30 Day Challenge – 015. Je favoriete film

September 7, 2010Ik heb 2 favoriete film’s die totaal niet op elkaar lijken. Pirates of the Caribbean en While you were sleeping. Beide geweldige film’s die ik keer op keer kan kijken, hoewel Pirates wel een erg lange film is. Alle Pirates film’s vind ik geweldig, hoewel deel 1 toch het meest leuke is vind ik zelf. While you were sleeping is al sinds ik tiener ben mijn favoriete film. Ik kan hem dus ook echt letterlijk quoten in het Nederlands en Engels. Deze 2 film’s vervelen nooit en dat vindt ik het concept van een goede film.


Waar gaan de film’s over?

Pirates delen:

deel 1. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
• Jack Sparrow probeert de vloek van de Black Pearl te breken. De kapitein is Hector Barbossa, die Elizabeth Swann ontvoert om met haar bloed de vloek te verbreken. Barbossa weet echter niet dat hij niet haar bloed, maar dat van Will Turner nodig heeft om de vloek te verbreken. Will en Jack vormen samen een team om Elizabeth te bevrijden.

Deel 2. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Jack Sparrow ontdekt dat hij nog in het krijt staat bij de legendarische Davy Jones, kapitein van het spookachtige schip de Flying Dutchman. Jack moet een manier zien te vinden om Davy Jones tevreden te stellen en zo aan de vloek te ontkomen.

Deel 3. Pirates of the Caribbean: At World’s End
Will Turner, Elizabeth Swann en de teruggekeerde Hector Barbossa reizen samen met de crew van de Black Pearl naar Davy Jones’ kist om Jack Sparrow te redden. Hierna begint het grote gevecht tegen de VOC van Cutler Beckett en tegen de gevreesde Davy Jones.

Deel 4. Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesKomt uit in 2011
Jack Sparrow en Hector Barbossa slaan de handen in elkaar en gaan opzoek naar de Fountain of Youth.

While you were sleeping:

Lucy Eleanor Moderatz werkt als loketbediende in een station. Ze wordt stilletjes verliefd op Peter Callaghan die elke dag de trein neemt. Wanneer hij op de rails valt en in coma geraakt, bezoekt Lucy hem in het ziekenhuis. De verpleegster vertelt Peters familie dat Lucy zijn verloofde is, waarop deze haar aanvaardt als familielid… Maar wat gebeurt er als Peter uit zijn coma ontwaakt?

Bron: Wikipedia.nl

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

9 comments

 • Annet

  11/09/2010 at 12:25

  Wat leuk dat je er 2 uit kunt kiezen! Ik heb daar problemen mee haha, ik vind zoveeeel films mooi! While you were sleeping ken ik nog niet, wie weet dat ik hem ga downloaden!

 • Ann

  08/09/2010 at 09:20

  Ik weet mijn rss link niet (blush) waar kan ik dat vinden??

  while you were sleeping heb ik dit jaar pas voor het eerst gezien, dat is inderdaad een erg leuke film! ga zo ff kijken of wij die nou op dvd hebben

  1. SAS

   08/09/2010 at 10:26

   Ik heb je feed gevonden. Gewoon je sitelink + achter de /feed zetten ;) Zo kan ik je blijven volgen!

 • Diana

  08/09/2010 at 09:03

  Jack Sparrow (heart)

 • Esmeralda

  07/09/2010 at 23:35

  Oh die laatste film wil ik nu ook wel zien!

  liefs xx

 • Jeske

  07/09/2010 at 19:11

  Pirates is altijd leuk om te kijken met gemengd gezelschap vind ik. Echt super veel mensen vinden die wel leuk. Hij is niet té actie achtig voor de meeste meiden en niet te zoetsappig voor de mannen.

 • Sharon

  07/09/2010 at 18:02

  Hmm heb je dit ooit al ergens vermeld haha? Anders heb ik een mega dejavu

  1. SAS

   07/09/2010 at 19:35

   Heb alleen in een movie tag deze 2 film’s vermeld, verder niet ;)

 • Desiree

  07/09/2010 at 14:46

  Ik vind beide films geweldig! Al vaak gezien :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *