NIEUW: Volg Iliveformydreams via Facebook!

Na ruim 10 jaar bloggen is de Facebook pagina voor mijn blog een feit! Lang over getwijfeld, aangezien ik niet wilde dat mijn blog pagina gekoppeld zou zijn aan mijn privé account (dit door het bewust bloggen wat ik doe)

Bij navraag op Twitter kwam ik erachter dat dit niet het geval is…. TADA! Hier is hij dus: vanaf deze week kan je mijn blog volgen via Facebook. Klik op de onderstaande link om mijn blog toe te voegen. Deze staat ook handig nu in mijn zijbalk.

Benieuwd op welke andere manieren je me kan volgen? Klik hier

2

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'