Ik kijk uit naar #6

Ik kijk uit naar..

het kijken van S1 van Lucifer. Ik was al begonnen met deze Netflix serie, maar kwam erachter dat hij was gestart in het nieuwe seizoen, nummer 4. Ik snapte er al niets van 😅 Nu dus beginnen bij het begin, wel zo handig.

het afmaken van al mijn DIY’s. Ik ben druk bezig met het geboortebord voor Noa (zo leuk😍), de speenkorden (e.d.) en andere secret projects. Ook mijn gipsenbuik wordt nog opgepimpt en komt nog een artikel over online. Ik ben de aankomende offline dagen dus lekker aan het knutselen.

wandelen 🌿 Ik wandel nu steeds vaker samen met Noa, heerlijk! Er lekker op uit naar het park, de winkels of de dierenweide. Een frisse neus halen en genieten van de fijne natuur. Ook kan ik zeker niet wachten om weer op de skates te staan, over een aantal weekjes ga ik dat zeker weer oppakken.

volledig hersteld te zijn van mijn bevalling. Elke dag gaat het een stukje beter maar ik ben er nog zeker niet. Gelukkig gaat het herstel zeker wel voorspoediger dan verwacht dus dat is erg fijn. Ik kan telkens meer & meer en geniet hier dan ook van.

onze eerste vakantie als gezinnetje samen. Eind dit jaar of begin volgend jaar willen we als gezinnetje van 3 een weekendje naar Centerparcs gaan. Ik kijk er nu al naar uit om voor het eerst op vakantie te gaan met Noa. Lijkt me prachtig om dit voor het eerst met elkaar mee te maken.

Ik kijk uit naar..

het feit dat ik nog weken met Noa thuis ben. Ik heb achter mijn verlof nog wat vakantie aangeplakt, wat maakt dat ik zeker nog heel wat weken thuis ben.

dat ik na mijn verlof minder ga werken. Zoals jullie weten schreef ik al eerder over mijn werk en hoe dit gaat ingevuld worden na mijn verlof. Het gaat er heel anders uitzien, iets waar ik voorheen wat moeite mee had. Echter nu Noa er eenmaal is vind ik het wel fijn om minder te gaan werken en meer tijd met hem door te brengen. Extra uren komen daarna wel weer.

leuke dates die ik in het vooruitzicht heb. Inclusief nog wat kraambezoek van wat mensen. Super leuk om eventjes eruit te zijn of fijn bezoek te hebben om bij te kletsen. Er staan zeker nog wat leuke dates op de planning en ik wil zeker ook samen met Noa nog wat fijne uitstapjes maken.

de leuke samenwerkingen die in de pen zitten. Zo heb ik al een aantal leuke items gekregen waar binnenkort wat artikelen van online komen. Ook zaten er wat leuke emailtjes in mijn mailbox waar ik zeker mee aan de slag ga. Zo leuk om nog wat toffe samenwerkingen te hebben, ondanks dat ik nu wat minder online ben door #momlife.

het op pimpen van onze achtertuin. het is nu een kale bedoening en we hebben er nog helemaal niets aan gedaan. Het lijkt me super fijn de tuin te hebben opgeruimd, opgeknapt en wat leuke planten en bloemen erin te zetten. Maakt het gelijk een stuk gezelliger om wat vaker buiten te zitten.

date night. Het lijkt me fijn weer samen een uitstapje te plannen. Samen even uit eten, shoppen of naar de film gaan en oppas regelen voor Noa. Erg belangrijk om quality time met elkaar te houden dus kijk er zeker weer naar uit wat samen te doen.

Naar welke dingen kijk jij uit?

13 reacties op “Ik kijk uit naar #6

  1. Oh echt, Center Parcs is geniaal zodra je kinderen hebt! De vele keren die ik daar heb doorgebracht met mijn gezinnetje… heerlijk.

    Ik kijk uit naar onze reis naar Indonesië.

  2. Wat een lekkere vooruitzichten allemaal. Het is vandaag mijn laatste vakantiedag. Ik kijk nog ff niet vooruit.

  3. Niet zo gek veel. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.
    Jouw lijstje ziet er weer gezellig uit! Geniet van alle dates en de tijd met de kleine man.

  4. Wat een fijne dingen om naar uit te kijken! Ik kijk op dit moment uit naar een dagje uit met een vriendin, een etentje met vrienden en een heleboel andere kleine dingen. En een concert, maar das pas volgend jaar :’)

  5. Oh, ik wil ook een keer verder met Lucifer. Heb ze opgenomen toen ze op tv speelden maar ben nog niet verder geraakt dan de eerste drie afleveringen van het 1ste seizoen. Wat zal het bijzonder zijn om nu met drie naar jullie vertrouwde vakantieplekje te gaan in plaats van met twee.

  6. Ik heb spontaan beslist om nog een extra weekje vakantie te nemen, nog een paar dagen werken en dan 1,5 weken thuis. Hopelijk nog wat mooi weer dan, maar vooral gewoon zalig niksen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *