30 Day Challenge – 018. Een moment


Erg moeilijk om uit zoveel leuke momenten te kiezen, die ook nog eens belangrijk voor me zijn. Het zijn er zoveel, maar ik heb een selectie gemaakt aan de hand van 3 foto’s van geweldige momenten voor mij.Moment 001. De eerste foto is een moment uit ItaliΓ« in 2007. Dit was de eerste vakantie van mij en vriendlief en wat hebben we gelachen! Op deze foto zijn we bezig met een mini barbeque aan te steken, wat dus voor geen meter werkte. Het vlees was aan alle kanten zwart en er kwamen steek vlammen uit. Erg gelachen en maar wat anders gegeten.

Moment 002. Dit is de aller eerste foto van mij in ons huisje van nu. Deze is dus gemaakt op 25 September 2009, de dag dat we de sleutel in handen kregen en er ons eigen paleisje van konden gaan maken. Zoals je kan zien was er een muur knal oranje… Niet ons ding en nu is hij dus donker rood.

Moment 003. Hier zit ik met mijn lieve vriendinnetje Julie met daarbij onze diploma voor Sociaal Pedagogisch Werker Niveau 3 in ons handen. Erg trots dat ik alles heb gehaald want ik heb er hard voor moeten werken. Tevens door deze diploma kan ik nu mijn werk uitvoeren. Deze diploma betekend dus veel voor me.

6 reacties op “30 Day Challenge – 018. Een moment

  1. Mooie momenten! πŸ˜€
    En ik ben echt jaloers op je haar hahahha! Ben gek op krullen πŸ˜€

    liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *