Happy Spring! Mijn lente wishlist

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Sans-online

De lente komt steeds dichterbij, super fijn aangezien ik wel hou van het fijne weer. Dat wordt fijn vaak skaten, met slippers weer naar buiten en een zonnebril op mijn neus. Bij de lente hoort ook, vooral nu na mijn zwangerschap een nieuwe garderobe. Eentje waar ik me prettig bij voel en wat past bij mij qua kledingstijl. Juist van die mooie blazers gecombineerd met van die fijne basic t-shirts of eventueel met een tof printje erop.

Hoe je mijn stijl zou omschrijven? Ik neem jullie graag mee in de stijl die ik graag draag, waar kleding bij mij aan moet voldoen en ik laat wat favoriete kledingstukken zien.

[ Samenwerking Sans-oline ] Happy Spring! Mijn lente wishlist
Door bewust bloggen ben ik op de foto’s niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) / Trui: Sans-online.nl

Mijn kledingstijl in een paar woorden

Ik denk dat het woord ‘Basic’ eigenlijk alles wel een beetje samenvat. Ik ben zo’n ‘spijkerbroek chick’ die dit graag de combinaties maakt met een leuk printje of juist een effe kleur shirtje. Daarbij moet het lekker zitten, dat is voor mij toch wel een must. Vooral als ik lekker buiten wil wandelen met Noa moet ik me er wel fijn in voelen. Zeker na mijn zwangerschap vind ik het erg belangrijk dat ik me er prettig in voel. Ik koop dan ook liever een broekmaat groter dan dat ik me in een nét passende broek hijs.

Daarbij heb ik me eigenlijk nooit aangetrokken wat anderen vonden van mijn kledingstijl. Zo had ik vroeger van die Spice Girl laarzen (in het zilver met een grote hak eronder) en had ook een zilveren winterjas die eruit zag of ik net van de maan kwam. Ik werd er mee gepest, maar eigenlijk kon het me weinig schelen. Ik vond het leuk dus droeg het lekker. Daarbij heb ik op de middelbare school nog een soort ‘alternatieve’ fase gehad. Met kapotte broeken, veel zwart, armbandjes & een heuse neuspiercing.

Maar nu laat ik jullie dus graag wat favoriete kleding stukken zien die ik graag draag. Het is van alles door elkaar qua materiaal, seizoen en de kosten.

Zoals je hierboven ziet vind ik het juist leuk te combineren met verschillende kledingstukken, om zo telkens iets vernieuwend te dragen (terwijl het dezelfde kledingstukken zijn, alleen dan anders gecombineerd) Veel hemdjes heb ik dan ook, zowel in 1 kleur als met een tof printje erop. Leuk te combineren met een korte mouw bolero, waar ik er ook heel wat verschillende van heb. Nu heb ik wat nieuwe basic kledingstukken van Sans-online die ook zeker tot mijn favoriet horen, vooral de fijne trui (die je ook bovenaan dit artikel aan ziet)

Ik ben erg blij met deze fijne basic items, die ik ook fijn naar werk aan kan. Het combineren hiervan bij een spijkerbroek of legging is altijd leuk om te doen. Ook de lange, half lange en korte mouwen maakt dat ik voor elk soort weer een item heb. Mijn kledingkast is weer goed gevuld voor de aankomende periode 😉 Laat de Lente maar goed komen.

Welke kleding stijl heb jij? En heb je een favoriet kledingstuk?

Artikel idee

About the Author

16 Comments

Irene

Ik ben ook vooral een jeansmeisje maar heb eigenlijk een best wel uitgebreide kledingkast. Ik hou van basics maar ook van felle kleuren of speciale printjes. Het hangt er maar net van af waar ik zin in heb. Belangrijk vind ik toch ook wel dat het comfortabel zit. Vroeger durfde ik bijvoorbeeld al eens een paar te kleine schoenen kopen omdat ik ze zo mooi vond maar dat zat voor geen meter natuurlijk. Dat zou ik nu nooit meer doen.

Ik had vroeger ook Spice Girls laarzen trouwens! Maar die van mij waren gewoon basic zwart maar wel met een vrij hoge plateauzool voor mijn toen (hoe oud was ik?) twaalfjarige of dertienjarige ik 😀

Reply
Heidi

Mooie om te hebben. Wat vind ik de lente super leuk, vooral omdat de bloemen open gaan. En ook omdat dan alles mooier groener Word.

Reply
zwartraafje

Vroeger had ik zo wat dezelfde kledingstijl als jij. Gewoon basic. Een comfortabele jeansbroek met een truitje of t-shirt er op. Ik hield wel van die t-shirts waar bij de 3/4 mouwen een ander kleurtje hadden dan het middenstuk. Of van topjes met streepjes. Ook heb ik een periode gehad waarin ik vooral heel veel donkere kleuren droeg. Zwart, grijs, bordeaux, … Maar een paar jaar geleden heb ik besloten om broeken in te ruilen voor jurkjes en ik draag nu ook veel meer kleur dan vroeger.

Reply
Simone

Ik ben op dit moment mijn garderobe een beetje aan het veranderen. Ik had/heb ook vrijwel alleen basics of simpele dingen. Maar ik wilde graag wat meer toffe items waar ik écht heel blij van zou worden. En dat was dit gewoon niet. Ik heb nu wel een aantal winkels gevonden waar ik helemaal blij van wordt. Denk dat die stijl valt onder casual-chique, trouwens.

Reply
Nicky

Ik kies altijd voor dingen die lekker zitten. En ik probeer er ook op te letten dat ik kleding niet hoef te strijken :-). Hier ook (bijna) altijd een spijkerbroek of een gewone broek. Voor erop heb ik truien, vestjes met hemdjes en bloesjes. Vroeger droeg ik vaak alleen maar zwart; de laatste jaren wat meer kleur.

Reply
Darina

Goede basics zijn altijd fijn om te hebben. Leuk om te lezen wat jouw kledingstijl was en is. Geweldig van die laarzen! Je moet gewoon dragen waar jij je goed bij voelt, dat is het allerbelangrijkste.

Reply
Sofie

Ik draag altijd zwart en altijd hetzelfde 😀 Ongeveer toch. Zwarte skinny jeans met wijde trui of t-shirt. Soms een hoodie. En ik hou van een print op mijn t-shirt. Liefst Harry Potter of Disney, zo volwassen ben ik wel 😀

Reply
Tamara

Leuke stijl heb je! Het lijkt een beetje op mijn stijl, al ben ik wel meer te vinden voor effen kleuren. Goed dat je niet geeft om anderen hun mening en lekker draagt wat je mooi vindt! Ik had ook ooit van die blauwe glitterschoenen die iedereen lelijk vond, maar ik droeg ze ook lekker door (maar toch wel een beetje onzeker).

Reply
SAS

Zeker belangrijk, ondanks de mening van andere (en die kan soms zeer doen) gewoon lekker te dragen wat je wilt.

Reply
Ilona Wielinga

Mooie basic items! Mijn stijl schiet echt alle kanten op; maar is vooral wat alternatief/artistiek. Vrolijk gekleurde blouses; maar ook oversized bandshirts en vrolijke broeken. Ik draag vooral wat ik zelf leuk vind en waar ik me goed in voel.

Reply
Romy

Wat een mooie items! Mooie basics zijn altijd fijn om te hebben 🙂 En leuk om een inkijkje te krijgen in je kledingstijl van “vroeger”. Niets zo belangrijk als gewoon lekker dragen waar je blij van wordt 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *