Verhongeren zullen we niet

Nog 1 week en 5 dagen tot we in Antwerpen zitten!Aangezien ons hotelletje geen restaurant heeft ben ik gaan zoeken
naar eettentjes in de buurt voor de avonden.

Zoals je kan zien zullen we niet omkomen van de honger.    (ons hotel is punt A)

0

Misschien ook leuk om te lezen...

7 Comments

  1. Mooi excuus om Antwerpen verder te ontdekken hihi. Als je hele leuke tentjes tegen komt wil je dat me even melden? Ik ga bijna voor een halfjaar naar Gent (net voorbij Antwerpen) misschien dat na een dagje shopje daar met mn vriendinnen ergens kan eten in een leuk tentje.

  2. Als ik een tip mag geven: Kapitein Zeppos,even lopen..maar supergezellig,goedkoop en lekker eten ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *