Mini keuken make-over met Etagère Zyan

Dit product is ter beschikking gesteld door Sweet Living Shop

Zoals jullie weten wonen we aankomende November alweer 3 jaar in onze nieuwe woning. Nog steeds ontzettend blij met het huis & de buurt, vooral nu met een frummel op komst. Ik was dan ook altijd erg blij met de wens van een open keuken, wat ik altijd graag al wilde.

In ons flatje hadden we een smalle, blauwe keuken. Op zich een prima keuken, maar vond het tof als de keuken aan de woonkamer grensde en je er zo in kon lopen. Ik werd dan ook mega enthousiast van de keuken van onze nieuwe woning: licht, zwart/wit en een prima oppervlakte. Echter, het enige wat ik wel miste tijdens het inruimen waren bovenkastjes. De keuken in onze flat had boven en onderkastjes die heel erg diep naar achter liepen. Ik miste dus zeker wat ruimte in de nieuwe keuken en we hebben dan ook veel op andere manieren opgelost (lees: er staat een echte mokken/thee kast achter de eetkamertafel)

Foto van ons keukenflatje – Gemaakt voor Funda door professionele fotograaf.
Keuken onze huidige woning – Gemaakt voor Funda door professionele fotograaf.

Zoals je kan zien een wereld van verschil qua keuken. Inmiddels is de keuken wel wat aangepast. Zo zit er een nieuwe vaatwasser in en staat er een grotere koelkast. Daarbij zou ik ooit nog een nieuwe oven, gasfornuis & magnetron willen but i girl can dream right… Niet dat ik ze gebruik, aangezien ik nooit kook in huize H. Nou ergerde ik me wel al tijden aan een loze hoek in de keuken. Er stond van alles ingepropt en maakte dat het een rommeltje was. Tevens keek ik er dagelijks tegenaan, aangezien mijn theeleut apparaat er staat die ik meerdere malen per dag gebruik. Tijd voor een fijnere, nieuwe oplossing dus!

Mini keuken make-over

Dit bovenstaande was dus hoe het eruit zag. Mandjes met fruit, een fruitpers, messenblok, waterkoker … Echt in mijn ogen 1 grote rommelhoek.

Ik kwam dus een super toffe (en passende 57,5 cm breed, 28 cm diep en 48 cm hoog) etagère tegen bij Sweet Living Shop. Ik was helemaal blij verrast, aangezien dit echt wel een look had die bij de rest van onze woning past: hout met staal.

Bord: Xenos gekregen van vriendin – Waterkoker: bol.com – Bord vos: Radbag – Tastea –
Kleine kopjes: Kwantum – Pot wit/blauw/mandje blauw/fruitmand: Action – Onderzetters uit Griekenland

Ziet er veel beter uit he deze Etagère Zyan. Het oogt een stuk rustiger en het is fijn dat ik dingen gewoon boven elkaar kan zetten. Zo staan mijn Tastea blikken mooi, heb ik nog plek in een mandje en staan alle overige apparaten gewoon in een ander kastje.

Genieten in de ochtend van een lekker kopje thee 💕☕

Dit is niet de eerste keer dat ik een aankoop deed vanuit de Woonaccessoires van Sweetlivingshop.nl Ik ben er echt fan van en heb al meerdere dingen aangeschaft aangezien het de look heeft die bij onze woonkamer/kamers passen. Neem dus zeker een kijkje in het brede scala aan woonaccessoires.

Ben jij blij met de keuken die je hebt? En wat zou anders jou droomkeuken zijn?

About the Author

16 Comments

Nicky

Wat leuk, zeg! Grappig dat het precies past. Alsof het voor dat hoekje gemaakt is! In heb ook een prima keuken. Ik zou (ooit?) wel strakkere keukendeurtjes willen en een ander keukenblad. Maar daar heb ik nog even geen zin in.

Reply
SAS

Ik werd ook erg blij toen ik het hoekje door M. liet opmeten en het precies leek te passen! Erg blij mee nog steeds 🙂

Reply
Morgaine

Dat ziet er gaaf uit! Ik heb nu twee keukens tot mijn beschikking en ik kook wel en dat wordt nog heel erg gewaardeerd ook, mensen willen heel graag bij mij aan tafel schuiven als ik ze eenmaal aan tafel heb gehad. Maar ja, wat ik zou willen veranderen, waar ik nu ben, is de keuken echt verouderd, denk jaren ’90 stijl zoiets… hoognodig, maar het kost geld.. wat er even niet is… mijn eigen huis, is huur, dus ja, zou wel willen en wat wil ik dan… ingebouwd inderdaad.. oven hoger.. apart… fornuis ingebouwd, in beide keuken het hoekje om aanrecht vergroten bla.. is in beide huizen mogelijk. Anyway, ik word ouder en alles op gewone hoogte, minder hoeven te bukken zou heeeeeeeeeel erg fijn zijn, jij weet nu precies wat ik bedoel, hahahaha 😛

X

Reply
Marloes

Wauw, heel mooie etagère! Ik ben zeker blij met mijn huidige keuken, maar als mijn vriend en ik later groter gaan wonen, wil ik wel nog een grotere keuken. Nu is het echt af en toe een rommeltje in keukenkastjes, omdat we gewoon te weinig opbergruimte hebben.

Liefs,
Marloes

Reply
SAS

De kastjes hier moeten ook nog eens opgeruimd worden en her-ingedeeld. Daar heb ik nu lekker tijd voor in mijn verlof 😉

Reply
Rachel

Wauw hij ziet er echt heel overzichtelijk en rustig uit, hier hou ik van! momenteel zitten wij op de tweede dag van onze verbouwing (eergisteren de sleutels gekregen) dus alles is stof, niet goed bijgehouden door de vorige bewoners dus ik ben de hele tijd aan het poetsen.

Reply
SAS

Heel veel klus plezier! Stof is zó vervelend maar uiteindelijk krijgen jullie er een prachtig paleisje voor terug.

Reply
Nikita

Ik vind jullie keuken heel mooi! Die nieuwe accesoires maken het helemaal af vind ik! Ik snap je ‘frustraties’ trouwens wel over dat je niet graag wilt dat je keuken een rommeltje is. Ik heb ook graag dat de boel netjes is. Dat geldt niet enkel voor de keuken. Ik denk dat je nu des te meer van een kopje thee geniet omdat je hem in je nieuwe hoekje kon maken 🙂

Reply
Minke

Het oude blauwe keukentje vond ik heel schattig, maar die mooie nieuwe open keuken is helemaal gaaf! Ik herken het wel dat de dingen die je graag op het aanrecht hebt staan vlug rommelig worden, maar met de etagere is dat goed opgelost.

Reply
Romy

Wat een mooie sfeervolle en strakke keuken hebben jullie! En inderdaad heel fijn dat je er zo in loopt vanuit de woonkamer! Ik heb zelf ook een open keuken en ben daar heel blij mee.
Wat ziet jullie keuken er mooi uit. Dat rekje is wel heel tof en staat ook nog eens erg gezellig.

Reply
Darina

Het ziet er heel mooi uit. Leuke etagere. Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en heb straks geen bovenkastjes meer, dus ik denk dat ik ook wel deze etagere ga aanschaffen. Het ziet er echt heel leuk uit. En mooie keuken hebben jullie!

Reply
Simone

Dat ziet er netjes en overzichtelijk uit! Ik hou ook wel van een rustig aanrecht, zodat je lekker de ruimte hebt 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *