10 things that made me smile | September

Hallo laatste maand van mijn verlof! Elke laatste dag van de maand weer een samenvattingsartikel: net als de artikelen in 2018 over de 10 dingen waar ik die maand gelukkig van werd. Alleen dit jaar weer even met een andere insteek. Wat meer losse foto’s, gifjes en wat uitgebreide stukjes. Elke maand blik ik terug naar de 10 mooiste, leukste en dierbaarste momenten van de maand. Deze maand was de laatste maand van mijn verlof en was dus hele dagen thuis met Noa. Vanaf morgen gaan we het ‘echte’ werk leven weer tegemoet en een nieuw ritme ontdekken. Ik genoot deze afgelopen maand dus nog extra van mijn vrije tijd.

*Morgen komt een artikel online wat ik allemaal heb gedaan in mijn maanden van verlof.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand heb meegemaakt!

Nog meer wandelingen samen met Noa ๐ŸŒฟ
Ik wandelde niet normaal veel deze maand. Zowel met mooi weer als in de regen. Heerlijk de buurt verkennen en lekker in de natuur zijn. Zeker iets wat ik er de ochtenden voordat ik moet werken in ga houden.

Eindelijk mijn trouwring weer om ๐Ÿ’
Ik liet mijn trouwring vermaken en kon hem รฉindelijk na maanden weer om. Door vocht in mijn vingers door mijn zwangerschap paste de ring helaas niet meer. Tijdig had ik hem afgedaan in mijn zwangerschap, bang dat ik hem anders niet meer af kreeg en moest laten doorknippen. Ik heb deze ring zeker gemist, aangezien ik hem al om heb sinds mijn verloving in 2010.

Mok gewonnen Noa โ˜• & nieuwe armbandjes
Ik deed mee via Facebook met een winactie van Mugsterpiece, je kon een mok winnen naar keuze. Ik zocht een mok uit met Noa en zijn 2de naam erop met regenboogjes. Super leuk en hij staat te shinen op de kast! Het is een kleine mok dus vind hem zelf wat vervelend om uit te gaan drinken.

Ook bestelde ik een gepersonaliseerd armbandje die 1 deze dagen in de bus kan vallen.

Afspraken en dates (met Noa) ๐Ÿš—
Ik had deze maand een hoop afspraken staan. Zowel voor Noa als gezellig op visite. We gingen naar het CJG (en hij werd weer goedgekeurd), bezochten de fysio i.v.m. Noa zijn voorkeurshouding maar ging ook gezellig Bagelen met een vriendinnetje en had een kartdate met mijn schoonfamilie.

Bruiloft vriendinnetje ๐Ÿ’’
Ook was daar eindelijk de grote dag van mijn vriendinnetje. Super gaaf om mee te mogen maken en was super vereerd om getuige te mogen zijn. Het was een prachtige dag, ondanks het slechtere weer. Ook kon ik eindelijk het trouwbord geven wat ik had geknutseld.

en deze dag was Noa voor het eerst een dagje weg ๐ŸŒˆ
Voor de eerste keer ook bij oma geweest een hele dag, en wij zonder hem op pad. Wel gek maar ook wel even fijn om weg te zijn zonder hem. Hij heeft het super goed gedaan & we hebben genoten van de trouwerij.

Reading flow en Neftlix/DISNEY+ ๐Ÿ“บ
Ik las weer wat meer, vooral het herlezen van de pocketboekjes van Nora. Heerlijk om dit te doen, vooral omdat ik ze al van voor tot achteren ken en het even je verstand op 0 zet. Daarbij veel oude Disneyfilms gekeken via Disney+ Echt een uitkomst dat dit er kwam nog in mijn verlof.

Leuke samenwerkingen โœจ
Dit blijft toch wel tof he, die mailtjes met leuke samenwerkingen voor mijn blog. Er zijn er een aantal in de maak en een aantal staan er al online: zoals bijvoorbeeld deze samenwerking met onderstaande kleertjes voor Noa. Ik wijs ook nog steeds zeker wel wat samenwerkingen af, maar er zijn zeker wel wat toffe waar ik erg blij van wordt. Nu nog de tijd vinden naast de vrije tijd die ik heb met Noa. Hij presteert het de laatste weken om telkens als ik de laptop open klap weer wakker te worden of te huilen. Dus ik durf bijna niet meer achter de laptop te kruipen…

Eerste wen ochtend van Noa bij het kinderdagverblijf ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿผ
Stop de tijd. Alle clichรฉs zijn waar zeg: wat gaat de tijd hard. Noa had zijn eerste wen ochtend deze maand bij het kinderdagverblijf en de eerste Woensdag van oktober gaat hij voor de eerste dag. Het ging hartstikke goed en had ook niet anders verwacht. Flessen op, zelfs geslapen en lekker gespeeld en geknuffeld. Zolang hij maar aandacht krijgt en erbij mag vind hij het gauw goed. Hij was na de wen ochtend helemaal gesloopt en heeft veel geslapen.

Ik maakte mijn eerste skate rit van 2019 ๐Ÿ†
Yay. Dit was toch wel even een momentje hoor: ik maakte weer mijn eerste skate rit. EINDELIJK! Mijn laatste rit was in Oktober 2018, een maandje voordat ik er achter kwam dat we zwanger waren. Nu, in September 2019 maakte ik dus na bijna een jaar weer de eerste rit. En het viel zeker niet tegen. Wat heb ik dit gemist de afgelopen maanden zeg! jammer dat de slechte seizoenen er weer aankomen en het skaten dus weer op een laag pitje gaat als zo snel. Ik genoot echt enorm van het fijne weer, de natuur en dat mijn lichaam dit weer aankon net als voor mijn zwangerschap.

Liedje wat ik veel luisterde deze maand:

๐ŸŽผ

Ik heb extra genoten van deze fijne maand, de laatste maand dat ik geheel thuis was. Ik ben erg benieuwd hoe ik aankomende maand ga vinden.

17 reacties op “10 things that made me smile | September

 1. Wauw, de tijd is echt bizar snel voorbijgevlogen. Het lijkt nog maar net geleden dat ik Noa’s kaartje op de post deed. Hopelijk lukt het jullie gezinnetje om vlot een weg te vinden in dat nieuwe ritme. Morgen ga ik zelf ook naar een trouwfeest. Vorige zondag was het de vrijgezellendag van de aanstaande bruid en toen hebben we een moorddiner gedaan in Antwerpen. Het was wel leuk vermits iedereen echt zijn best had gedaan om zich te verkleren in het personage dat ons was toegekend. Zelf was ik bijvoorbeeld Miss Marbles, een 91-jarige Engelse detective-schrijfster. ๐Ÿ™‚

 2. Wat heb je veel leuke dingen gedaan, wat heerlijk zeg! Ook lekker om weer te kunnen skaten, gaat dat in de herfst denk je ook lukken of is het seizoen eigenlijk al wel om? Ik heb geen idee of je dat echt het hele jaar kunt blijven doen..

  1. Het seizoen is helaas al om zo te merken. Vorig jaar was het langer mooi weer in Oktober. Ik hoop dus in 2020 het weer fanatiek op te kunnen pakken, maar die ene rit was wel erg fijn!<3

 3. Dat was een heerlijke maand zeg, zoveel leuke momenten!
  Oh zalig zeg, weer op de skates. Het ziet er een prachtige omgeving uit, dus dubbel genieten denk ik ๐Ÿ™‚
  Hier is het er nog steeds niet van gekomen en met de voorspelde regen zal het zeker nog wel even duren.

 4. Zo te horen heb je nog volop van de laatste maand van je verlof kunnen genieten. Heerlijk hoor! Zo leuk dat je de mok had gewonnen en die samenwerking voor kleertjes voor Noa is ook wel heel erg leuk. Hij boft maar met een bloggende moeder ๐Ÿ™‚ Heel veel succes en plezier op je eerste werkdag weer vandaag!

 5. Hi hi, alle clichรฉs zijn waar.. voor je het weet ben je oma ๐Ÿ˜› hahahaha

  sorry!

  Oh en mocht je nog een voorproefje willen horen en zien? p Netflix, gisteren gezien.. Jeff Dunham heeft een nieuwe show, zijn tweeling is inmiddels in peuter stadium… whoooohahahahaha Ik zie nu, 24 sept. toegevoegd… Besides Himself heet deze show.

  Ik zeg kijken!

  X

 6. Inderdaad; wat vliegt te tijd! Heel veel succes met het wennen aan jullie nieuwe ritme. Maar met zo’n voorbeeldige baby komt dat vast goed.

 7. Wat een heerlijke maand! Groot gelijk hoor dat je er zo lekker van geniet nu je nog lekker de hele maand vrij was, zal zeker wennen worden als je vanaf morgen weer aan het werk gaat. Gelukkig weet je dat Noa het naar zin heeft op de opvang, maar het zal zeker even anders zijn.

 8. Mooie momentjes! Je leven is een feestje geworden met Noa erbij. Ik wens je alvast een fijne oktobermaand toe. En heel veel succes met terug aan het werk gaan. Maar ik denk dat dat wel goedkomt ๐Ÿ™‚

 9. Wat een fijne dingen allemaal! En misschien kan Noa straks wel uit zijn eigen mok gaan drinken (als het valgevaar grotendeels verdwenen is, haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *