaten ervan en wat het voor mijn blog betekend. Ik blijf het zeker doen hoe ik het nu doe; het is immers mijn blog. Maar het heeft me zeker vernieuwde inspiratie gegeven voor artikelen. Nog dank voor het invullen!

…begon ik weer met wat DIY’s
Ik had eindelijk weer de fut om wat leuke DIY’s te gaan maken. Dit keer ook voor de dag van de leidster op Noa zijn dagverblijf, maar ook heb ik super leuke andere ideeën die ik zeker wil gaan uitwerken. Gelukkig komt er bijna een fijne vakantie aan, waarin ik heerlijk kan gaan freubelen. #nualzinin Er komt zeker een uitgebreid artikel online over de gemaakte dingen.

…waren we 8 jaar getrouwd
Deze maand telde we toe naar nummer 8. We waren op 20 Augustus alweer 8 jaar getrouwd. Een bijzondere mijlpaal die we verder niet echt hebben gevierd. M. moest werken en het was gewoon doordeweeks. Wel kregen we wat lieve kaartjes en een bos bloemen. Zo lief als mensen eraan denken. Daarbij vele felicitaties gekregen via App en social media. Op naar nummer 9!

20/08/2012

…was ik wat meer vrij door de zomervakantie
Hoewel het zeker wel aanpoten was om gehele dagen te werken, maakt dit ook dat ik elke week xxl-weekend had. Iets wat super fijn was. Een extra dag samen met Noa. Een extra dag om eventjes wat meer te genieten, ontspannen en beleven. Dit is altijd wel het voordeel van werken in vakanties. Ik heb er dan ook zeker van genoten. Heerlijk kunnen opruimen, waardoor dit straks in onze aankomende vakantie minder hoeft. Wandelen, lezen, series kijken, boekjes lezen met Noa, genieten van een theetje… Ja. Het was extra fijn.

keek ik eindelijk het nieuwe seizoen van Lucifer
Yay eindelijk was hij daar, een dag na onze trouwdag: seizoen 5 van Lucifer! Ik ben al een aantal afleveringen op weg en geniet er nu alweer van. Normaliteit zou dit écht geen serie zijn die bij me past maar op een 1 of andere manier trekt deze serie me ontzettend. Ik geniet, met thee en van de vrije uurtjes. Can’t wait tot de andere afleveringen er ook op gaan staan van dit seizoen.

….had ik een date-night met mijn collega’s
Ik ging een avondje uit met collega’s. Man wat heb ik gelachen. Tranen me tuiten. We hebben heerlijk gegeten, bijgekletst, foto’s & filmpjes gemaakt waarbij je in je broek piest en gewoonweg genoten. Het was voor mij wel een pittig avondje aangezien ik laat thuis kwam en die nacht Noa ziek werd. Echt héél erg ziek waardoor we geen oog dicht hebben gedaan.

(bron)

…luisterde ik veel naar…
Savage love is op mijn werk echt een rage. Ik ken dus de tekst inclusief het dansje. Het is wel een liedje waar ik aan moest wennen en nu wel redelijk leuk vind.

En dit nummer van Michael Buble… Wauw. Net als het nummer My Blood van Westlife komt deze hard binnen als mama.

MOMents van Augustus

Maand foto’s blijven doorgaan. Nu 1 jaar & 1 maand
Noa is inmiddels zijn eerste verjaardag gepasseerd. Zoals jullie weten maakte ik eerst week & maandfoto’s. Nu wil ik alleen nog maandfoto’s maken en deze uiteindelijk bundelen in een boek. Lijkt me namelijk mooi op deze manier zijn groei vast te leggen als herinnering voor later. Inmiddels zijn de foto’s maken een ware uitdaging geworden aangezien meneer niet graag stil blijft staan of zitten.

Tandjes & ziek
Hallo doorkomende tandjes. Hallo koorts. Hallo hel. Wat een drama is dat zeg! Vooral aangezien wij een meneertje hebben die 3(!) tandjes tegelijk door krijgt. Slechte nachten, huilen, troosten, wiegen, half zelf in slaap vallen in de schommelstoel, pijnstilling geven, knuffelen, erbij zitten. Zelf slapen en dan weer het riedeltje opnieuw. Het waren korte nachten, iets wat we totaal niet meer gewend zijn met hem. Het was dus eventjes bikkelen, vooral als er daarna een werkdag op de planning stond. Daarbij was meneer ook ineens ziek en had hogere graden koorts dan dat het buiten warm was. Het was 32 graden buiten, meneer koorts, tandjes en hoesten. Dusssss. Dit was dus de 6de ziekte. Hierdoor eerder thuis en had 3 dagen eerder vakantie. Heel dubbel en het voelde dan ook niet echt als vakantie hebben.Gelukkig is het nu zo goed als over, hoewel er wel weer een sprongetje aan zit te komen 🤪 #genietendit

Hittegolf, zwembadje
Feeling hot,hot,hot. Manman wat was het héét. Ik kan er dus sowieso niet zo goed tegen en vond het dan ook erg zwaar. Ik was blij toen de temperaturen weer daalden. Noa heeft deze warme dagen wel genoten in zijn zwembadje(s) en in de tuin. Maar ook van het wandelen, naar de speeltuin en kinderboerderij. En ook nog steeds erg blij met z’n zwemluier 🐳

Waste we samen zijn speelgoed
Omdat het zo warm was leek het me een goed idee samen zijn speelgoed te wassen. Meneer vond het prachtig. Alles in de emmer en daarna er weer uit. In de zon leggen en hup, binnen een paar minuutjes was het al droog. Het voordeel van de hitte 😉

Nieuwe aankoopjes / speelgoed van de buren
We scoorde wat nieuwe items voor onze kleine (alweer grote) man. Zo hebben we een nieuw bestekset gekocht, kleding (niet alles staat op de foto) en wat andere leuke aankoopjes zoals een xxl hydrofiele doek. Het ontbijt set is in iedergeval super fijn.

Ontbijtset: Kwantum / Shirt: Bristol

Ook kwamen de buren langs met wat nieuw hout speelgoed voor Noa. Hij (en wij ook) waren er erg blij mee. Vooral de stapel toren is favoriet. Super lief dat ze aan ons hebben gedacht.

Bezoekjes kapper, speeltuin & kinderboerderij
We hadden heel wat fijne bezoekjes. Zo ging Noa voor de 2de keer naar de kapper, aangezien zijn haar groeide als kool #hallokrullenbol maar ook genoot hij in de speeltuin en bij de geitjes. Het is zo mooi om te zien hoe onbevangen hij met alles omgaat. In de speeltuin naar andere kindjes en moeders lopen. Glimlachen, meespelen en echt contact maken. Maar ook bij de geitjes: gelijk erop af, aaien, meelopen. Zelf alles willen doen. Het wordt al een hele vent als ik hem zo zie staan en hij er als een speer vandoor gaat.

Bezoek aan werk met Noa
Op mijn vrije dag besloot ik gezellig even een bakkie te gaan doen op werk. Super leuk om Noa te zien op mijn werk, aangezien de laatste keer was toen hij een maandje oud was. Hij liep tussen de grote kindjes door, ging spelen, trok alle kastjes open en vermaakte zich prima in een gehele nieuwe omgeving. Mooi om te zien hoe snel hij alles oppakt en zich gewoon kan vermaken. Wel af en toe mama in de gaten houden of ze er nog was 😉 Zoveel indrukken gedaan, dat ik Noa vanuit de auto slapend in bed kon leggen.

» Lees meer over de affiliate links hier

Hoe was jullie maand? Als je 1 hoogtepunt mocht noemen: welke zou dit dan zijn en waarom? Ik ben erg benieuwd!

About the Author

20 Comments

Sofie

Leuk om te lezen dat augustus toch vooral een fijne maand was. Ik ben ook benieuwd naar Lucifer, maar mij kennende gaat het er niet van komen om te kijken. Ik kijk amper naar Netflix of tv.

Reply
SAS

Ik ben juist meer van de boeken maar kijk de afgelopen tijd steeds meer & meer series. Zowel opgenomen van TV als Netflix. Heerlijk!

Reply
zwartraafje

Wat een heerlijk overzicht. Zo blij voor jullie dat augustus een grotendeels fijne maand was. Die hitte had voor mij ook niet gemoeten want daar kan ik slecht tegen en natuurlijk had ik het leuker gevonden indien Noa niet meteen drie tandjes tegelijk zou doorkrijgen. Enerzijds is hij er nu wel in één keer van af in plaats van driemaal maar toch ocharme Noa. Plus natuurlijk ook ocharme jullie want wat een slechte timing met die hitte er ook nog eens bovenop.

Jullie 8ste huwelijksverjaardag, wat meer vrije dagen, nog eens aan knutselen toekomen, … zo’n fijne momenten. Ik zit trouwens nog steeds ergens in het tweede seizoen van Lucifer dus ik kan nog lang genieten vooraleer het er op zit. 🙂

Reply
SAS

IN HET 2DE SEIZOEN??? Wat ben jij een mazzelaar zeg dat je al die toffe afleveringen nog voor je hebt… Ben benieuwd hoe je de rest gaat vinden ^^
En augustus was inderdaad fijn, op naar een fijn (minder warm) september. Hoop voor jullie ook op een fijne (pijnvrije<3) maand 🙂

Reply
Tamara

Wat een leuke overzicht! Jammer die waterzak van die zuignappen want het ziet er erg leuk uit! Mocht Irene haar tip werken, bestel ik me ook zo eentje, denk ik! En die tandjes hé, hier had hij aan 10 maanden al 10 tandjes, maar nu is het wel al een tijdje rustig. Gelukkig! En Lucifer <3 ik ben benieuwd naar het laatste seizoen maar ik wacht tot ze er allemaal opstaan!

Reply
SAS

Inmiddels zit het wel iets beter met de tip van Irene. Lukte me nog niet helemaal maar hij hangt nu nog wel. Was even beetje peuteren maar de zuignappen zijn gewoon niet zo goed. Och ja tandjes en dan zoveel tegelijk :’) Hel op aarde haha. En hij moet er bij ons nog heel wat. Ik zit nu bij aflevering 2 en ben nu alweer helemaal hooked.

Reply
theNextG1rl

Wat leuk om zo je afgelopen maand te zien in een overzicht! Ik had in augustus vakantie, dus dat was wel mijn hoogtepunt denk ik, al was het ook niet zo bijzonder ofzo 😉

Reply
John

Dat was een behoorlijke drukke maand. Ik schuif mijn telefoon ook altijd door als ik een nieuwe neem. De oude zijn dan altijd nog goed natuurlijk.

Reply
mizzD

Hoi.. ik kom je even een tegenbezoekje brengen! 🙂
Ontzettend mooi maandoverzicht! Een boel werk.. ik maak altijd slechts een jaaroverzicht, eind december.. maar als je een kleintje hebt, is dat natuurlijk véél te weinig.. die veranderen zowat elke dág hè! 🙂

Reply
Morgaine

28 augustus 2020…. Liefste en ik exact 2 jaar samen….

kortom, een week en een dag na jullie huwelijksdag, hahahaha

Die dag… spraken we af in heerenveen, ik kwam met de trein, hij haalde mij op, hij had mijn spullen opgehaald bij de man waar ik even had gezeten, nou ja, dat… we gingen zwemmen in Joure… eten op Laaksum, mijn eerste trip naar Laaksum, daarna naar Drachten, eerste keer hier… ik bleef slapen… ik zou op een andere kamer slapen dacht hij.. right? 😉

Volgende dag naar Texel… hij bracht mij terug naar Almere, besloot nog een nachtje bij mij te blijven, voor de gezellig, werden 2, 3, 4 nachten…. hij vertrok… anderhalve dag later was hij alweer terug… dat dus, hahaha

X

Reply
Nicky

Mooie momenten weer. Behalve dan dat Noa ziek was. Zo sneu altijd. Ik vond het mooie weer wel lekker. Voor mijn gevoel hebben we helemaal nog geen zomer gehad. Twee weken hittegolf en bam! Herfst. Jammer, hoor. Mijn hoogtepunt was het weekendje weg met mijn dochter. Het was weer een groot succes!

Reply
Zo simpel is dan geluk

Ik ben ook erg blij dat we weer gewoon normale temperaturen hebben! Zo leuk om te zien dat een je zoveel leuks doet met Noa!
Mijn hoogtepunt was denk ik een dagje weg met een vriendin met aansluitend een concert. Echt genieten!

Reply
SAS

Ik geniet ook zeker om veel dingen met hem te ondernemen. Vooral benieuwd hoe hij de vakantie gaat vinden. En och weer normale temperaturen, heerlijk he?
Klinkt ook als een fijn dagje met vriendinnen een een concert.

Reply
Irene

Tipje voor de zuignappen: een héél klein drupje wasmiddel of zeep er op smeren en dan goed aanduwen. Ik had een tijd terug een soort van bakje voor in de gootsteen gekocht om sponsjes enzo in te leggen en die zuignappen bleven ook niet plakken maar met wat zeep er bij lukt het wel.

Reply
SAS

Thnx voor de tip! 🙂 Het werkt een stukje beter nu met het afwasmiddel, nog niet geheel aangezien de zuignap gewoon een beetje krom is maar hij hangt. Blij ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *