Mijn 5 favorieten van dit moment

Dit product is ter beschikking gesteld door DreumesEnzo

Altijd leuk om even een favorieten artikeltje tussendoor te doen. Er zijn namelijk zeker wat fijne, nieuwe favorieten geweest de afgelopen weken die ik graag wil delen met jullie.

#1 Creatief bezig zijn [ al mijn creaties zijn te zien via de hashtag #sasdiy op Instagram ]
Ik heb heel wat leuke projectjes lopen: zowel borden als wat andere DIY projectjes. Vooral straks in mijn verlof wil ik lekker gaan knutselen, ook voor babypeanut. Zo bestelde ik ook het onderstaande pakket om wat leuke babyspulletjes mee te maken. Super fijn om weer de tijd te nemen om creatief bezig te zijn en lekker te freubelen. daarbij komt er volgende week een artikel online over de creaties die ik heb gemaakt & ga maken.

#2 Fijne ontbijtjes
De tijd nemen om gezellig te ontbijten: een nieuwe traditie die we hier in huis hebben gemaakt. Heerlijk om op Zaterdag of Zondag even flink uit te pakken met een heerlijk kopje thee, verse jus d’ orange en zelfgemaakte croissants. Een fijne afsluiting van de week en een stevig ontbijt maakt dat de dag goed begint. Daarbij hadden we afgelopen week ook een super fijn paasontbijt met z’n 2tjes (eigenlijk 3tjes als je de kleine in m’n buik meerekent 😉) iets wat we ook doen sinds we in onze eengezinswoning wonen. Heerlijk genieten!

#3 Bezig zijn met de babykamer – Dit product is ter beschikking gesteld door DreumesEnzo

Zoals jullie weten is de babykamer AF. *slik* Alles wat we in ons hoofd hadden staat, is geverfd en ingericht. Soms kan ik er helemaal emotioneel van worden dat daar straks een kleintje in ligt. Ons kleintje. Het enige wat we nog miste was een mooie kinderkamer lamp. De lamp die er nu hing, was een standaard plaffoniére die weinig tot geen licht gaf. Dat werd dus tijd voor een passende lamp.

Via DreumesEnzo was daar deze lamp afmetingen: 35×16 van metaal, kunststof en deels stof. De kleuren mintgroen, grijs en taupe staan ideaal gecombineerd met de kleuren die we in de babykamer hebben. De onderkant van de lamp heeft een melk glas kuntstof plaat , waardoor het licht goed verspreid wordt en niet te fel is. Ik ben erg blij met de mooie lamp als finishing touch voor onze kamer. Daarbij kwam de lamp erg snel aan, was goed verpakt en was heel makkelijk te bevestigen. Ook altijd erg fijn.

#4 De nieuwe CD van P!NK
Hallo nieuwe CD! Hij staat nu al heel wat dagen op repeat en ben er echt van aan het genieten. Weer wat nieuwe nummers van mijn favoriete artieste. Er staan heel wat toffe nummers op, waarvan ik geniet tijdens het typen van blog artikelen.

Daarbij kwamen er van mijn favoriete schrijvers ook nog allerlei nieuwe boeken uit. Ze staan op mijn wil-ik-hebben-lijstje.

Mijn 5 favorieten van dit moment
Bron

#5 Kijk nou hoe leuk/lief!
Ik kreeg gisteren een pakketje binnen en werd er helemaal enthousiast van. Helemaal handmade voor onze baby peanut, een deken en rupsje nooit-genoeg pakje gemaakt door Suus van Morgaine’s Passions. Ze gaf aan wat voor me te willen maken en gaf dus wat kleuren op een tijdje terug. Ik ben er zo ontzettend blij mee en vind het ook echt super lief dat dit voor me is gemaakt. Nogmaals super dankjewel!


Wat zijn jouw favorieten van afgelopen tijd?

About the Author

10 Comments

zwartraafje

Zo fijn dat de kinderkamer nu echt helemaal af is. Super lief ook dat je dat pakket met het dekentje en gehaakte pakje kreeg toegestuurd. Dat is ongetwijfeld met liefde gemaakt.

Reply
Simone

Wat een leuke fave’s! Ga je je knutsels voor baby peanut ook delen? Daar ben ik namelijk ook wel benieuwd naar.

Reply
SAS

Uiteraard, als dingen af zijn komt daar vast een artikel van online. Tijdens de maak en als het af is <3
Ik heb in ieder geval erg veel zin om aan de knutsel te gaan!

Reply
Nicky

Die lamp is heel leuk, vind ik. En knutselen voor je kleintje ook. Bij ons is het andersom; mijn kleintje knutselt voor mij! Ze is een das voor me aan het breien! <3

Reply
Romy

Wauw, wat is die lamp mooi zeg! Echt heel schattig! En ik ben heel benieuwd naar je DIY-project. Die kraaltjes zien er alleen al heel leuk uit.

Reply
sammie

Oh wat heeft Suus dat mooi gemaakt, super schattig! Ontbijtjes in het weekend zijn hier ook favoriet. Even lekker uitgebreid rustig aan tafel, heerlijk 🙂

Reply
Morgaine

Hii hi hi, ontzettend lief allemaal, en ja als de babykamer klaar is, word het alleen maar echter, naast het getrappel in je buik 😉 Toch, geniet er nog even van, want voor je het weet?

Heerlijke momentjes van favorieten kan ik mij helemaal voorstellen, en mijn favorieten op dit moment? M. Liefse, M. Liefste, Picasso… oh en mijn kleinzoon die nu zwaar eenkennig is, ~kuche~ hahahaha Ik heb er teveel, laten we het erop houden, dat we heerlijk in love zijn… falling… into… each other 😉

X

Reply
Audrey

Superleuk allemaal! Ik vind die lamp inderdaad echt supermooi, en ik ben heel benieuwd naar het artikel over je DIY-projecten.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *