Currently #27

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Studentendrukwerk

De vorige Currently was in Juni, toen ik nog zwanger was. Inmiddels natuurlijk een hoop veranderd en zijn we ruim 3 maanden verder. Noa is alweer ruim 2 maandjes oud en er zijn een hoop dingen tussendoor gebeurd. Tijd dus voor een update!

Reading • Ik was de leesflow een beetje kwijt. Dus ben weer begonnen met het herlezen van wat pockets van Nora Roberts. Boekjes die ik al 100de keren heb gelezen en nog steeds met veel plezier lees. Even wat anders dan die bloederige thrillers haha. Tussendoor is dit super fijn leesvoer en ben dan ook maar wat blij met de 100de boeken die ik in mijn bezit heb van haar. Als de lees flow een beetje terug is wil ik beginnen met de nieuwe thriller van Jo Nesbo (Het mes) Ben er erg benieuwd naar.

Waar gaan de boekjes over?

Pikant dessert

Summer Lyndon mag dan nog jong zijn, ondanks haar leeftijd is staat ze onbetwist aan de top van haar professie. Zo gewild zijn haar beroemde desserts, dat in society-kringen geen diner meer compleet wordt geacht als Summer niet speciaal is overgevlogen voor de bereiding van het zoete hoogtepunt. Verfijnd, intrigerend, verleidelijk… Hotelmagnaat Blake Cocharan kent alle termen waarmee haar creaties worden beschreven. Maar dat ze ook op Summer zelf van toepassing zijn, daar is hij niet op voorbereid wanneer hij haar uitnodigt voor een bespreking. Noch op het temperament dat zich achter al dat moois verschuilt!

Diep water

Op het eerste gezicht lijken de gasten die in het hotelletje van Alice’s tante logeren niets met elkaar te maken te hebben. Dat dat slechts schijn is, wordt duidelijk op het moment dat één van hen vermoord wordt aangetroffen. Stuk voor stuk blijken de gasten door het slachtoffer te zijn gechanteerd. Elke logé had dus een motief, maar slechts één persoon is de dader, en Alice weet wie. Het was op zich al een grote schok haar ex-vriend Lucas in het hotel aan te treffen, maar dat ze dit van hem zou zien. Omdat ze nog steeds van hem houdt, besluit ze het belastende filmrolletje te vernietigen. Een klap op het hoofd weerhoudt haar daar echter van. Ze komt bij in Lucas’ armen.

Watching • Ik ben helemaal weg van de serie Lucifer. Ben nu inmiddels bij seizoen 3, richting het einde. Het is een vermakelijke serie met allerlei plottwisten waardoor het zeker wel leuk blijft om te kijken. Daarbij zit er zeker een feel good gevoel bij, aangezien het niet een hoogstaande serie is. De cast is goed, het verhaal spreek mij normaliteit niet zo aan (ik bedoel, over de duivel… Common!) maar alsnog ben ik erg blij gestart te zijn met deze serie via Netflix.

Currently #27
(bron)

Verder neem ik veel series op. Zoals Bones (helaas niet te bekijken aangezien ik S1/S2 alleen heb gezien en ik S8/S9 opneem… Even wachten dus nog tot ik de seizoenen bekijk die er tussen horen), Castle (die ik allemaal al heb gezien), tevens als CSI (ook allemaal al gezien..) Gewoon even verstand op 0 en kijken maar. Heerlijk!

Drinking/eating • Ik geniet nog steeds van stukjes chocolade (in de weekenden) met een mok thee. Heerlijk!

(Home) Made • Nog steeds met heel wat toffe borden bezig, zoals het geboortebord. Deze wil ik afmaken deze week en ophangen in Noa zijn kamertje. Daarbij nog bezig voor een vriendinnetje en een bord gegeven tijdens de trouwerij van een ander vriendinnetje. Super leuk om te maken. Als deze allemaal af zijn wil ik gaan starten aan het pimpen van mijn gipsen buik. Hoop dat ik alles tijdens mijn verlof nog af krijg haha.

New • Dit super leuke tegeltje die ik liet maken voor Noa. Ik heb zelf namelijk ook van vroeger een geboorte tegeltje dus dat ik er eentje voor hem wilde stond vast. Na veel gepuzzel ben ik eruit gekomen wat ik erop wilde hebben. De N met ijsbeer die op zijn geboortekaartje staat, de tekst erboven van Winnie the Pooh (die tevens in het geboortekaartje staat)

Ook bestelde ik wat leuke polaroids met wat foto’s van Noa, zowel zelf genomen als van de newborn shoot die we deden. Al met al heb ik super leuke items uitgezocht bij studentendrukwerk, een site waar je meerdere toffe producten kan bestellen. Het was dan ook zeker even neuzen en treuzelen wat ik zou bestellen.

Door bewust bloggen is de 2de naam van onze zoon niet zichtbaar op dit tegeltje & zijn de foto’s verder niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Thinking • Heel cliché: dat de tijd zo snel gaat! Noa is alweer ruim 2 maanden oud en we zitten alweer in de maand September. Wauwie, het einde van 2019 komt alweer inzicht.. Ik kijk nu al erg uit naar alle terugblik artikelen die ik dan kan gaan maken want wat een veelbewogen jaar is dit geweest.

Loving • Naar het hertjes park – nieuwe armband met datum (in Romeinse cijfers) + naam Noa – Bagelen met lief vriendinnetje – dagelijks in ons dorp wandelen met Noa. Heerlijk!

Not loving • Hoofdpijnen, stress en de hormonen die soms nog de kop op steken.

Needing • Soms even een dagje voor mezelf: om af te spreken met vriendinnen of eventjes uitgebreid zelf weg te zijn. Ik vind het heerlijk dagen met Noa door te brengen, maar geniet ook zeker als ik even tijd voor mezelf heb. Lekker Bagelen met vriendinnen of zoals we laatst hadden een trouwerij waarbij m’n schoonouders hebben opgepast. Tevens wil ik zeker wat vaker oppas regelen zodat M. en ik een avondje of middagje voor onszelf hebben. Lekker naar de bios of gezellig uit eten… Ik kijk er zeker naar uit.

Feeling/mood • Ik voel me goed. Soms nog last van mood swings en de maandelijkse periode, maar verder erg goed. Noa doet het ook echt zo fijn: slaapt nachten door, drinkt zijn flessen goed en slaapt ook overdag. Heerlijk om zo’n tevreden kindje te hebben en ook erg aan mijn rust toe te komen.

Looking forward to • Een hoop! De aankomende weken nog lekker thuis, het DIY’en, het kijken van series/films, het drinken van lekkere theetjes, het fijne wandelen elke dag en leuke dates die nog op de planning staan de laatste weekjes van mijn verlof. Binnenkort ook een artikel online over alles wat ik in mijn verlof (zowel tijdens mijn zwangerschap als na) heb gedaan/gezien/gelezen.

Happy about • Het onderstaande (geboorte)tegeltje, de verpotte plantjes met alle mini stekjes, leuke dates, het herlezen van boekjes, wandelen in ons dorp en allom gewoon aan het genieten van de vrije dagen/weken ook vooral die nog komen gaan.

Door bewust bloggen is de 2de naam van onze zoon niet zichtbaar op dit tegeltje
(Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Counting down to • Tjeetje, het einde van mijn verlof komt inzicht! Wauw, wat is het eigenlijk hard gegaan. Vanaf begin Juni heb ik verlof gehad en over een aantal weekjes moet ik alweer aan de bak. Aan de ene kant heel erg veel zin in, aangezien ik mijn job zo leuk vindt. Aan de andere kant weer erg wennen aan een nieuw ritme en het feit dat ik geen hele dagen meer thuis ga zijn met Noa. Hij gaat 1 dag naar het kinderdagverblijf om de hoek (waar de intake/wendag over 2 weken is, spannend!) en de rest naar oppas. De vrijdagen ben ik straks vrij, wat na jaren van ’s ochtends tot ’s avonds 5 dagen per week wel even wennen gaat worden. En uiteraard super fijn gaat zijn.

Listening to • Nog steeds het nieuwe album van P!NK op repeat. Zoveel goede nummers. Dit onderstaande motiveert met altijd super tijdens het dagelijks sporten. Heerlijke beat.

Ik ben erg benieuwd welke serie jij nu kijkt en waarom?
(en waar gaat het over…)

About the Author

10 Comments

Morgaine

The Rookie, maar ja, we zijn al over de helft, elke zaterdag 2 fl. op net5, en dit een serie die op de waarheid is gebaseerd, een man van 40+ overkomt iets heftigs en hij besluit om alsnog van carriere te veranderen en gaat de politie academie doen, nadat hij deze heeft afgerond komt hij natuurlijk als Rookie op een bureau terecht samen met 2 andere rookies en ja… dat dus…. de chef is hier niet blij mee natuurlijk of andere agenten die hun sporen al verdiend hebben, om zijn leeftijd…

Typisch volg ik weer, Vinkeveen nu, maar daar moet je van houden, op npo2 elke avond, vroeg in de avond ergens, half 8? Gaat dus over dorpen in ons land en hun inwoners, kortom real tv…

Station 19 volg ik ook nog nu, op Net5 ook, elke dinsdag 2 afleveringen, dit gaat over een brandweerkazerne en alles wat ermee te maken heeft… persoonlijke levens van 1 team… van 1 huis.. zoals ze dat daar noemen… van de makers van grey’s atanonomie of zo? Geen idee, dat heb ik nooit echt nooit gezien…

X

Reply
Romy

Wat is dat tegeltje mooi geworden! En prachtig om te lezen hoe erg je geniet van het moederschap en van kleine Noa. Dat blijkt uit alles 🙂 Wel spannend inderdaad dat je over een paar weken weer aan het werk gaat, maar het minder uren maken gaat je vast goed bevallen. Heerlijk dat je dan iets meer tijd voor jezelf en natuurlijk voor Noa hebt!
Geniet nog even van je verlof en van alle fijne vooruitzichten!

Reply
Nicky

Heerlijk om zo lekker te tutten thuis. Maar als je straks weer aan het werk bent is dat ook wel weer fijn. En wat lekker dat Noa zo’n makkelijk kindje is. Da’s echt heel relaxed!

Ik kijk nooit series. Ik ben wel een groot liefhebber van The Big Bang. Maar verder kijk ik niks. Oh ja, Dit was het nieuws! Dat vind ik ook leuk!

Reply
Ilona Wielinga

Naar de hertjes of geitjes gaan maakt mij ook altijd zo blij. En het nieuwe seizoen van Lucifer vond ik ook echt heerlijk. Ik vond alleen de laatste aflevering van het nieuwe seizoen een beetje apart beginnen. Je merkt wat dat betreft dat Netflix de serie over gekocht heeft. Maar ondanks dat blijft het een van mijn favoriete series. (ik beschrijf het niet specifiek omdat ik niet weet of je inmiddels al bij die aflevering aan beland bent, en ik wil geen spoilers geven)

Reply
zwartraafje

Oh, dat tegeltje is super leuk. Ik was van plan om de draad weer op te pikken en Lucifer verder te kijken vermits ik drie seizoenen heb opgenomen en nog maar twee of drie afleveringen heb gezien maar dat is er dus niet van gekomen. Misschien lukt het wel nu het najaar er weer is en het sneller donker wordt. De laatste jaren kijk ik steeds minder series en soms mis ik dat wel een beetje. Het is immers een perfecte manier om even tot rust te komen.

Reply
Lilian

Fijn dat het zo goed gaat. En wat een leuke geboortetegel! Ik kijk bijna geen Netflix, maar als ik kijk is het Suits (en ik kijk zo weinig dat ik het laatste seizoen nog niet uit heb gekeken 😉 )

Reply
Darina

Wat een mooi tegeltje! En ik ben het met je eens, de tijd gaat zo snel. Je hebt hele leuke dingen in het vooruitzicht. En nu ben ik ook heel benieuwd naar Lucifer 🙂

Reply
Irene

Ik ben ook begonnen aan Lucifer maar ik ben echt een waardeloze seriekijker tegenwoordig. Ik kijk amper tv en zie dus twee of drie afleveringen van iets om dan niet meer verder te kijken. Stranger Things kijken wij hier ook nog altijd, net zoals You. CSI en Castle enz neem ik ook op, ook al heb ik die ook allemaal al gezien, blijf dat goeie series vinden 🙂
Dat tegeltje vind ik trouwens een super tof idee! Heel mooi ^^

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *