Shoplog voor Noa | Herfst en winterkleding

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Schattigebabykleertjes

Kleertjes voor Noa: het blijft leuk om voor hem te shoppen. Voordat hij geboren was had ik dat al. ‘Dit is leuk … en ohhhhh kijk nou wat schattig en niet duur. ‘ Op ten duur ben ik gestopt met kleertjes kopen tijdens mijn zwangerschap en ging afwachten tot hij geboren was. Zou anders zo zonde zijn veel kleertjes te hebben die hij bijvoorbeeld niet zou passen of maar heel kort. Ik kocht dus van alle maatjes wat om mee te kunnen nemen en bewaarde heel wat leuke bonnen die ik kreeg voor na de geboorte.

En och wat hebben ze tegenwoordig ook allerlei leuke dingen. Zowel bij de budget winkels (lees: Action en Zeeman heeft echt toffe dingen) maar ook bij de HEMA en H&M zie ik erg leuke dingen voorbij komen. Nou vond ik bij schattigebabykleertjes heel wat toffe dingen voor een jongen, maar ook zeker dingen die leuk zijn voor als je een meisje hebt. Niets schattigs aan, maar juist heel erg stoer. Ik laat graag wat items zien die ik (ietsje groter zodat hij er nog lang plezier van kan hebben) leuke items zien die ik kreeg voor Noa. Ik kan nu al niet wachten tot hij alles aankan..

Dirkje | Don’t forget to be RAWR-SOME! (Vest, shirt en broekje dino’s)
Deze wist ik zeker dat ik wilde hebben: ik was in 1 oogopslag verliefd. Echt stoere kleding met Dino’s erop. Het setje bestaat uit een oranje t-shirt met lange mouwen, een jogging broekje en een super fijn warm vest aan de binnenkant gevoerd. Heerlijk voor in de koudere dagen die gaan komen.

Tumble ‘N Dry | XXX – Vest met dieren
Dit super fijne vest ben ik erg blij mee. We hadden namelijk nog al problemen een fijn vest of een jasje te vinden voor Noa. Deze is iets aan de grote kant nu nog en daardoor juist extra fijn. Hij heeft hem al een aantal keren aangehad (met de mouwen omgeslagen) en ik vind hem er ontzettend leuk uit zien.

Blue Seven | Joggingbroekje ROCK ME
Ik hou van broekjes en heb dan ook echt een lading vol in zijn kast liggen. Super leuk om juist te kunnen matchen. Deze met gitaren erop is een soort legging. Eentje die zeker fijn te matchen valt met wat andere kleding. Tevens van heel fijn elastisch jogging stof, wat heerlijk mee rekt.

Name it | Truitje Olemi
Deze fijne trui kon ik ook niet laten liggen. Hij is erg dik en heeft een vissengraad patroon. Tevens weer fijn te combineren met bijvoorbeeld het bovenstaande broekje.

Al met al ben ik echt super blij met al deze leuke items voor Noa. Alles is van goede kwaliteit en fijn materiaal. Kan dus zeker niet wachten tot hij alle kleding aankan.

Ik ben normaal nooit zo van de shoplogs maar vond het erg fijn om deze te maken. Tevens heb ik nog andere fijne, toffe kleertjes voor Noa. Leuk om nog eens te doen?

Laat het in de comments weten en wie weet komt er binnenkort nog een shoplog online!

4 reacties op “Shoplog voor Noa | Herfst en winterkleding

  1. Leuke outfits! Babykleertjes zijn altijd zo leuk! Ik kijk nog wel eens, hoor. En dan denk ik ‘Dit zou ik gekocht hebben. En dit. En dit.’

  2. Hahahahaha ja voor mij heeft het weinig nut dit soort shop logs… natuurlijk koop ik ook weleens wat voor Luca, maar ik mis de Zeeman… waar ze de Mickey collectie vooral te vinden is net als bij de Primark, en dat is toch waar mijn kind weer van houdt… en heb ik geweldige kleding en sokjes gekocht voor Luca, hahaha

    Maar ook.. inderdaad, bij een eenmanszaakje in Leeuwarden vorig jaar.. helaas past hij deze niet meer… I sommoly Swear that i am up to no good… op zijn t shirt, dus HP tekst… en echt als ik die nog tegen kom in een groter maatje dan hij nu heeft? Dan JA.

    X

  3. Wat een ontzettend leuke kleertjes! Zo leuk dat de kleding allemaal net wat stoerder is. Ik weet zeker dat het Noa geweldig zal staan. En zeker vaker doen, zo’n shoplog 🙂 Hartstikke leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *