Slowing down in deze chaos

Ik zie zoveel artikelen en gedachten verschijnen over de chaos die nu op de wereld heerst. Zoveel gedachten die malen door mijn hoofd maar die ik op een één of andere manier niet hier op mijn blog onder woorden krijg. En weetje, dat hoeft ook eigenlijk niet aangezien ik denk dat alles er al over is gezegd.

Let op jezelf. Let op je naaste. Wees tolerant en extra lief voor elkaar. Zorg voor elkaar en respecteer elkaars grenzen. Ik probeer in deze chaos een stukje rust te creëren. Zowel voor mezelf als voor mijn gezin. In mijn achterhoofd sijpelt er van alles, maar dit heeft meer te maken met mijn werk en wat daar allemaal speelt. Noa blijft de aankomende weken thuis van het kinderdagverblijf. En ik? Ik neem zoveel mogelijk de regels in acht, meer kan ik niet doen. Neem de tijd voor elkaar nu deze iedereen is gegeven en probeer ook een beetje te genieten van de mooie dingen.

PS: Ik had dit bericht getypt voor de persconferentie van gisteren 18.30. Vandaag word ik gewoon op mijn werk verwacht om kids van beroepen met ‘vitale functies’ (waar ik ook onder val) op te vangen. Ik ben erg benieuwd hoe dit allemaal ingevuld gaat worden de komende weken… We gaan het meemaken.

22 reacties op “Slowing down in deze chaos

    1. Lief<3
      ‘Tis even afwachten hoe alles gaat lopen. Deze week aan het werk met aangemelde kinderen van vitale beroepen. Benieuwd hoe het gaat lopen en hoeveel er daadwerkelijk gaan komen.

  1. Het zijn echt zo’n rare tijden… De adviezen van de overheid opvolgen, goed voor jezelf en je naasten zorgen… Meer kunnen we niet doen.

  2. Echt heel erg heftig en bizar wat er allemaal gebeurt. En juist nu inderdaad heel belangrijk om op jezelf en je naasten te letten. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd met werken! Ik kan me voorstellen dat dat de komende tijd extra hectisch en pittig zal zijn.
    Veel sterkte ook voor jou <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *