30 Day Challenge – 016. Je favoriete tv programma


Mijn 2 favoriete tv programma’s wijken heel veel van elkaar af, netals bij mijn favoriete film’s. Het bovenste plaatje is de tv serie Dawson’s Creek, die al afgelopen is maar waar ik gelukkig alle DVD boxen hier in mijn kast heb liggen. Ook leuk dat ik paar bloggers heb gevonden die hetzelf ook kijken. Daardoor kan ik er lekker over kletsen met Chantal, Desiree en Diana.

De andere is Criminal Minds waarvan ik ook een aardig deel thuis in mijn bezitting heb. Deze wordt trouwens nog steeds uitgezonden elke Woensdagavond 20:30 op Veronica. Dawson’s Creek is een drama serie terwijl Criminal Minds een echte misdaad serie is. Beide series waarvoor ik lekker ga zitten en waarin ik helemaal op kan gaan.


Waar gaan de series over?

Dawson’s Creek:

Gelegen in een klein kustdorpje nabij Boston genaamd Capeside, vertelt Dawson’s Creek het verhaal van vijf tieners, (Dawson, Pacey, Joey, Jack en Jen) die problemen ervaren bij het volwassen worden. Dit is vooral zo voor Dawson Leery, een dromer, en Joey Potter . Zij waren besten vrienden in hun vroege jeugd maar nu zij de overgang naar de volwassenheid ervaren komen zij in een periode dat niets meer is zoals het was. Het gaat over het leven, romantiek en alle problemen waarmee tieners te maken krijgen.

Criminal Minds:

Criminal Minds is een misdaaddrama dat in première ging op 22 september, 2005 op CBS. In Nederland is het op Veronica te volgen. De show volgt een team profilers van de FBI’s Analystische Gedragseenheid (Engels: Behavorial Analysis Unit, BAU) in Quantico, Virginia. Criminal Minds onderscheidt zich van andere misdaadseries door zich op de misdadigers te richten en niet de misdaad zelf.

Bron: deels Wikipedia.nl

Verder kijk ik nog: According to Jim, Everybody Loves Raymond, Friends, Flash Forward, Top Gear, Dharma & Greg, Grenzeloos verliefd en nog vele andere programma’s!

7 reacties op “30 Day Challenge – 016. Je favoriete tv programma

  1. Ik ben de laatste tijd ook weer verslingerd geraakt aan Dawson’s Creek. En daarom ben ik nog steeds superblij met de complete dvdbox!

    Groetjes, Renske

  2. Haha, beide shows verschillen nogal van elkaar ja.
    Ik ga dit onderwerp ook eens aansnijden. Leuk idee 😀

  3. Zodra ik je titel zag in mijn feed, wist ik gewoon al dat DC in voorkwam whahaha.

    Ik keek gisteren toevallig op mijn werk naar Everbody Loves Raymond. Leuke serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *