30 Day Challenge – 015. Je favoriete film

Ik heb 2 favoriete film’s die totaal niet op elkaar lijken. Pirates of the Caribbean en While you were sleeping. Beide geweldige film’s die ik keer op keer kan kijken, hoewel Pirates wel een erg lange film is. Alle Pirates film’s vind ik geweldig, hoewel deel 1 toch het meest leuke is vind ik zelf. While you were sleeping is al sinds ik tiener ben mijn favoriete film. Ik kan hem dus ook echt letterlijk quoten in het Nederlands en Engels. Deze 2 film’s vervelen nooit en dat vindt ik het concept van een goede film.


Waar gaan de film’s over?

Pirates delen:

deel 1. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
• Jack Sparrow probeert de vloek van de Black Pearl te breken. De kapitein is Hector Barbossa, die Elizabeth Swann ontvoert om met haar bloed de vloek te verbreken. Barbossa weet echter niet dat hij niet haar bloed, maar dat van Will Turner nodig heeft om de vloek te verbreken. Will en Jack vormen samen een team om Elizabeth te bevrijden.

Deel 2. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Jack Sparrow ontdekt dat hij nog in het krijt staat bij de legendarische Davy Jones, kapitein van het spookachtige schip de Flying Dutchman. Jack moet een manier zien te vinden om Davy Jones tevreden te stellen en zo aan de vloek te ontkomen.

Deel 3. Pirates of the Caribbean: At World’s End
Will Turner, Elizabeth Swann en de teruggekeerde Hector Barbossa reizen samen met de crew van de Black Pearl naar Davy Jones’ kist om Jack Sparrow te redden. Hierna begint het grote gevecht tegen de VOC van Cutler Beckett en tegen de gevreesde Davy Jones.

Deel 4. Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesKomt uit in 2011
Jack Sparrow en Hector Barbossa slaan de handen in elkaar en gaan opzoek naar de Fountain of Youth.

While you were sleeping:

Lucy Eleanor Moderatz werkt als loketbediende in een station. Ze wordt stilletjes verliefd op Peter Callaghan die elke dag de trein neemt. Wanneer hij op de rails valt en in coma geraakt, bezoekt Lucy hem in het ziekenhuis. De verpleegster vertelt Peters familie dat Lucy zijn verloofde is, waarop deze haar aanvaardt als familielid… Maar wat gebeurt er als Peter uit zijn coma ontwaakt?

Bron: Wikipedia.nl

About the Author

9 Comments

Annet

Wat leuk dat je er 2 uit kunt kiezen! Ik heb daar problemen mee haha, ik vind zoveeeel films mooi! While you were sleeping ken ik nog niet, wie weet dat ik hem ga downloaden!

Reply
Ann

Ik weet mijn rss link niet (blush) waar kan ik dat vinden??

while you were sleeping heb ik dit jaar pas voor het eerst gezien, dat is inderdaad een erg leuke film! ga zo ff kijken of wij die nou op dvd hebben

Reply
SAS

Ik heb je feed gevonden. Gewoon je sitelink + achter de /feed zetten 😉 Zo kan ik je blijven volgen!

Reply
Jeske

Pirates is altijd leuk om te kijken met gemengd gezelschap vind ik. Echt super veel mensen vinden die wel leuk. Hij is niet té actie achtig voor de meeste meiden en niet te zoetsappig voor de mannen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *