Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!De afgelopen tijd....ben ik super druk bezig geweest met werken werken en nog eens werken. Van drukke dagen, tot eerder naar huis kunnen, zeurende ouders & collega’s, vernieuwingen in het personeel, rare fratsen van ouders en overwerken… Om de zoveel tijd kwamen al deze dingen weer terug.


..merk ik dat ik echt zwaar toe ben aan vakantie. Door de 6 weken met inval en drukte van hierboven ben ik echt uitgeput. En ja, ik moet nog 2 weken *zucht. Gelukkig werk ik deze aankomende 2 weken gewoon met mijn vaste collega’s en zijn er wat kindjes minder door vakanties.. Nog even doorbikkelen maar

..krijg ik steeds meer zin in onze 3 daagjes naar Antwerpen. Heerlijk om weer even ertussen uit te zijn. Onze laatste vakantie(periode) was in Januari en ik moet zeggen ik heb super zin om weer een paar daagjes in een ander land te vertoeven.

..heb ik het rustiger aan gedaan op de Vrijdagen. De ene week doe ik veel op een dag en de andere week minder en neem wat meer tijd voor mezelf. Het lukt nu meer om me op m’n vrije dag te ontspannen en de dag meer op z’n beloop te laten gaan.

..komt ons huisje steeds meer af. Maandag komt onze computerkast binnen en dan hebben we zo goed als alles wat we wilden hebben. Ook steeds meer klusjes komen af in huis zoals onze voordeur die nu geverft is. Elk weekend komen we weer wat verder. Thanks honey (love)

..heb ik steeds meer blog inspiratie, dus zet ik veel blogjes als concept en post deze later. Houdt het dus goed in de gaten want er komende de aankomende tijd veel updates.

0
Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Kelly
  17/08/2010 at 21:15

  Geniet van het uitje Antwerpen!! Ik heb het zoo druk ook .. normaal ben ik twitter verslaafde maar kom er niet eens meer aan toe (om te twitteren) updaten doe ik ook iets minder. Ik hoop gauw eens wat meer tijd te hebben. Ik wacht gewoon op je updates af.. er is meer dan alleen internet en ik vergeet je niet! (blink) Liefs!! & take it easy (heart)

 • Reply
  Jorien
  17/08/2010 at 19:42

  Zo dapper dat je zoveel werkt zeg. Nog even te gaan en dan kan je lekker even weg, succes meis!

 • Reply
  Jenny
  17/08/2010 at 14:21

  Wat leuk wij gaan ook naar Antwerpen! En Brugge, begin september ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Desiree
  17/08/2010 at 13:14

  Hopelijk vliegen de laatste twee weken voor jou voorbij! En wat leuk dat je zoveel bloginspiratie hebt, dat houd ik in de gaten! (a)

 • Reply
  Shanti
  17/08/2010 at 11:10

  Kan me voorstellen dat je dan aan vakantie toe bent!

 • Reply
  It's Wendy!
  16/08/2010 at 22:17

  Nog even doorzetten en dan heb je voor je het weet vakantie. Mijn vakantie is weer echt voorbij. Ik had al 4 dagen tussendoor gewerkt, maar nu ben ik weer begonnen met mijn eerste volledige week. Vraag me af hoe ik me vrijdag voel.

 • Reply
  Krabbelpoot
  16/08/2010 at 16:32

  Heel veel succes met nog even doorbikkelen, ik zou zeggen. Denk aan de minivakantie ๐Ÿ˜‰ Dat sleept je wel door de 2 weken heen ^)

 • Reply
  Loezju
  16/08/2010 at 14:57

  Nou meid, genoeg gedaan en dus toe aan een welverdiende vakantie.

 • Reply
  rachel
  15/08/2010 at 12:40

  echt opgebrand en tijd voor vakantie dus ๐Ÿ˜€ nog ff door bijten meis

 • Reply
  Esmeralda
  15/08/2010 at 12:32

  Ik heb het voor de vakantie ook super druk gehad. Nu zijn er al weer 3 weken vakantie voorbij… nu nog 2,5 en dan gaan we maar weer naar school! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Sharon
  15/08/2010 at 11:45

  Natuurlijk hou ik je in de gaten ๐Ÿ™‚
  Succes nog met werken!

 • Reply
  Caroline
  15/08/2010 at 11:06

  Ik kan me voorstellend dat je nu zeker aan vakantie toe bent!!

  Hopelijk is het na de vakantie beter op je werk!

  Liefs!!

 • Reply
  Aleida
  15/08/2010 at 10:59

  Ik herken het, ben ook ineens veel posts aan het schrijven nu ik inspiratie heb, je weet maar nooit wanneer dat ophoudt ๐Ÿ˜‰

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png