Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Sas-dagen, wat doe ik zoal op de vrije Woensdagen?

Zoals jullie weten ben ik door mijn zwangerschap een dagje minder gaan werken. Omgedoopt tot #vrijewoensdagvanSas, een echte dag voor mezelf. Eentje waar ik wekelijks naar uitkijk, aangezien ik best wel pittig werk heb en de vermoeidheid steeds meer begint toe te slaan.

Ik heb hierna welgeteld nog 1 vrije Woensdag, want die week erna gaat eindelijk mijn zwangerschapsverlof in, heerlijk! Daarbij heb ik begin deze week op werk een gesprek gehad dat ik vanaf deze week minder ga werken tot mijn verlof ingaat. Zeker heel fijn en geeft me een stukje rust. Ik neem jullie graag d.m.v. foto’s mee in wat ik deze afgelopen vrije Woensdagen zoal allemaal lekker heb gedaan.


En deze laatste vrije Woensdag? Ik ga lekker DIY’en, de cadeaus inpakken voor de peuterspeelzaal waar ik deze week afscheid ga nemen (maar ook cadeautjes voor collega’s), lezen, schrijven aan mijn geboorte en kraamplan en we hebben aan het einde van de middag een controle bij de verloskundige.

Fijne Woensdag allemaal! De week is weer doormidden…

1
#babypeanut, Behind the scenes
Previous Story
Next Story

8 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  zwartraafje
  21/05/2019 at 20:26

  Blij voor jou dat je zo kan genieten van die woensdagen. Onderstromen vond ik weer heel fijn om te genieten maar ondertussen ben ik in een ander boek gestart. Ik moest glimlachen toen ik het eekhoorn-kaartje herkende want ik heb deze middag net weer twee kaartjes geknutseld. Twee verjaardagskaarten vermits zowel mijn tante als de moemoe van mijn man binnenkort jarig zijn.

 • Reply
  Wanda
  17/05/2019 at 18:23

  Wat fijn dat je dit hebt kunnen regelen op je werk! Je moet natuurlijk niet alleen aan jezelf denken maar ook aan de kleine, dus heel verstandig dat je minder bent gaan werken.

 • Reply
  Nicky
  17/05/2019 at 15:55

  Heerlijk! Ik ben ook op woensdag vrij. En ik mag alleen maar leuke dingen doen. Uitstapjes maken, lezen, bakken, fotograferen, of uitwaaien op het stand. Zó lekker! Geniet er maar lekker van.

  • Reply
   SAS
   20/05/2019 at 08:48

   Oh genieten<3 Na mijn verlof ben ik de Vrijdagen vrij, daar kijk ik ook naar uit. Lekker quality time met frummel en fijne uitstapjes maken of lekker kneuteren in huis.

 • Reply
  Romy
  16/05/2019 at 06:48

  Wat leuk om mee te kijken in je vrije woensdag! Het ziet eruit als een heerlijke dag. Zo leuk om lekker bezig te zijn met de babykamer. En bloggen met een kop thee erbij is ook nooit verkeerd natuurlijk 🙂
  Hopelijk heb je gisteren ook een fijne vrije woensdag gehad!

 • Reply
  Darina
  15/05/2019 at 10:32

  Wat fijn dat je deze vrije dagen hebt, zo kun je lekker uitrusten. Mooie foto’s heb je gemaakt! Een fijne dag! x

 • Reply
  Irene
  15/05/2019 at 08:22

  Geniet van je dagje! Lijkt me heel fijn dat je die vrije dagen hebt om naar uit te kijken ^^

 • Reply
  Audrey
  15/05/2019 at 08:09

  Wat een fijne sfeerfoto’s! Geniet van je vrije dag vandaag!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png