Sas-dagen, wat doe ik zoal op de vrije Woensdagen?

Zoals jullie weten ben ik door mijn zwangerschap een dagje minder gaan werken. Omgedoopt tot #vrijewoensdagvanSas, een echte dag voor mezelf. Eentje waar ik wekelijks naar uitkijk, aangezien ik best wel pittig werk heb en de vermoeidheid steeds meer begint toe te slaan.

Ik heb hierna welgeteld nog 1 vrije Woensdag, want die week erna gaat eindelijk mijn zwangerschapsverlof in, heerlijk! Daarbij heb ik begin deze week op werk een gesprek gehad dat ik vanaf deze week minder ga werken tot mijn verlof ingaat. Zeker heel fijn en geeft me een stukje rust. Ik neem jullie graag d.m.v. foto’s mee in wat ik deze afgelopen vrije Woensdagen zoal allemaal lekker heb gedaan.

En deze laatste vrije Woensdag? Ik ga lekker DIY’en, de cadeaus inpakken voor de peuterspeelzaal waar ik deze week afscheid ga nemen (maar ook cadeautjes voor collega’s), lezen, schrijven aan mijn geboorte en kraamplan en we hebben aan het einde van de middag een controle bij de verloskundige.

Fijne Woensdag allemaal! De week is weer doormidden…

About the Author

10 Comments

Morgaine

Geboorte en kraam plan, hahaha, succes daarmee 😉 Al is het altijd fijn om ongeveer te weten wat je zelf wilt ook al neemt de natuur het over, of het ziekenhuis.

Dit is alweer een week oud, deze melding stond dan ook in de reclame box ineens.. nah ja, dus jouw verlof is inmiddels in gegaan, heerlijk zo’n vrije dag, en nu gewoon vrije tijd!

X

Reply
SAS

Aankomende Woensdag is mijn verlof officieel van start, ik moet nu nog 2 dagen werken 🙂
Ja een geboorte en kraamplan is verplicht te maken, en zeker goed om over na te denken. Hoewel ik er wel erg nuchter in sta om alles los te laten.

Reply
zwartraafje

Blij voor jou dat je zo kan genieten van die woensdagen. Onderstromen vond ik weer heel fijn om te genieten maar ondertussen ben ik in een ander boek gestart. Ik moest glimlachen toen ik het eekhoorn-kaartje herkende want ik heb deze middag net weer twee kaartjes geknutseld. Twee verjaardagskaarten vermits zowel mijn tante als de moemoe van mijn man binnenkort jarig zijn.

Reply
Wanda

Wat fijn dat je dit hebt kunnen regelen op je werk! Je moet natuurlijk niet alleen aan jezelf denken maar ook aan de kleine, dus heel verstandig dat je minder bent gaan werken.

Reply
Nicky

Heerlijk! Ik ben ook op woensdag vrij. En ik mag alleen maar leuke dingen doen. Uitstapjes maken, lezen, bakken, fotograferen, of uitwaaien op het stand. Zó lekker! Geniet er maar lekker van.

Reply
SAS

Oh genieten<3 Na mijn verlof ben ik de Vrijdagen vrij, daar kijk ik ook naar uit. Lekker quality time met frummel en fijne uitstapjes maken of lekker kneuteren in huis.

Reply
Romy

Wat leuk om mee te kijken in je vrije woensdag! Het ziet eruit als een heerlijke dag. Zo leuk om lekker bezig te zijn met de babykamer. En bloggen met een kop thee erbij is ook nooit verkeerd natuurlijk 🙂
Hopelijk heb je gisteren ook een fijne vrije woensdag gehad!

Reply
Darina

Wat fijn dat je deze vrije dagen hebt, zo kun je lekker uitrusten. Mooie foto’s heb je gemaakt! Een fijne dag! x

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *