Persoonlijk | Gewoon even over hoe het gaat… #plukhetleven

Even een heerlijk kletsartikel, juist omdat ik deze ook altijd super leuk vind om bij jullie te lezen. En dan in geluksmomentjes-stijl. Noem me een positiviteitsgoeroe, maar ik kan dus zo genieten en dankbaar zijn de laatste weken die ingaan richting 2020. Er is alweer bijna een jaar voorbij… En juist vooral als ik merk niet zo lekker in mijn vel te zitten de laatste dagen is het EXTRA belangrijk bij deze fijne momentjes stil te staan.

Persoonlijk | Gewoon even over hoe het gaat… #geluksmomentjes

‘Vergeet niet om vandaag weer het leven te plukken. Hoe somber jij je soms ook voelt, wat voor tegenslagen je ook kan ervaren vergeet niet: je leeft. En het leven is een cadeau, ook als het soms niet gaat zoals je wil. Juist door de tegenslagen te omarmen ga je zien dat er nog zoveel meer mooie momenten komen. Pluk het leven en dan ervaar je het op z’n best’

Bron: Lief leven

Fijne ochtenden voor mezelf, doordat Noa zo’n goede uitslaper is
We hebben sinds kort een nieuwe ritme met Noa (binnenkort een artikel over online) en deze is erg fijn. Ik merk dat het rust geeft zowel voor hem als voor ons. Een beetje ritme en regelmaat is super fijn. Zo krijgt hij z’n fles nu later op de ochtend, wat maakt dat ik de ochtenden voor mezelf heb. Meneer is een echte uitslaper en vindt zijn slaap vaak belangrijk en is lastig wakker te krijgen. heerlijk, vooral de nachten die hij gewoon doorhaalt waardoor papa en mama kunnen doorslapen zijn erg fijn.

Sowieso doet Noa het ontzettend goed, zowel bij ons thuis als bij opa&oma en het kinderdagverblijf. Hij is lekker tevreden, elke dag vrolijk en vind alles rete interessant om te ontdekken.

Genieten van de nieuwe muziek van Westlife
Jaaaa eindelijk die nieuwe CD van Westlife. Hij staat ook op mijn wensenlijstje voor de sint. Hopelijk krijg ik hem dus aankomend weekend & anders zet ik hem gewoon weer op mijn kerstlijstje 😉 Een aantal nummers hadden ze al uitgegeven op Youtube en ik geniet ontzettend, vooral van My Blood. Deze hebben jullie vaker voorbij zien komen in mijn overzichtjes. Het is sowieso een prachtig nummer en krijg er nu ik zelf een zoontje heb echt kippenvel van.

Bijna vakantie hebben
Nog maar een aantal weekjes werken & dan heb ik gewoon lekker vakantie! Op de planning? Weinig. Lekker genieten van ons gezinnetje. Of we nog weggaan? Waarschijnlijk alleen dagjes uit. Een vakantie naar Centerparcs gaat gebeuren begin 2020 ergens. Verder heb ik nog 2x een kerstborrel en nog wat leuke meetings op de planning. Ik kijk er erg naar uit lekker samen te gaan genieten, ook van de kerstdagen & gezelligheid eromheen.

1+ 1 gratis aankopen (als je het niet weet)
Ik ging bij de Etos een aantal weken geleden wat producten halen. Producten die ik vaak gebruik en erg duur vind. Stond er dus al tig keer mee in mijn handen en na twijfelen nam ik het toch mee. Ik gebruik niet zo heel veel dure producten, maar die ik gebruik vind ik altijd lastig aan te schaffen. Wat bleek? Het was 1+ 1 gratis en mocht van mijn kaart ook nog wat leuke gratis producten meenemen voor Noa. Helemaal leuk dus. Echt een happy momentje.

Lunchen met vriendinnetjes
Ik had vele lunch dates gepland met vriendinnetjes. Super gezellig ze weer eventjes te zien! We shopte lekker wat, aten en kletste bij. Fijn om eventjes op pad te zijn. Vooral met dit fijne herfst weertje 🍁🍂 & lekker samen bij de hertjes kijken met Noa. Ook ging ik samen met M. shoppen voor en met Noa, ook erg gezellig!

Werk-mama-zijn-ritme
Eindelijk een beetje ritme zo de laatste weken van het jaar, super fijn! wat ik al eerder aangaf zijn we bezig geweest met een nieuw fijn ritme. Ben ook erg benieuwd naar het volgende CJG afspraak, hoeveel hij is gegroeid en dat ik een aantal vragen kan gaan stellen die we hebben.

Terugblik artikelen maken 2019…
Normaal heb ik die allang af, maar met een hummeltje in huis werk dat toch even anders. Van de week ben ik heerlijk gaan zitten voor een aantal terugblik artikelen. Het algemene 2019 stuk heb ik al af, een vragenlijst die elk jaar terug komt. Dit jaar met een hoop Noa 😉 Hebben jullie al wat terugblik artikelen ingepland staan?

Waar werd jij de afgelopen weken erg gelukkig van?
En hoe gaat het met jullie?

About the Author

17 Comments

Marcella

Mooie happy momenten! Ik heb mijn eerste terugblik artikel online staan, en er volgen nog meer. Gave mij heb je trouwens, met de katten. Heel schattig.

Reply
zwartraafje

Zo’n onverwachtse koopjes zijn echt fijn hé. Ik zag daarstraks bij de supermarkt een adventskalender van Star Wars met Darth Vader die achter een piano zit. Mijn man is een Star Wars fan en hij volgt pianoles dus die adventskalender die bovendien aan halve prijs was ging uiteraard meteen mee naar huis. 🙂 Echt super dat Noa zo’n goede slaper is dat helpt zeker bij het wennen aan een nieuw ritme. De start begint natuurlijk veel aangenamer wanneer je je niet meteen moet haasten.

Reply
Nicky

Fijn dat het zo lekker gaat. Het klinkt heerlijk rustig, lekker zen! 🙂 Hier gaat ook alles rustig zijn gangetje. Ik heb zin in Kerst en ga zo de boom zetten. En oh ja! Ik wacht vaak op 1 + 1 acties.

Reply
Geke

Wat een mooie momenten!
Zo fijn ook dat jullie een goed passend ritme gevonden hebben waardoor jij nu ook wat meer me-time hebt.
Altijd leuk, zo’n verrassing aan de kassa. Dus maar dubbel van genieten nu van die productjes.

Reply
Morgaine

Dat is altijd fijn, als ze een ritme krijgen, Luca heeft het nu ook eindelijk, in eigen huisje, zoveel beter dan voorheen, en ze houdt zich er ook aan vast nu, heerlijk, rust te zien bij mijn kinderen weer 😀

Terug blik artikelen, geen idee of ik dat ga doen dit jaar, hahaha Gezien uhhh ik nog altijd aan het terug blikken ben in nieuwe artikelen, hahaha Time flies, en niet alleen een kleintje kan de boel in de war schoppen en anders laten verlopen, de liefde ook 😉 Van Single naar LAT… I love it! Op dit moment, hoe het gaat, nou dat kun je weer bij mijzelf lezen eigenlijk 😛

Fijn weekend lieverd!
X

Reply
Johanne

Ah, wat heerlijk dat je eindelijk een ritme weet te vinden in je werk-&thuisleven. Kan me zo goed voorstellen dat het op het begin moeilijk is. Ik vind december meestal niet zo’n speciale maand, maar heb er nu toch wel veel zin in. Blijf een paar weekjes bij m’n ouders, m’n broertje uit Amerika komt over en ik ga het lekker rustig aan doen!

Reply
Sofie

Oh wat fijn dat Noa zo goed slaapt!
Ik vind stilstaan bij de kleine gelukjes moeilijker wanneer het niet goed gaat of wanneer ik mij minder goed voel. Maar ik kan er wel extra van genieten als ik me goed voel.

Reply
Ilona Wielinga

Wat een fijn lijstje. Ik werd echt wel blij van de herfst, alhoewel 1+1 gratis -zonder dat je het weet- me ook altijd wel blij maakt.
En vanochtend moest ik postzegels halen voor mijn moeder. Maar ik heb het niet zo op winkels en was wat in de war en wist het gewoon even niet meer. En was oprecht zo blij dat iemand me in alle rust hielp, zo fijn!

Reply
Zo simpel is dan geluk

Heerlijk om te lezen. Fijn dat Noa al zo goed doorslaapt, dat geeft jullie ook een goede nachtrust. Ik ben weer benieuwd naar je terugblik artikelen! Zelf ben ik er nog niet aan begonnen overigens. Maar even zien of het er nog van komt

Reply
Irene

Fijn om te lezen dit. En wat een super leuke verrassing dat je je dure product met een actie kon kopen. Dat verzacht de pijn toch een beetje 🙂
Ik heb nog geen overzicht ingepland maar denk wel dat ik er een ga schrijven. Binnenkort maar eens werk van maken.

Reply
Romy

Dit soort lijstjes met geluksmomenten kunnen je inderdaad echt helpen om positief in het leven te staan. En ook gewoon om langer van dat soort fijne momenten na te genieten 🙂
Wat fijn dat het nieuwe ritme goed bevalt en dat Noa zo’n lekkere uitslaper is. Die onverwachte kortingsacties vind ik ook altijd heel fijn. Helemaal volwassen voel ik me dan (ook al is het soms onbewust) als ik een dikke korting scoor, haha.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *