Mini trip naar Antwerpen

Zoals ik in dit logje al vertelde hebben we bijna vakantie en zijn we van plan wat daagjes naar Antwerpen te gaan. Gisteren hebben we dus een hotelletje geboekt: De Keyser Hotel ****.
Hieronder alvast een paar foto’s ervan.


We gaan van 30 Augustus tot 01 September heerlijk genieten in dit mooie 4 sterren hotel.

We zitten dichtbij het station (we gaan met de trein erheen) en we zitten in een grote winkelstraat. Ook dichtbij zijn Zoo Antwerpen, Diamantmuseum en Aquatopia. Wat we allemaal gaan doen weten we nog niet maar het wordt in iedergeval gezellig!

Ik heb er nu al zin in!!

About the Author

20 Comments

Angela

hey wat grappig: een van de meiden wiens blog ik volg, werkt daar! ^_^

alvast veel plezier!! ๐Ÿ˜€

Reply
Jorien

Wauwie wat ziet dat er allemaal mooi uit zeg. Ik hoop dat het helemaal naar wens gaat zijn ๐Ÿ˜€ laat je weten hoe het was?

Reply
Peet

Wauw, die foto’s zien er goed uit. Krijg er zelf ook helemaal zin van om weer eens naar Antwerpen te gaan. Leuke stad is dat! Als je er bent, moet je zeker ook even naar die mega bioscoop gaan daar. En natuurlijk lekker shoppen ๐Ÿ˜‰

Reply
Sandra

Ow ja, parkeren kost best nog wat daar… Dus ik zou voor de trein kiezen, zeker met die kortingsbonnen die we vorige week allemaal van de NS in de bus hebben gekregen…
En als je naar de Zoo gaat, heel gek, maar je waant je รฉcht in een andere wereld, terwijl het gewoon achter het station ligt….

Reply
Sandra

Heey in dat hotel heb ik ooit ook eens gezeten….. Dat ligt echt poepie dichtbij het station! Je loopt het station uit (trouwens een erg mooi station…) en ik dnk dta je zo’n metertje of 100 of 200 (ben niet zo goed in meters schatten…) moet lopen en dan ligt het hotel aan je linkerkant! Tegenover het hotel zitten vele restaurantjes en je zit zo goed als in het winkelend gedeelte!!! Erg leuk! Weet niet veel meer over het hotel, denk dat we er zo’n 8 jaar geleden zijn geweest… Leuk man! Geniet ervan.

Reply
Ann

Leuk zo’n mini-trip ben al een paar keer in Antwerpen geweest en is me altijd goed bevallen, dus plezier zul je er vast hebben!

Reply
Desiree

Wat leuk! Antwerpen is ontzettend leuk ๐Ÿ™‚ Ben er pas geleden geweest. Je kunt er leuk winkelen! De zoo vond ik echter wat tegenvallen…

Reply
Jeske

Ik geloof wel dat er een actie was met de trein. 50% korting op eerste klas ofzo? Zou even de NS site checken daarvoor.
En mooi hotel hoor, Antwerpen is een leuke stad, ook om te winkelen. Veel plezier zovast!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *