Voordeur geverft

Zoals ik al eerder vertelde zijn we bezig elk weekend iets aan ons huisje te doen. Sommige klusjes zijn blijven liggen ookal wonen we er eind dit jaar al 2 jaar. Hoewel we eerst van plan waren alles in onze aankomende vakantieperiode te doen, hebben we besloten elk weekend wat te doen zodat er in de vakantie weinig over blijft en we toch kunnen genieten van onze vakantie. Vriendlief heeft dan ook een lijstje gemaakt met welke klussen we gaan doen in welk weekend.


De voordeur stond als 1 van de eerste dingen omdat het er echt niet uitzag met al die verschillende kleuren. Hij heeft hem dus eerst in de grondverf gezet (zie 1e foto) en daarna heeft hij hem licht grijs geschilderd (zie foto 2 en 3). Zelf wil ik of aan de binnenkant of aan de buitenkant een klavertje vier schilderen bij het kijkgaatje.

Edit: Een goede foto vanaf de voorkant komt nog (bij deze blogpost), maar de deur kan nog niet dicht want deze is nog nat.

10 reacties op “Voordeur geverft

  1. Netjes ^) dat zijn nog eens leuke deuren om even te schilderen ( lekker makkelijk schuren / verfen (yes) ) Wij hebben allemaal van die ouderwetse deuren met sierandjes etc zoo klote om dat allemaal te schuren :/

  2. Super mooi en netjes gedaan. Kan ik jou vriendje niet even lenen? Ik heb namelijk ook nog een deur of wat die gedaan moeten worden ๐Ÿ˜›

  3. Ik vind kijkgaatjes altijd wel handig want je weet maar nooit wie er voor de deur staat…. ๐Ÿ˜‰

    liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *