De afgelopen tijd....ben ik super druk bezig geweest met werken werken en nog eens werken. Van drukke dagen, tot eerder naar huis kunnen, zeurende ouders & collega’s, vernieuwingen in het personeel, rare fratsen van ouders en overwerken… Om de zoveel tijd kwamen al deze dingen weer terug.


..merk ik dat ik echt zwaar toe ben aan vakantie. Door de 6 weken met inval en drukte van hierboven ben ik echt uitgeput. En ja, ik moet nog 2 weken *zucht. Gelukkig werk ik deze aankomende 2 weken gewoon met mijn vaste collega’s en zijn er wat kindjes minder door vakanties.. Nog even doorbikkelen maar

..krijg ik steeds meer zin in onze 3 daagjes naar Antwerpen. Heerlijk om weer even ertussen uit te zijn. Onze laatste vakantie(periode) was in Januari en ik moet zeggen ik heb super zin om weer een paar daagjes in een ander land te vertoeven.

..heb ik het rustiger aan gedaan op de Vrijdagen. De ene week doe ik veel op een dag en de andere week minder en neem wat meer tijd voor mezelf. Het lukt nu meer om me op m’n vrije dag te ontspannen en de dag meer op z’n beloop te laten gaan.

..komt ons huisje steeds meer af. Maandag komt onze computerkast binnen en dan hebben we zo goed als alles wat we wilden hebben. Ook steeds meer klusjes komen af in huis zoals onze voordeur die nu geverft is. Elk weekend komen we weer wat verder. Thanks honey (love)

..heb ik steeds meer blog inspiratie, dus zet ik veel blogjes als concept en post deze later. Houdt het dus goed in de gaten want er komende de aankomende tijd veel updates.

0

13 thoughts on “De afgelopen tijd..

 1. Kelly says:

  Geniet van het uitje Antwerpen!! Ik heb het zoo druk ook .. normaal ben ik twitter verslaafde maar kom er niet eens meer aan toe (om te twitteren) updaten doe ik ook iets minder. Ik hoop gauw eens wat meer tijd te hebben. Ik wacht gewoon op je updates af.. er is meer dan alleen internet en ik vergeet je niet! (blink) Liefs!! & take it easy (heart)

 2. Desiree says:

  Hopelijk vliegen de laatste twee weken voor jou voorbij! En wat leuk dat je zoveel bloginspiratie hebt, dat houd ik in de gaten! (a)

 3. It's Wendy! says:

  Nog even doorzetten en dan heb je voor je het weet vakantie. Mijn vakantie is weer echt voorbij. Ik had al 4 dagen tussendoor gewerkt, maar nu ben ik weer begonnen met mijn eerste volledige week. Vraag me af hoe ik me vrijdag voel.

 4. Esmeralda says:

  Ik heb het voor de vakantie ook super druk gehad. Nu zijn er al weer 3 weken vakantie voorbij… nu nog 2,5 en dan gaan we maar weer naar school! 😀 😉

 5. Aleida says:

  Ik herken het, ben ook ineens veel posts aan het schrijven nu ik inspiratie heb, je weet maar nooit wanneer dat ophoudt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *