Doesn’t it Feel Like Christmas | Adventkalender + WIN! [GESLOTEN]

Dit product is ter beschikking gesteld door MyJewellery

Doesn’t it Feel Like Christmas? De sint is net vertrokken en wij gaan alweer over op Kerst. Ik hóu van kerst en de sfeer eromheen. Ik heb dan ook erg veel zin in aankomende dagen. Daarbij zit er ook nog een fijne thuis-vakantie deze periode aan te komen, iets waar ik heel erg naar uit kijk.

Deze onderstaande foto ben ik vroeger. Vroeger hield ik al van kerst. De sfeer, de kerstboom optuigen en alle leuke kerstliedjes. Wat ik vroeger ook altijd had was een adventskalender, om af te tellen naar kerst. Hoewel het lastig was niet gelijk alle vakjes open te maken (ik bedoel, hallo chocolade), deed ik dit toch altijd braaf. Nu kreeg ik van My jewellery een super toffe adventskalender waar achter de 10 vakjes leuke cadeautjes zitten. Een leuke traditie om voort te zetten. Nou is het nog geen kerst, maar leek het me leuk om op deze manier 10 dagen voor de 5de maand van Noa te starten, om er op deze manier een extra feestje van te maken de laatste maand van 2019.
Afgelopen Woensdag was Noa alweer 5 maanden….

Me, myself & I, Kerst 1999?

Wat info vanuit My Jewellery over de kalender:
“Deze adventskalender is verkrijgbaar vanaf 12 november 2019 en kost € 49,95. Bij het bestellen kun je zelf kiezen of je zilver- of goudkleurig wil. De adventskalender van My Jewellery is een cadeautje voor jezelf of voor jouw geliefden. Daarom heeft My Jewellery deze voor jou ingepakt in een chique doos. De kalender heeft de vorm van een kerstboom en kun je zelf in elkaar zetten. Geef de sieraden adventskalender een mooi plekje en zet het neer als extra kerstdecoratie. Omdat My Jewellery weet dat liefhebbers graag kiezen tussen gouden en zilveren details zijn er twee soorten adventskalenders met sieraden. (Ik heb voor de zilverkleurige gekozen omdat ik zelf ook altijd deze kleur sieraden draag). In de adventskalender zitten sieraden en andere leuke accessoires en zijn makkelijk draagbaar, dus het is voor iedereen leuk om te dragen.”

Kijken jullie mee wat erin zat?

Ik vond het een feestje elke dag een vakje open te maken. Benieuwd wat er nu weer in zat. Het is een fijne, stevige doos waar je een kerstboom van kan vouwen: Super leuk om op te zetten! Elke dag heb ik een vakje open gemaakt en kreeg weer aan ander leuk cadeautje.

De adventskalender heb ik bij Noa in de kamer gezet, aangezien ik voor hem ging aftellen naar zijn 5de maand.

Wat er in de kalender zit?

Spoiler!!!! Hieronder staat wat er allemaal in de kalender zat. Mocht je de kalender willen kopen en het een verrassing willen houden, raad ik je aan het onderstaande door te scrollen 😉

Ik vertel jullie graag wat er in de kalender allemaal zat, inclusief de prijs/waarde die de items hebben. Alle sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal, behalve de kettingriem die van aluminium en alloy is. Daarbij zaten er niet alleen sieraden in… Kijken jullie mee?

Haar accessoires, 5 haarbandjes € 4,95

Oorbellen met panterkop € 15,95

Partysokjes € 8,95

Armbandje met sterren € 14,95
Echt een favoriet van mij, ik draag hem elke dag. Lekker minimalistisch en makkelijk met 1 hand om te doen.

Dunne oorringen met ster € 9,95
Ook een favoriet dit ik nu dagelijks draag. Het zijn fijne, dunne oorstekers.

Kettinghanger met gekleurde steentjes € 14,95

Ketting met muntjes € 19,95

Zilverkleurige ketting € 15,95

Zilverkleurige kettingriem La Vita è Bella: € 19,95

Zilverkleurig ringetje met hart: € 12,95

De totale waarde komt op € 138,50 terwijl de verkoopprijs €49,95 is. Dit vind is echt wel een leuk item om cadeau te doen. Ondanks dat veel niet mijn smaak is (zoals bijvoorbeeld de panterkop oorbellen,ring en de glitter sokjes) zit er wel voor ieder wat wils in. Vind ik alle prijzen per item het echt waard? Nee, zeker niet bij alles maar de kwaliteit van de producten is dan wel weer erg goed. Echter, voel ik me met mijn +30tiger jaren toch nét iets te oud voor alle items, behalve dan de oorbellen en het armbandje daar ben ik echt super blij mee en draag deze met plezier.

Een aantal van deze producten ga ik zeker cadeau doen. Nou wil ik ook zeker 1 van mijn lezers blij maken met wat items…

Wat kan je winnen?

Ik geef graag de panter oorbellen of het gekleurde hangertje hier weg. Laat in een reactie achter of je ze beide wil of 1 van de 2. Vul daarbij een geldig email adres in dat ik contact op kan nemen. That’s it. Over een week (mochten er meerdere inzendingen zijn) trek ik willekeurig een winnaar.

Telde jullie ook vroeger af naar kerst?

9 reacties op “Doesn’t it Feel Like Christmas | Adventkalender + WIN! [GESLOTEN]

  1. Die foto van kleine Sas is echt super schattig. Het armbandje met de sterren vind ik zelf ook super schattig maar vermits ik geen oorbellen draag zou ik zo’n adventskalender niet durven kopen. Wel heb ik er dit jaar eentje van Lipton met elke dag twee zakjes thee en eentje van Primark met Harry Potter stationary.

  2. Oh die foto van jou is geweldig! ^^ Ik vind de panteroorbellen super leuk dus ik doe daar graag voor mee 🙂 Ik heb zelf nog nooit een adventskalender gehad maar denk dat ik er toch eens een ga kopen. Lijkt me fijn om elke dag een cadeautje uit te pakken.

  3. Wat een leuke foto van jou! Ik geloof niet dat ik aftelde naar Kerst. Daar deden we niet echt veel aan. Ik vind het nu wel hartstikke leuk. Ik krijg steeds meer Kerstkriebels.

  4. Ah leuke kalender zeg! De panteroorbellen wil ik wel winnen, als kerstkado voor mn zus. Die vind ze vast helemaal leuk! Écht iets voor haar😍

  5. Wat tof dat zij ook een adventkalender hebben! Dat wist ik eigenlijk niet. Misschien dat ik volgend jaar ook eens zo iets wil kopen. De winactie laat ik aan me voorbij gaan, want ik hou zelf ook wel van wat minimalistische sieraden 🙂

  6. Bijzondere advent kalender. Net als Ilona laat ik de winactie aan mij voorbij gaan.

    En wat je vraag betreft. Nee, ik tel altijd af tot ‘de gezelligste tijd van het jaar’ er weer op zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *