Morgen is de dag….

Morgen is de dag….
Door bewust bloggen zijn wij niet zichtbaar in beeld (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

..dat het een jaar geleden is dat je werd geboren en deze foto een uur nadat je werd geboren is gemaakt.

Ik weet nog goed wat voor een voorstelling ik van de foto’s had. Het zouden foto’s worden waarop mijn haar prima zat. Waarop ik foundation op mijn gezicht zou smeren want hallo bleekscheet. Ik zou tot in de puntjes verzorgd op de foto’s staan zodat ik met een grote glimlach terug kan kijken op deze foto’s. Die voorstelling had ik, terwijl ik echt niet iemand ben die ontzettend met mijn uiterlijke vertoning bezig is.

Als ik deze foto bekijk lach ik nog steeds (met een kleine traan) Mijn weeën begonnen ’s nachts en ’s ochtends werd onze Noa geboren. Ik zit op de foto in mijn kloffie, mijn haar niet gekamd, geen make-up, mijn bammetje nog op de achtergrond omdat ik toch even tussendoor wat moest eten. Maar gelukkiger dan op dit moment kon ik niet zijn. Je wás er. En alles was goed. Al die tijd waar ik me zorgen heb gemaakt waren achteraf niet nodig geweest. Ik genoot, van jou in mijn armen en kort na deze foto zaten wij alweer thuis met ons mooiste geschenk ooit.

Morgen zal een dag zijn met een lach en een traan, aangezien je alweer 1 wordt. Waar blijft de tijd… #stopdetijd #waarmijnhartvolvanis Morgen vieren we je verjaardag aangepast met alleen je opa’s en oma’s. Het gaat vast een prachtige dag worden, daar ben ik van overtuigd.

Vandaag… Taart bakken en alle voorbereidingen treffen om er een echt feestje voor je van te maken.

Blijf altijd je vrolijke zelf…

About the Author

9 Comments

zwartraafje

Ik snap het wel hoor dat je soms het gevoel hebt dat je liefst aan de noodrem wil trekken om alles wat trager te laten verlopen. De tijd vliegt immers super snel, het lijkt nog maar net geleden dat ik een eekhoorn-kaartje knutselde en onlangs was het alweer tijd voor een nieuwe kaart. Anderzijds hebben jullie natuurlijk nog zoveel prachtige momenten in het vooruitzicht waarbij jullie Noa gaan zien opgroeien en openbloeien.

Reply
Nicky

Ahhh! Vandaag, hè? Gefeliciteerd met Noa! En niks ‘stop de tijd’. Het wordt nóg mooier!
En grappig ook hoe het geen drol meer uitmaakt hoe je er uitziet als je je kind voor het eerst in je armen hebt. Ik vind jouw foto’s erg mooi, hoor. Die van mij zijn een soort ‘nipplegate’. Zucht.

Reply
SAS

Haha het kan inderdaad alleen maar beter worden maar hij wordt zeker zó snel groot.
Ze hadden toen ze de foto’s namen specifiek gevraagd of ik mijn BH aan wilde trekken om zo niet met mijn borsten op de foto te komen. Heel attent en erg blij mee.

Reply
Simone

Aahww! Ik weet nog zo goed dat je me appte dat Noa werd geboren. Een bijzondere mijlpaal weer morgen. Ik hoop dat jullie er een fijne dag van kunnen maken <3

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *