Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Moederdag 2019

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
#babypeanut
Previous Story
Next Story

7 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Simone
  13/05/2019 at 07:03

  Wat een mooi artikel lieve Sas <3 Nog maar eventjes en dan ben je gewoon mama!

 • Reply
  Nikita
  12/05/2019 at 17:57

  Mooi artikel! Ik kan me wel voorstellen dat het een bijzondere Moederdag voor je is en zal zijn in de toekomst. Ik vind moederdag een moeilijke dag sinds oma gestorven is. Vooral omdat het aan mama haar kant is, ik vind het ten eerste lastig mama verdrietig te zien. Maar ook mis ik haar zelf heel erg. Ik geef mama natuurlijk ook een cadeautje, maar dat doe ik echt door het jaar heen ook. Je moeder moet je elke dag waarderen, niet alleen op moederdag. Daarom moet je er niet dagelijks een cadeautje voor kopen, maar gewoon waardering tonen, is ook al heel mooi.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  12/05/2019 at 17:48

  Mooi om ook stil te staan bij de mensen die een negatief gevoel hebben bij Moederdag, op welke manier dan ook.

 • Reply
  Annelies
  12/05/2019 at 08:41

  Mooi dat je stil staat bij alle kanten van het verhaal. Moederdag is voor mij een treurige dag. Mijn oma’s zijn er al lang niet meer en mijn moeder is ook alweer bijna 5 jaar dood. En doordat ik alleen ben vraag ik me al een hele tijd af of ik ooit nog zelf de kans ga krijgen om moeder te worden.
  Wat niet weg neemt dat ik het alle mama’s gun om vandaag eens extra goed in de watten gelegd te worden.

 • Reply
  Morgaine
  12/05/2019 at 08:35

  Ja, iedereen blijft zeggen, geniet ervan… omdat het ook hier, ineens zomaar kan zijn, en je al heel ver bent in de zwangerschap en de groei die jij nu mee maakt… niet alle mama’s hebben of kennen 😉

  Goed, Moederdag, ja wij doen daar dus nooit zoveel aan, bij ons is het dus echt, als de kinderen zelf iets maken op school is het leuk en de rest is commercie… net als vaderdag, tegenwoordig is er ergens ook een opa en oma dag, maar waarom dan geen tante en oom dag… kortom, maar dat is mijn familie die zo denkt. Puntje bij paaltje, net als dierendag, je moet je moeder of oma, of vader of opa, elke dag verwennen, net als je goed voor je dier moet zorgen, elke dag.. en je kind straks… waarom is er nog steeds geen kinderdag trouwens? 😉

  Bij deze, wens ik alle moeders die er wel heel veel waarde aan hechten, een hele fijne moederdag toe! Mijn dochter mag juist niet komen vandaag. 😉

  X

 • Reply
  Romy
  12/05/2019 at 08:13

  Wat een prachtig en lief artikel, zeg! <3 Heel mooi dat je hierbij stilstaat. En nog mooier natuurlijk deze Moederdag nu zo anders is en dat ook jij binnenkort mama zult zijn.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png