10 things that made me smile | Augustus

Hallo Augustus, wat was je fijn! Elke laatste dag van de maand weer een samenvattingsartikel: net als de artikelen in 2018 over de 10 dingen waar ik die maand gelukkig van werd. Alleen dit jaar weer even met een andere insteek. Wat meer losse foto’s, gifjes en wat uitgebreide stukjes. Elke maand blik ik terug naar de 10 mooiste, leukste en dierbaarste momenten van de maand. Deze maand had ik nog volop verlof (net als aankomende maand) en was dus hele dagen thuis met Noa. Ik genoot van wandelingen met hem, leuke dates en lekker bezig zijn met DIY’en.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand heb meegemaakt!

Wandelingen samen met Noa 🌿
Ik geniet elke dag van een heerlijke fijne wandeling met Noa. Iets wat ik er zeker in wil gaan houden na mijn verlof. Het is heerlijk met hem buiten te zijn en te genieten van de natuur. Ik hou echt van ons dorp, de mensen, de gemoedelijkheid. Daarbij hebben we prachtig veel groen in de buurt waardoor ik heerlijk kan wandelen in het na gelegen park en een dierenweide.

Bloggen en inspiratie / samenwerkingen
Ik heb tonnen met blog inspiratie en er staan heel wat concepten klaar. Echter, ben ik de laatste tijd juist lekker veel offline aan het genieten geweest. Ik deed liever een dutje of keek een fijne serie. Maar ik heb zeker nog wat leuke tags, terugblik posten en persoonlijke stukjes die ik ga typen. Daarbij kreeg ik een aantal leuke emailtjes in mijn inbox ter samenwerking. Er komen dus nog zeker wat leuke artikelen aan de aankomende weken.

Lieve kaartjes & pakketjes
Ik kreeg de afgelopen maand heel wat lieve kaartjes en pakketjes opgestuurd. Zowel voor mezelf als leuke kleertjes en kaartjes voor Noa. Daarbij kreeg ik een super lief pakketje en kaartje van Shanti en ook lief blog vriendinnetje Simone stuurde een lief kaartje op. Ik kan er zo blij van worden als mensen zo’n klein gebaar maken.

Lucifer #Netflix
Ik ben begonnen met de serie Lucifer (dit keer vanaf het begin en niet in S4 haha) Erg vermakelijk om te kijken, hoewel het geen hoogstaande serie is. Het is gewoon vermakelijk en een leuke cast. Ik geniet er zeker wel van om deze serie te kijken. Een goede keuze dus. Inmiddels ben ik al bij S3 beland. (en dus bijna weer waar ik begonnen was🙈😅)

Waar Lucifer over gaat:
De ontevreden heerser van de hel, Lucifer, doet afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. (bron)

Leuke uitstapjes
Super fijn dat mijn herstel zo voorspoedig gaat. Daardoor kan ik nu in mijn verlof wat vaker op pad gaan. Zo ging ik een bakkie doen bij mijn nicht en schoonmoeder, een aantal keren eten bij een café in ons dorp, na de verloskundige kijken bij de hertjes en naar de stad met mijn moeder. Super fijn om een aantal leuke afspraken te hebben staan. Daarbij neem ik wel nog voldoende rust tussendoor en plan ik mijn weken niet te vol. Ik merk dat ik namelijk nog wel snel mijn energie kwijt ben en gauw moe ben van inspanningen. Ook kwamen de laatste mensen voor onze kraamvisite langs.

Beginnen met sporten
Ik ben begonnen met sporten sinds mijn zwangerschap/bevalling en pfhoe. Dat viel eventjes tegen. Mijn lichaam heeft zeker wel een klap gehad van alle veranderingen en ik ben het rustig aan weer aan het opbouwen. Zo wil ik gaan skaten over een tijdje en doe ik oefeningen voor mijn buik en beenspieren. Tot nu toe ben ik al elke dag trouw bezig om mijn lichaam weer een beetje in shape te krijgen.

7 jaar getrouwd & armband
Deze maand waren wij alweer 7 jaar getrouwd. Super bijzonder, ook zo’n eerste trouwdag dat we ouders zijn. We hebben deze dag fijn thuis doorgebracht met z’n 3tjes. Daarbij kreeg ik van M. een prachtige armband cadeau: met Noa zijn namen erop en in Romeinse cijfers zijn geboortedatum. Om te koesteren<3

Instagram stories
Zoals jullie weten ben ik al super fan van Instagram. Ik gebruik vele foto’s voor mijn blog en volg heel wat leuke mensen. De stories gebruikte ik eerst niet, maar heb ik nu helemaal ontdekt. wat super leuk om op deze manier met volgers wat te delen. Volg jij me al via Instagram?

DIY’en
Vrije tijd betekend lekker aan de knutsel! Ik ben bezig met wat leuke borden (mijn eigen geboortebord is bijna klaar!), mijn geboorte kaartjes leuk inbinden en vul trouw wat boeken in voor Noa’s eerste weken/ inclusief foto’s (en maak elke week een weekfoto van hem). Daarbij ben ik nog steeds bezig met mijn gipsenbuik, wat speenkoorden en heb ik de koelkast leuk op gepimpt met wat foto’s van ons.

Offline
Ik was dus wat vaker offline: iets wat me zeker wel beviel. Ik legde 1 dag zelfs mijn telefoon gewoon lekker weg. Maar ook even geen tv, laptop of andere elektronica. Gewoon eventjes momentjes voor mezelf en met Noa. Hij had soms wat slechtere dagen met wat meer huilen en ik lag dan lekker veel te knuffelen met hem. Ik vind het fijn om bewust minder online te zijn en gewoonweg te genieten van alles. Het geeft een stukje rust.

Hebben jullie genoten van Augustus?

Liedje wat ik veel luisterde deze maand:


14 reacties op “10 things that made me smile | Augustus

 1. Wat een fijne momenten. Echt iets om volop van te genieten. Zo leuk ook die foto van Noa op alle kaartjes die jullie kregen toegestuurd. Ik ben nog steeds te vaak online. Grotendeels doordat ik overdag meestal alleen thuis ben. Maar misschien lukt het me binnenkort toch eens om wat vaker offline te gaan en meer te lezen of knutselen.

 2. Het klinkt heerlijk allemaal. Ik vond augustus ook wel lekker, hoewel mijn vakantie voorbij was. Maar toch nog lekker weer gehad en heerlijk genoten.

 3. Wat heerlijk om zo lekker offline en buiten te zijn met je kleine ventje! Knap dat je alweer volop aan het sporten bent, is het fijn om weer lekker bezig te zijn?

 4. Wat een heerlijke maand heb je gehad!
  Kan me voorstellen dat je met zo’n klein mannetje in je leven de dingen ook wel in een ander perspectief gaat zien.
  Succes ook met het sporten, hopelijk kan je binnenkort weer op de skates staan. Bij mij is het skaten er ook nog steeds niet van gekomen…

  Augustus was hier een rare maand. De dakwerken (nieuw dak) zijn serieus uitgelopen, 7 weken zijn ze bezig geweest. Dus al die tijd konden we niet op ons terras zitten. Merk dat ik er toch wel erg moet van bekomen nog.

 5. Ik ga de nieuwe van Pink meteen luisteren, ben fan van haar EN van Wrabel 🙂 En verder klinkt het alsof je een heerlijke maand hebt gehad, nog gefeliciteerd met jullie trouwdag!

 6. Hoi, wat een leuke blog heb jij 🙂 En een fijne maand achter de rug. Geniet van je kleintje, want om er maar even een cliché in te gooien, het gaat zo hard!

 7. Met jullie kleintje gaat elke maand bijzonder worden vanaf hier, en dat zeker de komende jaren! Dus ik zet mij alvast schrap 😉

  Lucifer is gewoon leuk, en ik zag dat Chesapeak shores ook seizoen 5 nu online heeft, ik wacht nog op Outlander seizoen 4 nu, maar ik zag op FB al dat ze nu bezig zijn of gaan met seizoen 5 alweer! yeah! Altijd fijn om te weten.

  Jouw lichaam, je bent 9 maanden zwanger en je hebt 9 maanden minimaal nodig om te ontzwangeren.. dat mis ik een beetje, wordt dat niet meer vertelt? Of gezegd? Dus doe inderdaad heel rustig aan en geef jezelf de tijd. Eliza is nu ineens, kleine bijna anderhalf jaar nu… 14 kg kwijt, en ze doet er NIETS voor… het gaat vanzelf…

  X

  1. Klopt ook dat er 9 maanden voor staat hoor. Heb dan ook geen haast maar ben wel aan de slag gegaan om elke dag eventjes wat voor mijn lijf te doen. Is ook zeker niet dat ik op mijn eten let, daar wil ik later mee beginnen. Heb nu na 9 weken pas dat ik het gevoel heb dat het stukken beter gaat. Rustig aan, maar ben zeker er wel mee bezig. Voelt goed 🙂

 8. Heel fijne maand heb je gehad! Ook ik genoot van offline tijd (uit noodzaak soms). Mijn werkuren zorgen er voor dat het online zijn niet echt meer van toepassing zijn, maar hé.. niemand die er om kraait, toch? 😉

 9. Groot gelijk dat je minder online hebt met zo’n lief en knap mannetje! Ik probeer er trouwens ook op te letten minder online te zijn en vooral ook minder met mijn telefoon bezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *